skyvision ile 2(türksat hotbird) çanak kullananlar buraya kullandıkları ekipmanları yazabilir mi? hangi lnb ne tip kablo hangi switch
bende 2sini birden almıyor. bakalım hangi parçadan onun için soruyorum.
oynamadığım ayar kalamdı. swith le ilgili goldmaster aldım 10ytlye turksatı alıyor hotbirdde sinyal%4lerde kalite falan yetmiyotr galiba receiverla deneyince sorun yok ama pcde alamıyorum. kartı göndermiştim testte sorunsuz çalışıyor dediler. skyvisiona danıştığımda saydıklarımın kaliteli olması gerekir yoksa verim alamazsınız dediler onun için soruyorum. ordan skywox önerdiler switch için ben bulamadım birde yazdıklarını deneyeyim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavizaman -- 22 Mayıs 2008; 20:55:22 >
TÜRK'ÜN ATEŞLE İMTİHANI!! Asıl önemli olan ve memleketi temelinden yıkan, halkını esir eden, içerdeki cephenin suskunluğudur. M. Kemal Atatürk'ün Milliyetçilik Anlayışının Hikayesi Tıkla
internet üzerinden satışı denk gelmedi sen nereden temin ettin?
http://www.sigmaelectronic.net/tr/FEEDBACK.HTM burası skysta3 ün resmi sitesi telefon edersen onlar sana gönderirler 5 ytl idi zam gelmediyse. güvenilir bir yerdir. istanbulda isen adresleri de var gidip alabilirsin
aqua böyle demiş bende hiponun digital aralığına baktım 950-2200mhz bende starsat var switch alman malı 900-2400mhz aralığında ama çalışmıyor. hipon önerdiğin winquest den daha kkaliteliymiş ama aralığı daha geniş başka cihaz bende çalışmıyor winquest çalışır mı?
quote:
Dünyanın en kaliteli DiSEqC switchi olarak kabul edilen ürün Spaun'dur piyasada var mı bilemiyorum, bu üründen sonra iki sene önce kardeş firmamız tarafından ithal edilen Hipon DiSEqC swichlerde çok kaliteliydi ancak onlar da kısa sürede tükendi. Bu noktadan sonra piyasadaki hemen hemen bütün DiSEqC swichleri denedik bazısı uydu geçişlerinde problem yaratırken bazısı kör topal çalışıyor bazısı ise iyi çalışmasına raümen sinyal seviyesini inanılmaz derecede düşürüyordu. Spaun, Hipon, Elcon gibi dünya kalitesindeki swichlerin ardından en iyi sonucu aldığımız ürün yine kardeş firmamızın ithal ettiği WinQuest marka swichlerdir. Bu 4'lü switchin fiyatı da 5 YTL civarındadır.[/quote]
aqua böyle demiş bende hiponun digital aralığına baktım 950-2200mhz bende starsat var switch alman malı 900-2400mhz aralığında ama çalışmıyor. hipon önerdiğin winquest den daha kkaliteliymiş ama aralığı daha geniş başka cihaz bende çalışmıyor winquest çalışır mı?
quote:
Dünyanın en kaliteli DiSEqC switchi olarak kabul edilen ürün Spaun'dur piyasada var mı bilemiyorum, bu üründen sonra iki sene önce kardeş firmamız tarafından ithal edilen Hipon DiSEqC swichlerde çok kaliteliydi ancak onlar da kısa sürede tükendi. Bu noktadan sonra piyasadaki hemen hemen bütün DiSEqC swichleri denedik bazısı uydu geçişlerinde problem yaratırken bazısı kör topal çalışıyor bazısı ise iyi çalışmasına raümen sinyal seviyesini inanılmaz derecede düşürüyordu. Spaun, Hipon, Elcon gibi dünya kalitesindeki swichlerin ardından en iyi sonucu aldığımız ürün yine kardeş firmamızın ithal ettiği WinQuest marka swichlerdir. Bu 4'lü switchin fiyatı da 5 YTL civarındadır.[/quote]
ben inca dvb-s kullanıyorum skyvision ile bire bir aynı karttır. ve çok memnun olduğum bir kart. diseqc ise winquest aquanın tavsiyesiyle aldım.hem ss3 ile hemde inca ile mükemmel sonuç verdi. kullandığım için tavsiye ettim. fazla düşünme arkadaşım winquest işini fazlasıyla görür
ben birde lokositin önerisini dikkate alacağım istanbula gidince winquesti alacağım benden önce alırsan yaz buraya. denediklerim:starsat sr-x41,orsat gs-4120s(2006da tvkartını alınca çalışıyordu sonra tvkart bozulunca oda çalışmamya başladı),technosat,goldmaster rm-8