Rapid'e gerek yok orjinal sitenin linki ile değiştirdim
Eh çok güzel yaptın speedciim...Şimdi arkadaşlar 25 dolar öderler o zaman sana da bol bol dua ederler...
aman hocam ben ban yedim, sende uzaklaşırsan iyice tatsızlaşır buralar. crack olayını boşver. isteyen para verip alsın. takma sen güzel kafana. arayan bulur zaten adını öğrenmiş olduk
arkadaşlar cucusoft ultimate dvd+ video converter die bi program var dvd lerinizi direk iphone formatına ve ipod foramtına çeviriyo ve daha bi sürü formata çok kolay dvd yi seçip direk conver diyosunz ve ben şok oldum 25 dk de bi dvd yi convert etti inanılmaz bişey
Orjinalden alıntı: delisolucan
arkadaşlar cucusoft ultimate dvd+ video converter die bi program var dvd lerinizi direk iphone formatına ve ipod foramtına çeviriyo ve daha bi sürü formata çok kolay dvd yi seçip direk conver diyosunz ve ben şok oldum 25 dk de bi dvd yi convert etti inanılmaz bişey
Alt yazı konusunda ben size başka birşey tavsiye edeyim.Bende minton mdvx-1307 modeli vardı alt yazı boyutu değiştirilemiyordu. Orjinali de çok küçük kalıyordu. Bu konuda araştırma yaparken şöyle bir program buldum. Alt yazıyı filme sanki bir resim dosyasıymış gibi çakıyor program. Tekrardan bir encoding işlemi yapmadığı için hem çok hızlı gerçekleşiyor işlem hem de dosya boyutunda büyüme olmuyor. Bunu tavsiye edebilirim. Programda ayarlar kısmı var ve orda alt yazının pozisyonunu büyüklüğünü fontunu tekrardan ayarlayarak öyle çakma işlemi yapabiliyorsunuz... Kolay gelsin...
ilaçlı sektorde 1.32 versiyonu dolasırken kendi official sitesinde 1.28 yayını yapılmıs, ilginc !!!
�Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar.� M. Kemal ATATURK
genel olarak konusmak gerekirse muslumanlık senin bildigin sekilde tabir edilemez,
"islamda hirsizligin cezasi elinin kesilmesidir." ancak seriatın getirdigi bir kural olabilir.
islamda elini kesin vs... gibi yorumlar yapılamaz... kaldı ki, kur'an da bu sekilde bir ayet yazıyorsa bana ispatını isterim...
meal olarak degil orjinal dilinde bana ispat yapınız...
ayrıca islam aleminde herkes para kazanabilir ama kul hakkından fazlasına da musamaa edilmez...
quote:
Orjinalden alıntı: ahmetcan88
musluman geciniosun crackli program veriosun
islamda hirsizligin cezasi elinin kesilmesidir hatirlatirim
adamlar o programi calistirabilmen icin senden 25 dolar istiyorlar 32 milyon civari bisey eder ve bu adamlarin hakki
benim gelip senin cebinden 32 milyon calmamdan ne farki var lutfen bana anlat musluman din kardesim
�Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar.� M. Kemal ATATURK