Merhabalar. Biraz birşeyler yaptım sizinde fikirlerinizi değerlendirmek istiyorum. Şimdiden teşekkürler. Plexi boyadım, önceki fan yerini boyadım. Bu kadar sizin fikirleriniz gerekiyor. Teşekkürler.
evet kesınlıkle gider benim kasamın yan panelındeki kısım plexi değil cam siyah cam ve içinde 1 adet uv 2 adev mavi ısık 1 adet kırmızı ısık var çok güzel duruyor sanırım senın plexi çok koyu ama yine de içini gösterebilir ... ayrıca uv sata kablosu alabılırsın ıde kablosu alabılırsın 1-2 tane fan takabılırsın uv ısıklı
Dostum birazdaha işçiliğin iyi olsa güzel şeyler yapabilirsin en basiti on off anahtarını bile yamuk yapmışsın yawww Bende feel mod yaptım belki görmüşsündü ilham verir inşallah sana
Dostum birazdaha işçiliğin iyi olsa güzel şeyler yapabilirsin en basiti on off anahtarını bile yamuk yapmışsın yawww Bende feel mod yaptım belki görmüşsündü ilham verir inşallah sana
Dostum güzel demişsinde resimde öyle normalde dümdüz İşçilik var
Sen söyle bir yapalım sonra bakarız becerebiliyormuyuz yoksa bu işe bulaşmayalımmı diye
benimkini masa üstüne alana kadar baya toz birikiyordu sonra kardeşim masanın üst tarafında arkadaki kontraplağı kesti çıkardık kasayı üste aldık şimdi içinde gram toz yok