Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
ADSL aboneliği açtırıken dikkat!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Turk Telekom >> ADSL aboneliği açtırıken dikkat! Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
aligatorX

21 Mayıs 2008; 22:09:59 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Geçenlerde bahçelievler g.old'un içindeki abone merkezinden ADSL aboneliği başlattım.Bu işleri yapan mal , kullanıcı adına bizim evin telefon numasını yazmış.Hani bize sorsa o da yok.Siz kafeteryada bekleyin ben sizi çağıracam dedi.Neyse işlem bitti imzayı attık.Eve geldik ttmail'e abone olmak isteyince jeton düştü kullanıcı adı telefon numarası olduğundan ttmail e abone olamıyoruz.Abone olamayınca ttmuzik te hikaye oldu.Kullanıcı adı değişimi de bi dilekçeli falan uğraş dur.Üstelikte ücretli.

Kısacası bu tip yerlere dikkat edin.Kullanıcı adını sadece sayılardan oluşan bir şey yazmamaları için bu malları uyarın..Böyle bir olay g.old da allah bilir kaçkişinin başına geldi bu idiotun yüzünden.

Old_Town

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

22 Mayıs 2008; 9:04:32 

aboneliğinizi www.ttnet.tr adresinden herkes kendisi de yapabilir online olarak bilgileri giriyorsunuz onlar sizi telefonla arayıp imzaya çağırıyorlar ve anında bağlanıyorsunuz.. hiç boşu boşuna oraya buraya abonelik için gitmenize gerek yok

https://adslbasvuru.ttnet.net.tr/ttnetweb/crm/web/basvuru/basvurualon.jsp

BURAYA TıKLa BaŞVuR

"Asırlar boyu ezile geldik,Elendik yıkandık,süzüle geldik,Erenler yoluna dizile geldik,Hakka giden yolun yolcusuyuz biz..."
sero77

22 Mayıs 2008; 12:24:59 

bu sadece sana has bir olay değilki sitem ediyorsun aksi belirtilmedikçe bu herkes için geçerli benim hala kullanıcı adım ve şifrem tel. numarasından oluşuyor benim tanıdığım herkesin durumu aynı hatta ben girip kotalarına bakıyorum bazen ne kullanmışlar diye

sero77

22 Mayıs 2008; 12:27:00 

ama ben ttnet eposta almıştım bu şekilde şimdi değişmişmi sistem anlamadım

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Turk Telekom >> ADSL aboneliği açtırıken dikkat! Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Point of View 9600GSO vMod
Bir direncin neler yapabildiğini görünce şaşıracaksınız!
Point of View 9600GT ekran kar
Point of View 9600GT ekran kartı video inceleme; 9600GTin hız aşırtmalı performansını inceliyoruz!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar