SLM ARKDAŞLAR BEN ATLANTA ADR 900 FTA UYDU ALIÇI ALDIM FİYASADA OKDAR UYDU ALIÇISI VAR PARADAN HİÇ Bİ ZAMAN KAÇMADIM BU ÇİHAZI ALIRKEN GOLTMASTER EN SON SİTEMİ VARDI 130 YTL ATLANTANIN ÇİHAZI İYİ DEDİLER Bİ ÇOK KİŞİYE SORUDUM 250 YTL ALTIM TÜKSAT TAKTIRDIMBENİM ESAS KONUYA GELELİM BEN ATLANTA GÖRÜNTÜ BAKIMINDAN ÇOK İYİ DONMA DA OLMUŞYO YANLIZ KANAL SAYIZI 200 TANE HABÜKÜ 200 TANE OLMAMAISI LAZIM YAİ BEN TARATIRIYORUM KANALLARI TÜKSAT AYARLIYOM KANALIARI TEK TEK DİZİYO 200 TANE KANAL KOYUYO İLLKK ALDIĞIMDA ENSON 5000 O ÇİVARLADRDA İŞTE KANAL KOYUYODU BU İLKK SORUM :? ŞİMDİ BENİM ALMIŞ OLDĞUM ATLANTA ADR 900 FTA BU ÇİHAZ ÜSTT MODELLERİ ÇIKTI YAKLAŞIK 1 AY BİLE OLMADI ALALI BU ÇİHAZI BİDE BUNUN ALDIĞIM FİYAT TA ÇOKK DÜŞTÜ YANİ TONGAYA GELDİK GİBİ BİRA ÖYLE OLDU 250 YTL YE ŞİMDİ BAKKIYORUM İNTERNETEN ALDIIĞIM ÇİHAZIN MODELLERİ ARASINDA NE FARKK BU KONUDA YARDIM CI OLURSANIZ SEVİNİRİM YANİ EPEY BİLGİM YOK ACELE ETİK ALDIK DEDİK BÖYLE ARADA KADIM SİZE DANIŞMAK İSTEDİM VEDE ALDIĞIM ÇİHAZ OTAMATİK ŞİFRELERİ ÇÖZÜYO DİYO ADAM B ŞİFRE FALAN ÇÖZDÜĞÜ YOK AKŞAMLARI ARADA Bİ KAÇ KANAL AÇILIYO BAŞKADA BİŞE OLMUYO :D DİYER ŞİFRELİ KANALAR HALEN DURUYO VE NETEN ARAŞTIRDIM EN SON SÜRÜMÜNÜDE KABLOSUNU ALDIM PC DEN YÜKLEDİM KANALARI AÇABA BAŞKA BİŞE YAPMAMA GEREK VARMI 200 KANAL ÇIKIYOR YİNE ÇOKK SIKINTIYA GELDİM TEŞKE 130 MİLYONLUĞU GOLT MSTIRI ALSAYDIM DİYE İÇİMDEN GEÇİYODU AMA PİYASA JİN MALI DİYO GOLTMASTER HEMEN BOZULUYO DİYE DUYDUM YANİ İŞİN ASLINA GELİRSEK ÇOKK DEĞİŞİK MARKDA VAR AMA HANGİSSİNİ DAHA İYİ OLDUĞUNU BİLİMYORUM AÇTIĞIM ZAMAN TELEVİZYONU NEBİLİYİM Bİ BELGESEL FİLM AÇILACAK GERÇİ YABANCI UYDU ÇANAĞI TAKTIRMADIM DAHA TÜRK KANALLARINA 200 DİYO ONUDA TAKTIRIRSAM 200 DER ONADA:D BİDE EYER BUNU DEĞİŞTİRME İMKANIM VAR SİZİN GÖRÜŞLERNİZİ ALIYIM ŞİMDİEDEN O SORDUĞUM SORALAR İÇİNDE YANIT VERİRSENİNİZ SEVİNİRİM NEDEN BÖYLE SBİ MODEL ÇIKIYO 350 MİLYONA ATLATANIN BEN ONUN EN SON MODELİ ALIYOM 1 HAFTA OLUYO NETE BAKIYOM DEĞİŞİK MODELİ O FİYATTA ARASINDAKİ FARKK ÖZELLİKLERİNE BAKTIĞIMDA İSE HEMEN HEMEN AYNI ANLAMIYORUM BU İŞTEN YARDIMCI OLUN
BEN ATLANTA GÖRÜNTÜ BAKIMINDAN ÇOK İYİ DONMA DA OLMUŞYO YANLIZ KANAL SAYIZI 200 TANE HABÜKÜ 200 TANE OLMAMAISI LAZIM YAİ BEN TARATIRIYORUM KANALLARI TÜKSAT AYARLIYOM KANALIARI TEK TEK DİZİYO 200 TANE KANAL KOYUYO İLLKK ALDIĞIMDA ENSON 5000 O ÇİVARLADRDA İŞTE KANAL KOYUYODU BU İLKK SORUM :?
