Arkadaşlar dün yani pazar günü kasanın içini siyaha boyayım dedim.bu benim acemi işi ikinci denememdi..ama aynen şu kanıya vardım.bence Thermaltake firması vh6000bvs siyah çelik armor modellerinin içinide siyah olarak yapıp satmış olsalardı, bu kasalar gerçekten çok tutulurdu.ama diğer türlüde düşünür olsak bu seferde bize mod yapacak fazla bir alan bırakmazlardı..İşte karşınızda full siyah çelik armor...kasanın içine birde yazı yazdım ama altınada (bar) yazmayı düşünüyorum, zaten kasa içi bar havasına döndü :)) (bu arada ağırlığı 25 kiloya vardı
Büyük dinimiz çalışmayanın insanlıkla hiç ilgisi olmadığını bildiriyor. Bazı kimseler çağdaş olmayı kâfir olmak sayıyorlar. Asıl küfür onların bu zannıdır. Bu yanlış tefsiri yapanların maksadı İslâmların kâfirlere esir olmasını istemek değil de nedir? Her sarıklıyı hoca sanmayın, hoca olmak sarıkla değil, dimağladır.
saol hocam..senin kasada harika duruyor... aslında şaka bir yana herşey bitipde karşısına geçip izlemeye başladınmı insan mutlu oluyor..biraz para harcıyorsun ama sana güzel bir göz keyfi veriyor