Arkadaşlar gigabyte p35c-ds3r anakartım var.Anakartımın cdisinin içindeki tüm driverlari yüklememe rağmen aygıt yöneticisnde gözükmedi.Bende donanım ekle dedim ve ağ bağdaştırıcısını seçip devam dedim sonra ethernet kartımı sectim ve oradan cd nin içinden winxp klasorunde bir dosya vardı onu gösterdim,sonra bu windowsun altına bi kac dosya attı fakat ona rağmen ethernet kartım calısmıyor ve dogal olarak interente giremiyorum.Bu sorunu yasıyan internette cok kisi var lütfen kullanan arkadaşlar yardım edin...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |ExCaLiBuR| -- 22 Mayıs 2008; 14:50:11 >
Aygıt yöneticisinde Ethernet kartınız soru işareti olarak görünüyorsa anakartın cd'sini takıp ardından soru işaretinin olduğu yere sağ tıklayıp güncelle diyin.Bir ihtimal sadece.
Aygıt yöneticisinde Ethernet kartınız soru işareti olarak görünüyorsa anakartın cd'sini takıp ardından soru işaretinin olduğu yere sağ tıklayıp güncelle diyin.Bir ihtimal sadece.
Anakart cd'sinde ethernet driveri mevcut mu ? Mevcut değilse driveri bulman gerekecek. Anakart modelini göre ethernet kartı driverını bul,indir ve yükle.Sorunun çözülecektir.
Arkadaşlar verdiğiniz driverlar doğru fakat yanlış olan birşey var.Bilgisayar ilk başta etherneti görmedi bende donanım ekle dedim ağ bağdaştırıcılarından kendi ethernetimi sectim sizi verdiğiniz bu dosyanın icindeki driveri gözat dedim ve gösterdim.Sonra ayriyetten klasör icindeki exe yide kurdum fakat olmuyor.Aygıt yöneticisinde cıkıyor ama üzerinde bir ünlem isareti var yani yanlıs olan birşey var sanırım.
Hata koduda şu kod10 bu aygıt çalıştırılamıyor diyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |ExCaLiBuR| -- 22 Mayıs 2008; 14:47:02 >