arkadaşlar monitör almak çok zor iş. bu foruma ilk girdiğimde hiçbir bilgim yoktu. amacım güzel bi 22'' önerisi almaktı. fakat o kadar çok seçenek ve özellik var ki işin içinden çıkamıyorum bi türlü. olmuşken iyisi olsun, dvi olsun, tepki süresi iyi olsun, kontrastı, nokta aralığı, izleme açısı... derken hala bi monitör alamadım. forumdan öğrendiğim kadarıyla sanırım benim için en iyi iki seçenek 226bw ve x2200w (parlak ekran istemediğim için philips x serisi ve hp yi almayı düşünmüyorum). şimdi x2200w nin + sı hdmi ın olması. 226 ise trustedreviews.com'da 9/10 gibi çok yüksek bi not almış. x2200w nin notu 8/10. vatan bilgisayara gidip iki monitöre de baktım.ama artık neyle bağladılarsa ikisinin de ekran görüntüsü çok kötüydü. birisi kapkaranlık hiçbişey gözükmüyor ,diğerinde masaüstünde bile çok bulanık bi görüntü vardı. yani bana fikir vericek bi kıyas yapamadım.sizce iki monitörden hangisi daha iyi? benim kullanım amacım pc de film izlemek. başka bi şeyde, konsolda falan kullanmıcam. sizin fikriniz nedir bu ikisi hakkında?bi de bunların dışında fiyatı ucuz olduğu için 226cw yi de düşünebilirim... yorumlar bekliyorum.
226 cw nin diğer modellere göre gerçeğe daha yakın bi görüntü vediğini söylediler vatanda bana..ama fiyatı neden bw dan daha ucuz anlamış değilim bu lcd monitör işi gerçekten canımı sıkmaya başladı..ne yapacağımı bilmiyorum..sana da kolay gelsin arkadaşım..
Arkadaşım aynı sorun bende de 2 haftadır cebimde para ile dolaşıyorum hiç birtane alamadım kafayı yicem bu monitör yüzünden X2200W ile Viewsonic Full HD arasında kaldım ben hala karar verebilmiş değilim
çok zor bir seçim gerçekten allah kolaylık versin, benim tercihim benq dan yana olurdu, daha iyi görüntü kalitesi, farklı teknolojisi ve hdmi sebebiyle. görüntü kalitesi de aslında kişiye göre değişir, herkesin gözü birebir aynı değil sonuçta, ama benq nun bazı teknolojileri daha iyi burda, fiyat olarak samsung ne durumda onu bilmiyorum gerçi.
GENPA DAN TELEFON ALMAK= SİNİR DEN HASTA OLMAK, ÜSTE PARA VERMEK, KAFAYI SIYIRMAKTIR. MÜŞTERİ MEMNUNİYETSİZLİĞİNDE TÜRKİYE DE BUNDAN DAHA İYİ BİR FİRMA OLDUĞUNA İNANMIYORUM. GENPA VE MOTOROLA EL ELE, MÜŞTERİLERİ KANSER ETMEYE. BİRLİKTE DAHA NİCE MÜŞTERİ KAÇIRMALARA. EN SEVİYESİZ 2 FİRMA = GENPA VE MOTOROLA
şurda X2200W'nun üstne monitör varsa ben sadece gülüyorum :D yapmayın arkadaşlar eğer sadece internet ve yazı türü şeyler varsa LG bile alabilirsin ama oyun dersen film dersen X2200W başka monitör tanımam. eğer tüplü crt monitörün kefini yaşamak özlememek istiyorsanız X2200W manyak monitör deli bişey....
tabıkı benq x2200w..bende cok arastırdım ve benq aldım..226bw yle x2200w kıyaslamak ımkansız..aralarında fıyat farkı var 100 ytl falan daha fazladır benq...ama her kurusun hakedıyor..hıc dusunme hemen al derım....
arkadşlar 226cw aldım. bw den bi farkı yok dediler aldığım yerde. cw daha ucuzdu ,ben de aldım. çok memnunum. yorumlarınız için sağ olun.
madem böyle bişey yapacaktın neden sordun ki buraya, direk aldığın yerdekilere sorsaydın...
hayırlısı olsun.
GENPA DAN TELEFON ALMAK= SİNİR DEN HASTA OLMAK, ÜSTE PARA VERMEK, KAFAYI SIYIRMAKTIR. MÜŞTERİ MEMNUNİYETSİZLİĞİNDE TÜRKİYE DE BUNDAN DAHA İYİ BİR FİRMA OLDUĞUNA İNANMIYORUM. GENPA VE MOTOROLA EL ELE, MÜŞTERİLERİ KANSER ETMEYE. BİRLİKTE DAHA NİCE MÜŞTERİ KAÇIRMALARA. EN SEVİYESİZ 2 FİRMA = GENPA VE MOTOROLA
arkadşlar 226cw aldım. bw den bi farkı yok dediler aldığım yerde. cw daha ucuzdu ,ben de aldım. çok memnunum. yorumlarınız için sağ olun.
madem böyle bişey yapacaktın neden sordun ki buraya, direk aldığın yerdekilere sorsaydın...
hayırlısı olsun.
sizden fikir almak için sordum. ağırlıklı olarak 226bw ve x2200w yu düşünüyordum ama ikisinin de fiyatı pahalı olduğu için beklemem gerekiyordu. bekledikçe de kafam daha çok karışıyor. benq nun hdmi ından faydalanabilmek için ekran kartımı da değiştirmem gerekicekti. böylece bu iş bana çok pahalıya mal olcaktı ve bu kadar param yok. 226cw yi gidip gördüm. fiyatı diğer 2sine oranla daha uygun olduğu için tercih ettim.
Lucifer...angel of light |Cast below god of ice |Ruling hell unholy trinity|The traitors freeze for all eternity|Lucifer...betrayer of god|Tormentor ruthless and cold|Judas' screaming here in agony|The traitors freeze for all eternity... Iced Earth-Dante's Inferno
x2200w yi daha bugün aldım normalde bilgisayarım için 17' sony kullanıyorum ama xbox360 aldığım için hdmi olan bi monitör aradım ve aldım görüntüsü mükemmel tasarıma laf edenleri hiç anlamıyorum çok şık ve ağır duruyor bence,sadece tek eksik yanı kendi hoparlorunden bir türlü ses alamadım ve aynı sorunu yaşayan çok insan var..
bende 931C almayi dusunuyordum fakat biraz arastirmadan sonra fiyat/performans da x2200W den daha iyi bir monitor bulamadim ve bu monitoru almaya karar verdim keske sende bu monitoru alsaydin ustelik lcd tv si olmayan arkadaslarda bu monitoru tercih edip ilerde ps3 xbox360 vb gibi urunler kullana bilirler adamlar yapmis bize almak duser
x2200w yi daha bugün aldım normalde bilgisayarım için 17' sony kullanıyorum ama xbox360 aldığım için hdmi olan bi monitör aradım ve aldım görüntüsü mükemmel tasarıma laf edenleri hiç anlamıyorum çok şık ve ağır duruyor bence,sadece tek eksik yanı kendi hoparlorunden bir türlü ses alamadım ve aynı sorunu yaşayan çok insan var..
hoparlörü yok o monitörün boşuna uğraşma...