Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Skyvisionla 2 çanak kullananlar

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> TV Kartları ve Uygulamaları >> Skyvisionla 2 çanak kullananlar Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
mavizaman

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

22 Mayıs 2008; 3:40:05 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

skyvision ile 2(türksat hotbird) çanak kullananlar buraya kullandıkları ekipmanları yazabilir mi?
hangi lnb
ne tip kablo
hangi switch

bende 2sini birden almıyor.
bakalım hangi parçadan onun için soruyorum.

TÜRK'ÜN ATEŞLE İMTİHANI!!
Asıl önemli olan ve memleketi temelinden yıkan, halkını esir eden, içerdeki cephenin suskunluğudur. M. Kemal
Atatürk'ün Milliyetçilik Anlayışının Hikayesi Tıkla
spyae

22 Mayıs 2008; 10:36:11 

diseqc ayarlarını doğru yaptınız mı?

http://www.bilgiportal.com/v1/idx/94/1330/Uydu/makale/Tm-uydu-programlarnn-diseqc-ayarlama-resimli.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spyae -- 22 Mayıs 2008; 10:42:29 >
lokosit

22 Mayıs 2008; 13:02:55 

quote:

Orjinalden alıntı: mavizaman

skyvision ile 2(türksat hotbird) çanak kullananlar buraya kullandıkları ekipmanları yazabilir mi?
hangi lnb
ne tip kablo
hangi switch

bende 2sini birden almıyor.
bakalım hangi parçadan onun için soruyorum.

diseqc arızalı arkadaşım bulabilirsen winquest yada baff diseqc kullanmanı öneririm.

O BİR ROTTWEİLER
http://www.youtube.com/watch?v=affF74twlOs
mavizaman

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

22 Mayıs 2008; 20:55:32 

oynamadığım ayar kalamdı.
swith le ilgili goldmaster aldım 10ytlye turksatı alıyor hotbirdde sinyal%4lerde kalite falan yetmiyotr galiba receiverla deneyince sorun yok ama pcde alamıyorum. kartı göndermiştim testte sorunsuz çalışıyor dediler.
skyvisiona danıştığımda saydıklarımın kaliteli olması gerekir yoksa verim alamazsınız dediler
onun için soruyorum.
ordan skywox önerdiler switch için ben bulamadım birde yazdıklarını deneyeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavizaman -- 22 Mayıs 2008; 20:55:22 >

Asıl önemli olan ve memleketi temelinden yıkan, halkını esir eden, içerdeki cephenin suskunluğudur. M. Kemal
lokosit

22 Mayıs 2008; 21:14:34 

quote:

oynamadığım ayar kalamdı.
swith le ilgili goldmaster aldım 10ytlye turksatı alıyor hotbirdde sinyal%4lerde kalite falan yetmiyotr galiba receiverla deneyince sorun yok ama pcde alamıyorum. kartı göndermiştim testte sorunsuz çalışıyor dediler.
skyvisiona danıştığımda saydıklarımın kaliteli olması gerekir yoksa verim alamazsınız dediler
onun için soruyorum.
ordan skywox önerdiler switch için ben bulamadım birde yazdıklarını deneyeyim

winquest i bulabilirsen 5 ytl civarı
senin sorunun %100 diseqc ile ilgili

O BİR ROTTWEİLER
mavizaman

Sisteme Gözat

23 Mayıs 2008; 3:23:11 

internet üzerinden satışı denk gelmedi sen nereden temin ettin?

lokosit

23 Mayıs 2008; 9:01:07 

quote:

internet üzerinden satışı denk gelmedi sen nereden temin ettin?

http://www.sigmaelectronic.net/tr/FEEDBACK.HTM
burası skysta3 ün resmi sitesi
telefon edersen onlar sana gönderirler 5 ytl idi zam gelmediyse.
güvenilir bir yerdir.
istanbulda isen adresleri de var gidip alabilirsin

O BİR ROTTWEİLER
mavizaman

Sisteme Gözat

23 Mayıs 2008; 12:21:50 

aqua böyle demiş bende hiponun digital aralığına baktım 950-2200mhz bende starsat var switch alman malı 900-2400mhz aralığında ama çalışmıyor. hipon önerdiğin winquest den daha kkaliteliymiş ama aralığı daha geniş başka cihaz bende çalışmıyor winquest çalışır mı?
quote:

Dünyanın en kaliteli DiSEqC switchi olarak kabul edilen ürün Spaun'dur piyasada var mı bilemiyorum, bu üründen sonra iki sene önce kardeş firmamız tarafından ithal edilen Hipon DiSEqC swichlerde çok kaliteliydi ancak onlar da kısa sürede tükendi. Bu noktadan sonra piyasadaki hemen hemen bütün DiSEqC swichleri denedik bazısı uydu geçişlerinde problem yaratırken bazısı kör topal çalışıyor bazısı ise iyi çalışmasına raümen sinyal seviyesini inanılmaz derecede düşürüyordu. Spaun, Hipon, Elcon gibi dünya kalitesindeki swichlerin ardından en iyi sonucu aldığımız ürün yine kardeş firmamızın ithal ettiği WinQuest marka swichlerdir. Bu 4'lü switchin fiyatı da 5 YTL civarındadır.[/quote]
lokosit

23 Mayıs 2008; 22:06:11 

quote:

aqua böyle demiş bende hiponun digital aralığına baktım 950-2200mhz bende starsat var switch alman malı 900-2400mhz aralığında ama çalışmıyor. hipon önerdiğin winquest den daha kkaliteliymiş ama aralığı daha geniş başka cihaz bende çalışmıyor winquest çalışır mı?
quote:

Dünyanın en kaliteli DiSEqC switchi olarak kabul edilen ürün Spaun'dur piyasada var mı bilemiyorum, bu üründen sonra iki sene önce kardeş firmamız tarafından ithal edilen Hipon DiSEqC swichlerde çok kaliteliydi ancak onlar da kısa sürede tükendi. Bu noktadan sonra piyasadaki hemen hemen bütün DiSEqC swichleri denedik bazısı uydu geçişlerinde problem yaratırken bazısı kör topal çalışıyor bazısı ise iyi çalışmasına raümen sinyal seviyesini inanılmaz derecede düşürüyordu. Spaun, Hipon, Elcon gibi dünya kalitesindeki swichlerin ardından en iyi sonucu aldığımız ürün yine kardeş firmamızın ithal ettiği WinQuest marka swichlerdir. Bu 4'lü switchin fiyatı da 5 YTL civarındadır.[/quote]

ben inca dvb-s kullanıyorum skyvision ile bire bir aynı karttır. ve çok memnun olduğum bir kart.
diseqc ise winquest aquanın tavsiyesiyle aldım.hem ss3 ile hemde inca ile mükemmel sonuç verdi.
kullandığım için tavsiye ettim. fazla düşünme arkadaşım winquest işini fazlasıyla görür

O BİR ROTTWEİLER
aristokrat06

24 Mayıs 2008; 11:39:47 

Kardeş sanırım aynı kaderi paylaşıyoruz....

switch --goldmaster yada starbox birde skywox var onu denemedim üşendim

elenbi -- çift çıkışlı bilinen bir marka olmayan bir şey...next cihazda sorun yapmıyor...skystar2 de de yapmamıstı şu an hatırlayamadım markasını

çanakların markası önemli degil sanırım...akşam onuda yazarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aristokrat06 -- 24 Mayıs 2008; 11:38:33 >

Dh 2006 Üyeleri

artık zamanımız yok sadece ölecek kadar zamanımız kaldı!
mavizaman

Sisteme Gözat

24 Mayıs 2008; 13:13:09 

ben birde lokositin önerisini dikkate alacağım istanbula gidince winquesti alacağım benden önce alırsan yaz buraya.
denediklerim:starsat sr-x41,orsat gs-4120s(2006da tvkartını alınca çalışıyordu sonra tvkart bozulunca oda çalışmamya başladı),technosat,goldmaster rm-8
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın

aristokrat06

25 Mayıs 2008; 15:20:24 

Kardeş ben sorunu çözdüm ama şu an da codec sorunum var sanırım...

kullandıgım marka starsat sorun yok trt1 kalite 93 ve bende goldmaster rm6 da var...ondada aynı haberin olsun