Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Creative GIGAWORKS THX G500 5.1 --- X-FI XTREME AUDIO SES KARTI Alacağım Yardımmm Lütfenn

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> PC Ses Sistemleri ve Ses Kartları >> Creative GIGAWORKS THX G500 5.1 --- X-FI XTREME AUDIO SES KARTI Alacağım Yardımmm Lütfenn Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Street_Shadow

22 Mayıs 2008; 16:36:47 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Slm Arkadaşlar

Ben bi sistem alacağım eski 5.1 bozuldu wooferı patlattım zaten onboardda kullanıodum :) nesse ben konuya girim hemen

-Creative GIGAWORKS THX G500 5.1 --- X-FI XTREME AUDIO SES KARTI Alacağım sizce nasıl bir sistem sesi baya çok çıkarmı? evi titretecek kadar istiyorum bennn :D lütfen yardım edin sizce nasıl bir sistem 3 gün içinde alıyorumm şimdiden hepinize teşekkürler...

Intel Core2 Duo E6420 2.13 + GeForce 8500GT Super 512 MB RAMDAC 1264 MB + 19" Wide Screen Lcd Black + 500 GB Sata2 7200RPM 8MB HDD + 400W Power Supply + 2048 MB Kingston DDR2 667 MHZ Ram + Vista Home Premium...
OVERCLOCKM@NI@

22 Mayıs 2008; 16:48:23 

öncelikle şunu belirteyim g500 ile evi sallarsın g500 gerçekten iyi bir set basları derin güzel mid ve tiz kalitesi iyi bir ses kartıyla fena olmaz ama şunu belirteyim forumda okumuştum x fi xtreme audio ses kartı yerine x fi xtreme gamer ses kartı alsan daha iyi olur

LOGITECH Z5500 DIGITAL/ CREATIVE GIGAWORKS G500/ CREATIVE MEGAWORKS THX550/CREATIVE AUDIGY 2ZS

ESKİ NICK SCHUMACHER34
Street_Shadow

22 Mayıs 2008; 16:50:43 

gerçekten sallarmı evi :=) olley beeee koydum kafaya evet kardeşim bende x-fi gamer ile extreme arasındada kalmıştım çok teşekkürler :)

Intel Core2 Duo E6420 2.13 + GeForce 8500GT Super 512 MB RAMDAC 1264 MB + 19" Wide Screen Lcd Black + 500 GB Sata2 7200RPM 8MB HDD + 400W Power Supply + 2048 MB Kingston DDR2 667 MHZ Ram + Vista Home Premium...
Street_Shadow

22 Mayıs 2008; 17:21:59 

beyler yorumlarımızı esirqemeyelim lütfen yorumm yapın pleaseee

insicam
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

22 Mayıs 2008; 17:37:22 

X-fi extreme audio alma onda x-fi çipi yok. Onun yerine x-fi extreme gamer almalısın
ABSOLUT

Sisteme Gözat

22 Mayıs 2008; 18:08:47 

quote:

Orjinalden alıntı: Street_Shadow

gerçekten sallarmı evi :=) olley beeee koydum kafaya evet kardeşim bende x-fi gamer ile extreme arasındada kalmıştım çok teşekkürler :)

Bendede G500 var,emin ol sallıyor ortalığı.Volume olarak 3. seviyeyi geçemiyorum,komşular şikayetçi.3. seviyede yer ve koltuklar sallanıyor.4.seviyede pencereler tiremeye başlıyor.5. seviyeye ise şimdiye kadar getiremedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABSOLUT -- 22 Mayıs 2008; 18:08:24 >

Sistem mistem yoh,PS2'ye geçtim.
GALAXY 8600GT İNCELEMESİ İÇİN TIKLAYINIZ SON EKLENEN:LOST PLANET DX10 FULL SÜRÜM TEST SONUÇLARI
Galaxy 8600GT Vgpu pencil mod

The Power Of Flight

paramparca

22 Mayıs 2008; 22:52:20 

g500 yeterli bir seçim olur ancak xtreme audio alma, ikinci el audigy bile alsan daha iyi olur ses için.

