Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
toshiba 40xf350 hakkında acil tavsiye

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> TV ve Projeksiyon >> toshiba 40xf350 hakkında acil tavsiye Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
alker

22 Mayıs 2008; 10:25:33 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar bimekste toshiba 40xf350 lcd tv a200-1u laptopla birlikte 3497 ytl 12 taksit ciddi anlamda almayı düşünüyorum.Tavsiye edermisiniz?

onboardx

22 Mayıs 2008; 10:27:54 

sony 40d3500 tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onboardx -- 3 Haziran 2008; 15:28:42 >

4280XA
musyun

23 Mayıs 2008; 17:12:59 

Bende ciddi alıcam kimse bi yorum yapmamış lütfen acil yorum yapın...

N82
CX300 Silver
alker

23 Mayıs 2008; 17:23:47 

arkadaşlar biriniz şu tv yi yorumlayın lütfen bu paraya iki makine iyimi ne dersiniz?

leonskennedy

23 Mayıs 2008; 17:49:52 

Arkadaşlar şahsen ben sony ve philips ile birlikde dvd görüntüsünü test ettim ama hiç beğenmedim.Tabi siz yinede gidip kendiniz bakın ama arkadaşında dediği gibi Sony W 3000 çok daha iyi bi cihaz.Yada 2500 civarına Sony D3500+1000 ytl laptop=3500 gibi bir rakama bence daha iyi bir seçim yapmış olursunuz,saygılar...

Panasonic PV70-Panasonic S52 Dvd Player-PS3-Xbox 360-Wii-Gamecube-PS2-PSP-PC-Philips 42PF9603-42 cm. Kol :)

PSN:BaryburtonTR
Xbox Live:Baryburton(Bir zamanlar...)
uguroz89

Sisteme Gözat

24 Mayıs 2008; 14:46:45 

dün media marka gittim orda sadece tv 3.557 idi bimekste nasıl oluyoda daha düşük fiyata yanında orta seviyede toshiba laptop veriyo şu an sitelerinde kampanya gözükmüyo ama 15 hazirana kadar geçerli diyordu sizce bu kampanya nasıl

alker

26 Mayıs 2008; 13:49:55 

Arkadaşlar kimse tv yi yorumlamamış.Kalitesi nasıldır bu kampanya çok cazip görünüyor.Kararsız kaldım görüşlerinizi bekliyorum.

eclipssse

3 Haziran 2008; 15:25:06 

arkadaslar bende bu kampanyayı gördüm ve almak üzereyim.acil yorumlarınızı bekliyorum.lütfen acil..

onboardx

3 Haziran 2008; 15:29:47 

o tv ye boşuna 3500 ytl vermeyin ayıca yanında verilen bilgisayar çok iyi birşey değil.onun yerine sony d3500 alın görüntü kalitesi çok daha iyi bir cihaz.

4280XA
Riazor

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

3 Haziran 2008; 15:53:30 

toshiba alacaksan zf serisinden şaşma

airwolf26

3 Haziran 2008; 22:58:11 

BEN DE DÜN AYNI KAMPANYADAN ALDIM KESİNLİKLE İYİ BİR SEÇİM HELE LAPTOP İHTİYACINIZ VARSA KAÇMAZ. BU TELEVİZYON BİR ÇOK YERDE 4000 YTL CİVARINDA VE İNGİLİZ MALI. ÇİN DEĞİL TASARIM SÜPER PİXELPRO 5 (V) EN SON YAZILIM SD YAYINDAKİ PERFORMANSI SONY VE SAMSUNGA BASIYOR (TEST ETTİM) BEN 6 AYDIR BÖYLE BİR KAPANYA BEKLİYORDUM... KESİNLİKLE TAVSİYE EDERİM... LAPTOPU 1 000 YTL DESN LCD 2500YTL YE GELİYOR..

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
eclipssse

4 Haziran 2008; 9:10:44 

hayırlı uğurlu olsun airwolf.bende dün bimekse ve teknosaya gittim.bir yandan bu kampanyayı düşünüyorum biryandanda teknosadaki 40d3550+ps3 kampanyasını.ortada kalmıs durumdayım.karar verebilmem için daha fazla bilgiye ihtiyacım var.eminim benim gibi düşünen arkadaş sayısı da baya fazladır.o yuzden tvnin görüntü kalitesi ve özellikleri hakkında görüşlerinizi bekliyoruz.bunlar bizim için önemli.teşekkürler..

bkurmut
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

4 Haziran 2008; 11:34:20 

quote:

Orjinalden alıntı: airwolf26

BEN DE DÜN AYNI KAMPANYADAN ALDIM KESİNLİKLE İYİ BİR SEÇİM HELE LAPTOP İHTİYACINIZ VARSA KAÇMAZ. BU TELEVİZYON BİR ÇOK YERDE 4000 YTL CİVARINDA VE İNGİLİZ MALI. ÇİN DEĞİL TASARIM SÜPER PİXELPRO 5 (V) EN SON YAZILIM SD YAYINDAKİ PERFORMANSI SONY VE SAMSUNGA BASIYOR (TEST ETTİM) BEN 6 AYDIR BÖYLE BİR KAPANYA BEKLİYORDUM... KESİNLİKLE TAVSİYE EDERİM... LAPTOPU 1 000 YTL DESN LCD 2500YTL YE GELİYOR..

