Arkadaslar çok özür dilerim aynı konuyu 2 ay önce tekrar sormuştum yine aynı sey basıma geldi bi yardım lütfen Sorunum şu hotmail hiç açılmıyor yahoo da maile tıkladığımda sayfa boş çıkıyor 2 ay önce burdan bi arkadaş yardımcı oldu başlattan çalıştıra tıklayıp aç bölümüne bişeyler yazdım sorun çözüldü şimdi yazdıklarımın ne olduğunu hatırlayamadım bilen varsa yardımcı olurmu
Çalıştırdan nasıl yapıldığını bilmiyorum.Ama görünüm-dil kodlaması- otomatik deneyebilirsin.Zira çoğu mail sitelerinde dilden sorun çıkabiliyo.
Sapphire Pure A9RD580Adv Crossfire3200 + Amd Athlon64 3700+ San Diego + 1.5GB DDR400Mhz Ram + Sapphire 512 MB Ati Radeon X1650 PCI-Ex. + 160WD+160SAMSUNG=320 GB HDD + ASUS 1814LBT SATA Dvd-Rw + FSP 400 W Power + Pinnacle PCTV 110i DVB-T Tv kartı + Thermaltake Blower+Cpu fan + Windows XP SP3
eyvallah kardesim sorunu çözdüm ayrıca mesut haksoy kardesimede selamlar onun daha önce yaptığı öneriyle denedim oldu bu donanım ailesi gercekten çok büyük ve süper bir okul adeta sayenizde o kadar çok sey öğrendim ki