CREATIVE X-FI XTREME GAMER + CREATIVE I-TRIGUE 3300
Street_Shadow

23 Mayıs 2008; 10:35:18 

quote:

Orjinalden alıntı: ABSOLUT

quote:

Bendede G500 var,emin ol sallıyor ortalığı.Volume olarak 3. seviyeyi geçemiyorum,komşular şikayetçi.3. seviyede yer ve koltuklar sallanıyor.4.seviyede pencereler tiremeye başlıyor.5. seviyeye ise şimdiye kadar getiremedim.

abi gerçekten sallıyormu yaw :=) süper yha çok iyi yorumlar için teşekkürler :) ben kesin alacağım bu sistemi kafaya koydum

Street_Shadow

23 Mayıs 2008; 10:38:49 

quote:

Orjinalden alıntı: insicam

X-fi extreme audio alma onda x-fi çipi yok. Onun yerine x-fi extreme gamer almalısın

Teşekkürler evet X-Fi Xtreme Gamer Alıcam

bide bi sorum daha olacak arkadaşlar X-Fi Xtreme Gamer kart şekli öyle sarı olanmı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Street_Shadow -- 23 Mayıs 2008; 10:43:29 >

imperio

23 Mayıs 2008; 20:32:37 

quote:

bide bi sorum daha olacak arkadaşlar X-Fi Xtreme Gamer kart şekli öyle sarı olanmı :)

Sarıdan kastın şu arka parlak kısımsa evet o....Ama o kadarda sarı değil, resimde öyle gözüyor...
Şahsen bulabilirsen ben X-Fi Extreme Music tavsiye ederim....Gamer yeni ama kırpılmış versiyonu. Exterem Audio ise gerçekten yaramaz....
Fakat tek kriterin evi titretme olmasın be kardeşim...Ses Sistemi alıyoruz sonuçta Traktör değil...Biraz da tizlere, midlere, watt olarak uydu bass dengesine, ses rengine, malzeme kalitesine bakın....Nedir herkeste bu sallama sevdası bilmiyorum....
Neyse G500'ün hayırlı olsun şimdiden kardeşim. İyi titretmeler...

Bi de eski setin neydi, nasıl sub'ı patlattın çok merak ettim gerçekten? Patladığından emin misin? Bu baya zorda?
Elektrik sorunu falan mı oldu? Merak ettim de???????

paramparca

23 Mayıs 2008; 23:05:04 

gamer in çıkışları altın kaplama değil, yukarıdaki resimde görülen music modeli, ayrıca gamer, music in kırpılmış modeli falan da değil, bir çok sitede music ile gamer aynı olduğu hatta bassların gamer da daha iyi olduğu belirtilmekte.

imperio

24 Mayıs 2008; 3:05:23 

quote:

Orjinalden alıntı: paramparca

gamer in çıkışları altın kaplama değil, yukarıdaki resimde görülen music modeli, ayrıca gamer, music in kırpılmış modeli falan da değil, bir çok sitede music ile gamer aynı olduğu hatta bassların gamer da daha iyi olduğu belirtilmekte.

Sen iki kartıda kullandın mı ki kardeş, olmadığını nerden biliyorsun..? Sitelere bakarak mı? Creative sitesine bile baksan pek fark göremezsin, 100 tane en ince özelliği tek tek yazmazlar, sadece ana özellikleri yazarlar...Onlar da X-Fi'deki standart şeyler...Farkı görmek için kullanmak lazım....
Modelden modele fark var ayrıca....Şu an piyasadaki en yeni modellerin aşağı yukarı hepsi kırpılmış versiyon.... Eskiler zor bulunuyor... Belki music modelinin de kırpılmışı çıkmıştır...Yeni modeller eskilere göre çok ucuz zaten....Altın kaplama, ayar, özellik, ekstra kablolar vs. şeyleri kırpıp piyasaya tekrar sürüyorlar ki herkes alsın, kutu resimleri de değişik oluyor bazen....
Music'de olan birçok ayar ve özellik Gamer'da eksik veya komple çıkartılmış.... Ben ikisini de denediğim için dedim bunu....Aynı olmaları zaten mümkün değil, yoksa isimleri niye farklı olsun ki? Mutlaka fark vardır...
Ses olarak ve bass olarak hissedilecek bi fark göremedim ben; ama özellikler gamer'da daha az....
Sitelerin yorumu beni pek ilgilendirmez, ben gördüğüme bakıyorum ve benim gördüğümde özellik olarak kırpılmıştı....Fiyatından da belliydi...
Tabii sende ki model de öyle mi onu bilemem....
O yüzden ben olsam Gamer yerine, Music modelini alırdım...Onu da şu an kırpmışlarsa mecbur Fatal1ty modeli....(Gerçi onu da kırptılar 'Gamer Fatal1ty' olarak, paneli falan çıkartılar sanırım ama napalım, olanla idare edicaz.....Kırptıkları şeylere gamer ibaresini koyuyorlar galiba)
Tabii bu ayarlar , extra özellikler, altın kaplamalar, kablolar falan senin kullanım şeklin için veya kullandığın setin için bi önemi yoksa sorun yok....Ama benim için önemli şeyler.....Özellikle G500 gibi bi set alıyorsam daha da önemli....Yoksa 100 YTL'lik bi set için ben de en ucuz Gamer'ı alırdım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imperio -- 24 Mayıs 2008; 3:42:52 >

paramparca

24 Mayıs 2008; 17:33:16 

Buradaki konuya bakarsanız bir çok ayrıntıyı görebilirsiniz; http://forum.donanimhaber.com/m_18474517/tm.htm

Kırpılmış olarak ben bir şey göremedim Gamer'da, eğer kasıt Dolby Digital falansa onları da çözüyor zaten kart, sadece konsolda işaretleri yok. Music serisi artık üretilmediği için sıfırı yok piyasada. İkinci el olarak belki bulunur. Bunun dışında ben olsam 100 ytl lik bir set için 140 lira verip Gamer almazdım, Live 5.1 falan alırdım.

imperio

24 Mayıs 2008; 19:31:07 

quote:

Orjinalden alıntı: paramparca

Buradaki konuya bakarsanız bir çok ayrıntıyı görebilirsiniz; http://forum.donanimhaber.com/m_18474517/tm.htm

Kırpılmış olarak ben bir şey göremedim Gamer'da, eğer kasıt Dolby Digital falansa onları da çözüyor zaten kart, sadece konsolda işaretleri yok. Music serisi artık üretilmediği için sıfırı yok piyasada. İkinci el olarak belki bulunur. Bunun dışında ben olsam 100 ytl lik bir set için 140 lira verip Gamer almazdım, Live 5.1 falan alırdım.

Dediğim gibi sendeki sürümü bilemem...Ben kullandığımı yazdım...
Kasıt decoder değil dostum, senin de dediğin gibi işaretler yok, çünkü ayarlar yok...Standart ayarlarla geliyor kart ve ince ayar çekemiyorsun. Bu yüzden music'de aldığım sesi gamer'da alamadım ben...Sebebi de standart X-Fi ayarlarının yanında ince ayarların olmayışı. Music serisi satılıyor ama bulmak zor... Gamer'ın sürümü daha çok çünkü....
100 YTL'lik set için 140 YTL kart da saçma gelebilir aslında, doğru...Ama Live 5.1'in onboard'dan pek bi farkı yok. Almışken X-Fi almayı tercih ederim.
X-Fi'nin tadı başka çünkü...Live 5.1'i de aldığıma değmez bence, onboard da işimi görür.....

piceyyuz

25 Mayıs 2008; 7:53:10 

arkadaşlar bende de creative g500 ar ayrıca creative sound blaster 5.1 live ses kartı var acaba CREATIVE AUDIGY 2 VALUE 24 BIT alsam ses de kalite artarmı arada fark olur mu çokkkk?????

Asla birilerinin umudunu kırma, belkide sahip oldukları tek şey odur.
paramparca

25 Mayıs 2008; 23:31:28 

quote:

Orjinalden alıntı: piceyyuz

arkadaşlar bende de creative g500 ar ayrıca creative sound blaster 5.1 live ses kartı var acaba CREATIVE AUDIGY 2 VALUE 24 BIT alsam ses de kalite artarmı arada fark olur mu çokkkk?????

Eğer uygun bir fiyata bulduysan kaçırma derim. Ben, Philips 5.1 ses kartından Gamer'a geçince kulaklarıma inanamamıştım, kesinlikle ses kartı çok etkiliyor sesi.

deliboran007

26 Mayıs 2008; 0:08:28 

quote:

Orjinalden alıntı: piceyyuz

kullandıgın ve dusundugun sesk kartları dusuk seviye ses kartları ama hoparlorlerin profesyonel sistem yani alsanda almasanda fark etmez extreme gammer alırsanfark eder ama daha dusuk ses kartları senin sesw duzenegine layık degiller!!!

evde:2x extreme gammer-cretive t6100-creative g500-altec lansing fx5051 ve vs3251-sony dav dz630 ev sinema sistemi!!!
arabada:2x jl 10w6v2d4 subwoofer-4x jbl gto6507c mid takımı-4x pioneer tsa6982s-forx xd1 bas anfisi-pioneer gm6300 anfi alpine ıvad310r/rb dahili ekranlı dvd oynatıcı!!!
cepte: ıphone 16 gb-jbl referance!!!