bkurmut
Uzaklaştırılmış ¥ gün kaldı.
|
 |
|
4 Haziran 2008; 11:34:20
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: airwolf26 BEN DE DÜN AYNI KAMPANYADAN ALDIM KESİNLİKLE İYİ BİR SEÇİM HELE LAPTOP İHTİYACINIZ VARSA KAÇMAZ. BU TELEVİZYON BİR ÇOK YERDE 4000 YTL CİVARINDA VE İNGİLİZ MALI. ÇİN DEĞİL TASARIM SÜPER PİXELPRO 5 (V) EN SON YAZILIM SD YAYINDAKİ PERFORMANSI SONY VE SAMSUNGA BASIYOR (TEST ETTİM) BEN 6 AYDIR BÖYLE BİR KAPANYA BEKLİYORDUM... KESİNLİKLE TAVSİYE EDERİM... LAPTOPU 1 000 YTL DESN LCD 2500YTL YE GELİYOR.. TOSHIBA 40XF350 modelini sormuşsunuz hatta sen ürünü almıs sın hayırlı ugurlu olsun öncelikle ... Ürün özellikleri söyle 1920x1080 Çözünürlük 10.000:1 Kontrast 500 cd/m2 Parlaklık Pixel Processing V 3xHDMI / Full HD SRS WOW Surroun Bu ürün kagıt üstünde baya düzgün gözüküyor ama ben LCD konusunda 4 markaya güveniyorum bunlar SHARP - SAMSUNG - PHILIPS -SONY neden mi ??? Çünkü bu markalar hem üretici firmalar hemde lcd konusunda belli bir noktaya gelmiş durumdalar..Toshıbada güzel marka fiyat bakımından ama .. Simdi yukarıdaki yazı okuyunca birden yazmak istedim hemde çok fazla yazmak ama önce bir sorum olucak Bu model sony ve samsung hangi ürünü ile test ettin onu ögrenirsem ona göre yorum yapıcammm. Bekliyorumda . Ayrıca arkadaşım bu özellikler göz kamaştırıyor . Fakat yeni çıkan samsung ve phılıps modellerine bak ve erken karar alma sakın sakın diyorum çünkü daha sonradan ya KEŞKE de diye söylüyorum ve sakın unutmayın arkadaşlar ne zaman KEŞKE kelimesi kullanırsanız bilinki ozamn hata yapmışsınızdır .. ve hayatınızdki KEŞKE kelimelerini azaltmak elinizde .. Ve unutmadan hangi modellere göre kıyasladın bekliyorum ok... İyi formlar...
|
|