İkinci el mesajı:2449
Katılım zamanı: 25 Temmuz 2005; Şehir: İstanbul,Kadıköy Durum: Forumda değil
13 Ağustos 2008; 12:22:16
ilgilenemediğimden dolayı akvaryumu tüm malzemeleri ve balıkları ile beraber vericem .balıklar gayet sağlıklı herhangi bir hastalık söz konusu degil.akvaryumda bir hasar yoktur zaten 1 sene olmadı henüz ilk kullanıcı benim kendim için yaptırmıştım cift floresan (gün ışıgı ve mavi) yeri var.her bir ışık için ayrı anahtar mevcut .KAYIT KUŞAK VAR
100x55x60h akvaryum 300 w ısıtıcı atman atman f4 dış filitre (malzemsi içinde) kafa motoru atman hava motoru 9500 atman 2 florasan (grolüx gün ışıgı ve mavi)
CANLILAR 2 adet Challenger Köpek Balığı 35 ila 40 cm 1 adet astronot 25cm 1 adet astronot tiger 19 cm 1 adet albino vatoz 25cm 1 adet vatoz 25cm 1,5-2 kg kadar dip ve stick yemi
Fiyat olarak ilgilenen arkadaşlar bilir akvaryumcudan bu boyda bir challenger almak isteseniz 150-200 ytl ister tanesine bunu göz önünde bulunduralım.. Hepsine 350 YTL
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Corny -- 23 Temmuz 2008; 11:19:12 >
Söyledigin şeylerin arkasında duramıyorsan bir yerde açıga çıkınca yok etmeye çalışıyorsan sen insan deilsindir... İnsanoğlu Düşünür Ve Uygular.... Uyguladıktan Sonra Düşünmeye Gerek Yoktur.... (Özlü Söz)
23 Mayıs 2008; 14:12:11
Saol dostum... Ya sorma ilgilenemiyorum artık,aslında bakımı çok basit ve kolay ama işte ilgilenemiyorum pek... belki aramızda otel veya restorant ı olan arkadaşlar vardır onlar kaçırmaz zaten bu fiyata
Söyledigin şeylerin arkasında duramıyorsan bir yerde açıga çıkınca yok etmeye çalışıyorsan sen insan deilsindir... İnsanoğlu Düşünür Ve Uygular.... Uyguladıktan Sonra Düşünmeye Gerek Yoktur.... (Özlü Söz)
İkinci el mesajı:939
Katılım zamanı: 17 Eylül 2006; Şehir: Ankara Durum: Forumda değil
24 Mayıs 2008; 16:41:00
corny kardeş bu akvaryumun hali ne yav..resmen katliam varmış gibi görünüyor o kırmızı ışıkla..sanki bütün balıklar katil balık gibi birbirlerini parçalıyolar sanırım..
24 Mayıs 2008; 19:34:12
dedim ya pek ilgilenemiyorum birde yaglı dip yemi ve canlı yem kullandıgım için su çok pisleniyor aslında gördügün ışık grolüx :) bataklık balıgı olucaklar en sonunda
25 Mayıs 2008; 0:52:53
quote:
Orjinalden alıntı: tidus
Köpek balığı bende besledim 7 yıl, çok güzel büyüyorlar :) Ayrıca akvaryumda çok güzel, hayırlı satışlar
saol dostum... bakalım belki çıkar ilgilenecek birileri.pc parçası deil ama belki hobici vardır aramızda.
romeo1925
Uzaklaştırılmış 29.9982320601848 gün cezanın 14 günü kaldı.
26 Mayıs 2008; 14:02:09
çok güzel balıklar hocam ellerine sağlık çok iyi büyütmüssün ama genede çok dar akvaryum inşallah alan olurda kurtulurlar :=)
romeo1925
Uzaklaştırılmış 29.9982320601848 gün cezanın 14 günü kaldı.
26 Mayıs 2008; 14:04:28
ve bu arada 500 ytl bedeva dediğin gibi challenger sadece 100 150 ytl HAYIRLI SATIŞLAR hocam...
29 Mayıs 2008; 15:46:57
valla hocam sürekli canlı yemle beslendiler (böcek,fare, balık, solucan) bulamadıklarındada yaglı dip yemi yedi şu sakatatlarla yapılana siyah yemler bilirsin oyüzden çok saglıklı büyüdüler ama suyunda renginden belli oldugu gibi ugraşamıyorum artık..bu arada alcak arkadaş olursa akvaryum bakımı çok kolaydır normalde gözünüz korkmasın dış filtre oldugundan sadece haftada bir akvaryumdaki suyun 3/1 ini çekip yerine yeni su koyacaksınız bu kadar basit...zaten yem konusunda abartmazsanın suyun kirlenme ihtimalide çok azdır...challengerların boyutlarına göre akvaryum şuan ufak deil rahatlar zaten sürekli daire çizip belli bir alanda yüzdükleri için pek alan ihtiyaçlarıda yok...ama yok fantezi olsun diyen olursa tabiki büyük bir tank veya havuz yaptırabilirler çünkü challengerlar 2,5 metreye kadar çıkabilir...yani alan ne kadar büyükse okadar büyür balıklar..bu akvaryumda challengerlar bukadar büyür (belki bi 5 cm daha büyüyebilir)daha büyük bir tanka koyarsanız büyümeleri 2.5 metreye kadar devam eder..ama yanlışlıkla sakın tanka falan düşmeyin :).bilgilendirme amaçlı yazdım...ilgilenen arkadaşlara daha çok yardımcı olurum kimsenin gözü korkmasın yani bu hobiyle ugraşmak gözüktügü kadar zor deildir ve çok zevklidir...
30 Mayıs 2008; 17:08:37
quote:
Orjinalden alıntı: fishmen
köpeğin güzelmiş makara bir şeye benziyo şaka bir yana bu balıklardan tek satmazmısın
hocam valla düşünebilirim ama zaten fiyat çok uygun büyü akvaryum dış filtre falanda var ama illa balık diyorsanki teklifini verirsen görüşebiliriz... <