Akşam gelirken elimden düştü 80 GB WD Passport. Hemen bilgisayara taktık ne yazık ki görmüyor.USB bulundu diyor ,kullanıma hazır demekte ama gerisi gelmiyor.İşin ilginci usb e taktıktan sonra diskten 4-5 kere zzıızı-zztttt diye ses geliyor bilgisayara kendini tanıtıyor yani di-dıım sesi geliyor usbden birşey takıldığına dair,sonrasında harici harddisk tamamen sessiz olmaktaki diskin dönmediğini düşünüyorum.Ne yapabilirim.80 GBlık film oyun müzik ne varsa herşey gidecek midir?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gorkie -- 22 Mayıs 2008; 3:35:10 >
arkadaşım aynısı benim başıma geldi ana bende diske zarar gelmemişti sacede disk usb soketi içine kaçtı dolayısı ile çöp oldu ben sana xs öneriyorum içindede samsung disk var ben aldım ve gayet memmunum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cheetlack -- 22 Mayıs 2008; 10:18:18 >
20-30 gün arası bi tamir süresi olur en fazla daha fazla bekletemezler seni yenisini vermek zorundalar ama senin durumun garanti kapsamına girermi oda ayrı tabi sonuçta kullanıcı hatası var diskin bozulmasında
Aynı şey 40 gb Smartdisk harddiskte başıma geldi. Malesef garanti süresi de bitmişti, yine de garantiye gönderdim ama harddiski kurtaramadılar diskin tamamen değişmesi gerekiyormuş. O da yeni parasına geleceğinden vazgeçtim. Anlayacağınız çöpe gitti bizim harddisk, bunları düşürmemek lazım acı tecrübe oldu, çünkü paranın para olduğu zaman 170 ytlye almıştım.