Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
[Silindi]

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç

Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Programlar, Yazılım sorunları >> [Silindi] Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Speed-Step

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

21 Mayıs 2008; 22:34:09 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Rapid'e gerek yok orjinal sitenin linki ile değiştirdim

webbakkal

21 Mayıs 2008; 22:37:38 

Oldukça güzel bir program ama çok yavaş rip-convert ediyor. Yine de mevcut programlarının içinde ilk 5'e girer kesinlikle

http://www.devrenisyeri.com
zanbay

21 Mayıs 2008; 22:43:05 

quote:

Orjinalden alıntı: Speed-Step

Eh çok güzel yaptın speedciim...Şimdi arkadaşlar 25 dolar öderler o zaman sana da bol bol dua ederler...

Kozmoz di mi, Kozmoz? O Kozmoz varya...Ölünce göreceksiniz...
ahmetcantasci

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

21 Mayıs 2008; 22:46:11 

quote:

Orjinalden alıntı: zanbay

quote:

Orjinalden alıntı: Speed-Step

Eh çok güzel yaptın speedciim...Şimdi arkadaşlar 25 dolar öderler o zaman sana da bol bol dua ederler...

aman hocam ben ban yedim, sende uzaklaşırsan iyice tatsızlaşır buralar. crack olayını boşver. isteyen para verip alsın. takma sen güzel kafana. arayan bulur zaten adını öğrenmiş olduk

Apple Iphone/8GB/BL3.9/1.2.0/MF04.04.05
Speed-Step

Sisteme Gözat

21 Mayıs 2008; 22:46:34 

Kurallar açık uyarmadan direkt silip gerekeni mi yapsaydık...

delisolucan

22 Mayıs 2008; 1:27:18 

arkadaşlar cucusoft ultimate dvd+ video converter die bi program var dvd lerinizi direk iphone formatına ve ipod foramtına çeviriyo ve daha bi sürü formata çok kolay dvd yi seçip direk conver diyosunz ve ben şok oldum 25 dk de bi dvd yi convert etti inanılmaz bişey

pentium d 945 3.4ghz--msi 8600gt oc ddr3- 2gb ram-sata2 samsung 120ıj-creative audigy 2 zs- zalman cnps cu 7700
jinxy

22 Mayıs 2008; 8:56:21 

Allok Mp4 video converter'ı da öneririm.

peynirli tombi

22 Mayıs 2008; 9:27:52 

peki içinde türkçe altyazı çakılı olan dvd filmleride altyazıya bir hal olmadan da atabiliyor mu ,yoksa alt yazı için başka bir programla mı kastıracağız.
quote:

Orjinalden alıntı: delisolucan

arkadaşlar cucusoft ultimate dvd+ video converter die bi program var dvd lerinizi direk iphone formatına ve ipod foramtına çeviriyo ve daha bi sürü formata çok kolay dvd yi seçip direk conver diyosunz ve ben şok oldum 25 dk de bi dvd yi convert etti inanılmaz bişey

tomeytos

22 Mayıs 2008; 11:24:53 

Alt yazı konusunda ben size başka birşey tavsiye edeyim.Bende minton mdvx-1307 modeli vardı alt yazı boyutu değiştirilemiyordu. Orjinali de çok küçük kalıyordu. Bu konuda araştırma yaparken şöyle bir program buldum. Alt yazıyı filme sanki bir resim dosyasıymış gibi çakıyor program. Tekrardan bir encoding işlemi yapmadığı için hem çok hızlı gerçekleşiyor işlem hem de dosya boyutunda büyüme olmuyor. Bunu tavsiye edebilirim. Programda ayarlar kısmı var ve orda alt yazının pozisyonunu büyüklüğünü fontunu tekrardan ayarlayarak öyle çakma işlemi yapabiliyorsunuz... Kolay gelsin...

Iphone 16gb - 1.1.4
mcff

Sisteme Gözat

24 Mayıs 2008; 7:38:10 

ilaçlı sektorde 1.32 versiyonu dolasırken kendi official sitesinde 1.28 yayını yapılmıs, ilginc !!!

�Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar.� M. Kemal ATATURK
ahmetcan88

24 Mayıs 2008; 9:29:08 

musluman geciniosun crackli program veriosun

islamda hirsizligin cezasi elinin kesilmesidir hatirlatirim

adamlar o programi calistirabilmen icin senden 25 dolar istiyorlar 32 milyon civari bisey eder ve bu adamlarin hakki

benim gelip senin cebinden 32 milyon calmamdan ne farki var lutfen bana anlat musluman din kardesim

mcff

Sisteme Gözat

24 Mayıs 2008; 10:16:48 

genel olarak konusmak gerekirse muslumanlık senin bildigin sekilde tabir edilemez,

"islamda hirsizligin cezasi elinin kesilmesidir." ancak seriatın getirdigi bir kural olabilir.

islamda elini kesin vs... gibi yorumlar yapılamaz... kaldı ki, kur'an da bu sekilde bir ayet yazıyorsa bana ispatını isterim...

meal olarak degil orjinal dilinde bana ispat yapınız...

ayrıca islam aleminde herkes para kazanabilir ama kul hakkından fazlasına da musamaa edilmez...

quote:

Orjinalden alıntı: ahmetcan88

musluman geciniosun crackli program veriosun

islamda hirsizligin cezasi elinin kesilmesidir hatirlatirim

adamlar o programi calistirabilmen icin senden 25 dolar istiyorlar 32 milyon civari bisey eder ve bu adamlarin hakki

benim gelip senin cebinden 32 milyon calmamdan ne farki var lutfen bana anlat musluman din kardesim

�Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar.� M. Kemal ATATURK
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Programlar, Yazılım sorunları >> [Silindi] Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Zalman Fatal1ty Ultimate