TOSHIBA 40XF350 modelini sormuşsunuz hatta sen ürünü almıs sın hayırlı ugurlu olsun öncelikle ...
Ürün özellikleri söyle

1920x1080 Çözünürlük
10.000:1 Kontrast
500 cd/m2 Parlaklık
Pixel Processing V
3xHDMI / Full HD
SRS WOW Surroun

Bu ürün kagıt üstünde baya düzgün gözüküyor ama ben LCD konusunda 4 markaya güveniyorum bunlar SHARP - SAMSUNG - PHILIPS -SONY neden mi ???
Çünkü bu markalar hem üretici firmalar hemde lcd konusunda belli bir noktaya gelmiş durumdalar..Toshıbada güzel marka fiyat bakımından ama .. Simdi yukarıdaki yazı okuyunca birden yazmak istedim hemde çok fazla yazmak ama önce bir sorum olucak Bu model sony ve samsung hangi ürünü ile test ettin onu ögrenirsem ona göre yorum yapıcammm. Bekliyorumda .

Ayrıca arkadaşım bu özellikler göz kamaştırıyor . Fakat yeni çıkan samsung ve phılıps modellerine bak ve erken karar alma sakın sakın diyorum çünkü daha sonradan ya KEŞKE de diye söylüyorum ve sakın unutmayın arkadaşlar ne zaman KEŞKE kelimesi kullanırsanız bilinki ozamn hata yapmışsınızdır .. ve hayatınızdki KEŞKE kelimelerini azaltmak elinizde ..

Ve unutmadan hangi modellere göre kıyasladın bekliyorum ok...

İyi formlar...
bkurmut
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

4 Haziran 2008; 11:59:49 

Ayrıca diyer arkadaşları bekletmeyeyim boşuna ...

3500 YTL iyi bir bütçe ban sorucak olusanı toshıbanın bu modeli için boşuna bukadar harcama yapmayın tv gerçek fiyatı(hak etigi fiyat) 2500 veya 2700 YTL civarında bu model için harcama yapmayın boşuna arkadaslar hediye kısmına gelince verdigi notebook giriş seviyesinde bir ürün ayrıca notebook aynı fiyata bulabileceginiz yerlerde mevcut hatta daha kalite özelliklere sahip olan başka marka notebook bile bulabiliyorsunuz artık .. Satış taktigi olna bu kampanya ilk bakışta çok cazip gözüküyor.. Fakat araştırmayı iyi şekilde yapınca ne demek istedigimi anlarsınız..
Yukarıda arkadasın birisi FZ serisi demiş dogru illa toshıba alacaksan bu serileri düşüne bilirsiniz ama bütçeniz yeni çıkan samsung ve phılıps LCD tv leri düşünün derim ben mesala tekrar bir arkadaş sony 40D3500 serisini önermiş dogru bir öneri size birmodelde ben vereyim
sony40v3000 serisini siddet ile düşünün derim çünkü fiyatı yanlış anımsamıyorsam 2500 veya 2600 YTL civarında hem özellik bakımından hemde diger yazılım farkı oldugundan gayet güzel bir yayın hizmeti veriyor.
Ve diger markalardan 2 modelde vereyim arastırmasını yapın derim ama araştırma yaparken özenerek yapın ::)
42PFL5603 ve 40A558 modeli fiyat performans bakıından çok avantajlı durumda ..

Herkese teşekkür ederim ...
İYİ FORMLAR
airwolf26

5 Haziran 2008; 23:19:38 

bkusura bakmayın 20 gün önce oğlum oldu o yüzden fazla vakit bulamıyorum yazmaya

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
airwolf26

5 Haziran 2008; 23:30:05 

ben sony de v3000 ve w3000 serilerini kıyaslamıştım. Philipste ise sanırım 7766 gibi bir modeldi ama emin değilim çünkü mağazadaki en iyi özellikleri olanı yan yana koymuştuk sonuç xf olunca gözüm diğerlerini görmedi aslında ben başta sony alamaa kararlıydım ama toshiba beni ikna etti
yani sunu söyleyebilirim toshiba panelleri sanırım dünyanın 2 veya 3 büyük panel üerticisi olan thomson mı ne? (ingiliz) hatta samsung ta bir kısım panelleri buradan alıyor ama esasen kim ucuz verirse ona yaptırıyor. Philips ise nerdeyse yerli malı gibi evet tesisler iyi ama bence artık vestel kategrosinde.. Ayrıca panel gerçekten ince sanki tv değil lcd ekran gibi yani sadelik ve şıklık ön planda.. adamlar 2 yıl önce bordo kasa çıkardılar (xf351) millet daha yeni akıl ediyor .... işin içinde çin olmaması beni en başta sevindirdi. bir bakın bir çok philips altında ya made in turkeyt yazar yada assembled in turkey ?? or çek

ben laptopu sattığım için bana uyguna geldi yoksa 3500 hakikaten fazla ama diğer markalar da o paraları etmez.. ve ayrıca bence kısa süre sonra bir kriz sanırım dövizi fırlatacak gibi gözüküyor.. duman var deniyor.. ben biraz da ondan acele ettim ... bilehare görüşmek üzere herkese hayırlı olsun...

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
airwolf26

5 Haziran 2008; 23:39:44