Arkadaşlar gigabyte p35c-ds3r anakart kullanıyorum anakartımın cdsinde ne kadar ethernet driveri varsa hepsini yükledim fakat bir türlü internete bağlanamıyorum.Sorunum şu ağ bağlantılarımda yerel ağ bağlantısı çıkmıyor lütfen yardım edin
Aygıt yöneticisinde ethernet kartını görebiliyomusun? Eğer göremiyosan Bios tan ethernet kartın kapalı olabilir.Bios tan ona bi bak derim.
Sapphire Pure A9RD580Adv Crossfire3200 + Amd Athlon64 3700+ San Diego + 1.5GB DDR400Mhz Ram + Sapphire 512 MB Ati Radeon X1650 PCI-Ex. + 160WD+160SAMSUNG=320 GB HDD + ASUS 1814LBT SATA Dvd-Rw + FSP 400 W Power + Pinnacle PCTV 110i DVB-T Tv kartı + Thermaltake Blower+Cpu fan + Windows XP SP3
işletim sistemin nedir xp driver byte.com/****/Driver/motherboard_driver_lan_realtek_8111.exe
Zeki aynı driver zaten şuan bende kurulu durumda.Fakat ona rağmen giremiyorum işte internete ne iş bende anlamadım,ağ bağlantılarımda yerel ağ bağlantısı çıkmadığı için bence oluyor bu durum.Bu arada işletim sistemim windows xp.
Biostan "LAN" ile ilgili olan herşey açık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |ExCaLiBuR| -- 21 Mayıs 2008; 23:42:12 >
işletim sistemin nedir xp driver byte.com/****/Driver/motherboard_driver_lan_realtek_8111.exe
Zeki aynı driver zaten şuan bende kurulu durumda.Fakat ona rağmen giremiyorum işte internete ne iş bende anlamadım,ağ bağlantılarımda yerel ağ bağlantısı çıkmadığı için bence oluyor bu durum.Bu arada işletim sistemim windows xp.
baba sen aygıt yöneticisinde ağ ile ilgili bişey göremiyorum demişsin ağ kartını yüklemeden yerel ağ bağlantılarım ı nasıl görmeyi düşünüyorsun sen ağ kartını bi yükle hele
baba sen aygıt yöneticisinde ağ ile ilgili bişey göremiyorum demişsin ağ kartını yüklemeden yerel ağ bağlantılarım ı nasıl görmeyi düşünüyorsun sen ağ kartını bi yükle hele
İyide yükleyincede göremiyorum Ayrıca senin verdiğin driver doğru işte onu yüklüyorum gözükmüyor orda