5000 kanal Türksatta yok.O muhtemelen türksat,hotbird ve 1-2 uydu daki kanalların toplamıdır.http://www.lyngsat.com/turk42.html linkinde Türksat kanallarının güncel listesini bulabilirsiniz.Reaceverınızda kayıtlı olmayan kanalları kanal ekleme menüsünden manuel ekleme seçeneğine girerek kendiniz ekleyebilirsiniz.Otomatik arama yaptırdığınızda cihazınızda kayıtlı TP değerleri üzerinden arama yapar.O da pek işinize yaramaz.Bir ara Türksat eas promo kanalında şebeke arama açık işaretlenerek otomatik arama yaptırılınca yeni kanallar ekleniyordu fakat son zamanlarda o da çalışmıyormuş diye duyumlar almıştım siz bir deneyebilirsiniz.
quote:
Orjinalden alıntı: feromen
ŞİMDİ BENİM ALMIŞ OLDĞUM ATLANTA ADR 900 FTA BU ÇİHAZ ÜSTT MODELLERİ ÇIKTI YAKLAŞIK 1 AY BİLE OLMADI ALALI BU ÇİHAZI BİDE BUNUN ALDIĞIM FİYAT TA ÇOKK DÜŞTÜ YANİ TONGAYA GELDİK GİBİ BİRA ÖYLE OLDU 250 YTL YE
Bu teknolojik bütün markalarda aynıdır.3 gün sonra fiyatı düşebilir.Yani gayet normal bi durum
quote:
VEDE ALDIĞIM ÇİHAZ OTAMATİK ŞİFRELERİ ÇÖZÜYO DİYO ADAM B ŞİFRE FALAN ÇÖZDÜĞÜ YOK AKŞAMLARI ARADA Bİ KAÇ KANAL AÇILIYO BAŞKADA BİŞE OLMUYO :D DİYER ŞİFRELİ KANALAR HALEN DURUYO VE NETEN ARAŞTIRDIM EN SON SÜRÜMÜNÜDE KABLOSUNU ALDIM PC DEN YÜKLEDİM KANALARI AÇABA BAŞKA BİŞE YAPMAMA GEREK VARMI
Cihazınızı kullanmadığım için bilmiyorum fakat aldığınız yere bu konuyu bir sormanızı tavsiye ederim belki uydudan otomatik güncellemesi falan vardır..
quote:
ÇOKK SIKINTIYA GELDİM TEŞKE 130 MİLYONLUĞU GOLT MSTIRI ALSAYDIM DİYE İÇİMDEN GEÇİYODU AMA PİYASA JİN MALI DİYO GOLTMASTER HEMEN BOZULUYO DİYE DUYDUM YANİ İŞİN ASLINA GELİRSEK ÇOKK DEĞİŞİK MARKDA VAR AMA HANGİSSİNİ DAHA İYİ OLDUĞUNU BİLİMYORUM AÇTIĞIM ZAMAN TELEVİZYONU NEBİLİYİM Bİ BELGESEL FİLM AÇILACAK GERÇİ YABANCI UYDU ÇANAĞI TAKTIRMADIM DAHA TÜRK KANALLARINA 200 DİYO ONUDA TAKTIRIRSAM 200 DER ONADA:D BİDE EYER BUNU DEĞİŞTİRME İMKANIM VAR SİZİN GÖRÜŞLERNİZİ ALIYIM ŞİMDİEDEN O SORDUĞUM SORALAR İÇİNDE YANIT VERİRSENİNİZ SEVİNİRİM
Reaceverlarımdan biri goldmaster.6-7 yıl oldu hiçbir sorun yaşamadım.Başka bir reacever tavsiyesi olarak da dreamboxı öneririm.Kesenize uygun olan modelini seçebilirsiniz 250 YTL den 1000-1500 YTL ye kadar modelleri mevcut.internetiniz var ise bir server ile biçok kaliteli belgesel,futbol ve film kanallarını izleyebilirsiniz..
Not:Forumda yeni olduğunuz için belli ki bilmiyorsunuz forumda büyük harf yazmak bağırmak anlamına gelir..İyi paylaşımlar dilerim
dostum oncwlıkle saan gecmsı olsun gercekten pahalıya vermısler sana ban o parayı verseydın sana ıp model fun box verırdım neyse gectı artık o gelelım yarıdım konusuna. burda ısmını veremeyecegım uydu forum sıtelerıne ATLANTA nın yazılmlarına ve sorunlarıan ben bakıyorum ne yazıkkı benımle tanısmaman buyuk zarar ama telafı ederız. sımdı adr serısı ıcın tps multı ve absat paketı full acık. yazılım ıcın candostum_24@hotmail.com dan benı eklersen sana yazılımı gonderebılırım..tps sureklı onda auto gercı gecen hafta gıttı ama yazılım geldi.. bundan sonra bana 7/24 ulasabılırısn forum kuralalrı geregı forum ısımlerını yazamıyorum bana ulas dostum yazılmları programları vereyım sana ...