Optik ses çıkışına sahip Pioneer 428xd Modelinde 106 ekran Plazmam var. Özellikleri Şu Şekilde....Koyu renkli Yazılara Dikkat Lütfen:
HD Digital Film Direct 24 Progressive Tarama Entegre Dijital (DVB-T) ve Analog TV Tüneri Entegre Hoparlörler Giriş Terminalleri 3 x HDMI, 1 x komponent, 1 x S-video, 1 x RCA AV,1 x CI slotu, 1 x PC girişi, 1 x USB Çıkış Terminalleri 1 x optik, 1 x RCA ses, 1 x kulaklık, 1 x subwoofer çıkışı Akıllı Parlaklık Kontrolü Çoklu Ekran (PiP/PaP) Boyutlar (W x H x D): 1,040 x 679 x 115 mm
Bu televizyona;
1 adet receiver (uydu alıcı) ve 1 adet Ev Sinema Sistemi Almak istiyorum. Receiver araştırma ve tavsiyeleri Topiğim yine bu forumda devam etmektedir.
Sizler BU KOYU RENKLİ ÖZELLİĞİDE DİKKATE ALARAK Kalite ses veren ve ev sinema sistemi tavsiyesi bekliyorum.
0. salonum cok geniş değil, Lojman salonu,30-35metrekare.tavanın yerden yüksekliği 2,5 Metre. 1. Aşırı sese değil Kaliteli ve BERRAK SES VERECEK BİR SES SİSTEMİNE İHTİYACIM VAR. 2. Ses Sistemini ileride alacağım receiver ile de uyumlu bir şekilde kullanmalıyım. 3. Plazmamın Çıkış Terminalleri 1 x optik, 1 x RCA ses, 1 x kulaklık, 1 x subwoofer çıkışı gibi özellikleri var.Bunlarda bir avantajsa bunları daha aktif olarak kullanmak isterim ses konusunda. 4.Hoparlörler 4 köşeye konmalı ve uzun ayaklı olmalı. 5. En fazla 500ytl fiyatı olmalı.
SORU1) Sizce bu 6 Kritere göre hangi ev sistemini almalıyım, plazma özelliklerindeki koyu renkli eklentileri kullanabilecekmiyim? ne işe yarar gerek var mı? marka tavsiyeniz? Soru2) Bazı ses sistemlerinde HDMI falan çıkışı var deniyor.tam ne işe yarar? HD receiverla beraber mi kullanılır HDMI Bağlantısıyla? (sadece bir tahmin yürüttüm, doğru mudur?_)