Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
SAMSUNG 160 GB HDD PROBLEMİ

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Teknik Yardım >> SAMSUNG 160 GB HDD PROBLEMİ Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
ersin_karaman

22 Mayıs 2008; 0:08:36 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

SLM ARKADAŞLAR ELİMDE ASROCK P4VD8 (478) ANAKART VAR BENİM BU MAKİNANIN ÜSTÜNDE 40 GB HDD VARDI VE BEN BU HDD 160 GB YÜKSELTTİM ARTI GÜVENLİK SİSTEMİ KURDUM BİLGİSAYARIMA YENİ TAKTIGIM SAMSUN 160 GB HDD MAKİNAYI KAPATIMMI HDD GÖREMİYORUM BİLGİSAYARDA ANCAK MAKİNAYA BİRKAÇ KEZ RESET ATTIKTAN SONRA HDD GÖRMEYE BAŞLIYORUM ARKADAŞLARIN SORUN NEYDEN KAYNAKLANABİLİR YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM.TŞK.

wrldxplrr

22 Mayıs 2008; 0:17:11 

Bios ta HDD power Down(Suspend mode) fln açık olabilirmi?Harddisk in elektriğini kesip tekrar açamıyor olabilir anakart.(Bu seçenek anakarta göre değişir.HDD beklemeye alma gibi bişey)

Sapphire Pure A9RD580Adv Crossfire3200 + Amd Athlon64 3700+ San Diego + 1.5GB DDR400Mhz Ram + Sapphire 512 MB Ati Radeon X1650 PCI-Ex. + 160WD+160SAMSUNG=320 GB HDD + ASUS 1814LBT SATA Dvd-Rw + FSP 400 W Power + Pinnacle PCTV 110i DVB-T Tv kartı + Thermaltake Blower+Cpu fan + Windows XP SP3
hepsi1lesme16

22 Mayıs 2008; 0:48:57 

anakartının markası nedir tam olarak yazarsan yardım edelim bende de aynı sorun vardı anakart tanımıyordu saddece seagate hard diski tanıyordu..

((((¯`•._.•GöNLüNü GüN eDeNi SeVMeZ SeVDa iSTeR HeP oNu üZeNi•._.•´¯))))

ASUS P4V8X-X P4 3.20GHZ SAPPHİRE ATİ RADEON 256mb X1650PRO DDR3 2GB DDR400 MHZ RAM ASUS 350W PSU SEAGATE 160GB SATA2 HDD
nihat35nihat

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

22 Mayıs 2008; 0:56:44 

Anakartınızın desteklememesi gibi birşey olabilir. Bazı eski anakartlar yüksek kapasiteleri görmekte zorlanmaktadır, bios update ve driver yüklemesi gerekebilir. Bunları denemeden önce; Bios'u fabrika ayarlarına geri getirebilirsin bunun için; kasanın elektrik kablosunu çıkar, bios pilini sökersin, bir süre beklersin... veya resimde bios pilinin yanında jumper var 3 tırnaktan 2 sine takılı çıkarıp bir yana al kasaya kabloyu tak ve pc yi açma düğmesine bas pc çalışmayacak, fişi çıkar ve jumperi eski yerine al. Makinan açılınca bios'a gir tarih ayarlarını düzelt, bios setup default ayarlarını seç (F10) save le çık..

ASRock P4VM800 olduğunu tahmin ettiğim anakartınızda, HDD'nizinde İDE olduğunu tahmin ettim fakat, Anakartının markasını öğrendikten sonra modeline göre destek sitesini öğrenmek kolaylaşacak tabiki. Bunun için Everest Free Edition programını buradan indirerek kurulum gerektirmeyen bu uygulamayla, ekranda gösterdiği bilgilerle, donanımımıza yön verebiliriz.

Dost bulmanın yolu da dost olmaktan, Dost olmanın yolu "insan" olmaktan geçer....
ersin_karaman

23 Mayıs 2008; 0:18:36 

ANAKARTIM ASROCK P4VM8 VIA CHİPSETLİ ONBOART ANAKART BIOS İŞLEMLERİNİDE ANLATIGINIZ GİBİ YAPTIM AMA SORUN DEVAM EDİYOR.

laraba

23 Mayıs 2008; 1:34:42 

Hdd kablosuna sadece yeni aldığın 160'lık hdd takıp dene, başka birşey bağlama aynı kabloya...

olmazsa... hdd kablosunu değiştirmeyi dene...

yine olmazsa hdd jumper ayarlarını kontrol et. her anakart+hdd ikilisi her zaman otomatik kablo algılamasını başaramayabilir

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Teknik Yardım >> SAMSUNG 160 GB HDD PROBLEMİ Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
ASUS LightScribe DVD yazıcı
Asusun Lightscribe teknolojisine sahip dvd yazıcının testleri
Gigabyte G-Power II Pro
Gigabyteın değişik tasarımlı işlemci soğutucusu

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç