Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Vista'yı silip Xp yükledim Ses kartımı görmuyor...

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Teknik Yardım >> Vista'yı silip Xp yükledim Ses kartımı görmuyor... Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
FuLLTiMeHaCKeR

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

21 Mayıs 2008; 21:09:43 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

YEni aldığım arçelik laptopdaki vistayı kaldırıp xr pro yükledim ama nedense bütün donanımlar çalışırken ses kartını gormedi driver yüklülediğim halde.. yardımlarınızı bekliyorum

FullTimeNEt Dh Blog sayfam için tıklayın
murphy10

21 Mayıs 2008; 21:17:37 

tekrar güncelle driveri.....
hiç denedin mi??

Mesut Çevik Fan Club

FuLLTiMeHaCKeR

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

21 Mayıs 2008; 21:40:12 

Evt defalarca denedim

Speedyshit

21 Mayıs 2008; 22:07:47 

microsoftun sitesinden high defination güncellemesini indir bilgisayarına kur daha. Sonra ses kartını kaldır tekrar kur tıpış tıpış kurulduğunu hayretler içersinden izliyeceksin :P

Lanet Olası cihaz çalışıyorsa elleme

İş arıyorum.
DiGiTaL WaRRioR

Sisteme Gözat

21 Mayıs 2008; 22:10:07 

Tabbiki olmaz, çünkü sizin driver sadece Windows XP ve aşaası ile uygun, ama siz yeni driveri anakartınızın ana sitesinden Vista uygunlu olanı indirebilirsiniz.

Eyer bulamasanız sadece Anakart markanızı buraya yazınız ben bulurum ve diğer arkadaşlar bulabiliriz.

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
|ExCaLiBuR|

21 Mayıs 2008; 23:28:57 

Eğer donanımların isimlerini bilmiyorsan doğal olarak driverlarinida indiremessin o yüzden sana bir program tavsiye edeyim,bu programla bilgisayarındaki tüm donanımları görebilir isimlerini kopyalıyarak google da aratıp driverlari indirebilirsin.
program adı:
everest ultimate edition

FuLLTiMeHaCKeR

Sisteme Gözat

22 Mayıs 2008; 1:11:26 

Galiba anlatamadım size laptopun yanında verilen driver cd sinde Xp 32 ve 64 bit Vista 32 ve 64 bit tüm sistem driverları mevcut , vista yüklüyken düzgün şekilde çalışan ses kartı Xp yüklendiğinde çalışmıyor

3310

22 Mayıs 2008; 1:14:48 

ses kartı mı çalışmıyor , sadece mikrofon mu çalışmıyor. sadece mikrofonsa ses ayarlarındaki kayıt denetiminden "front mic" seç

Türkiye'nin Avrupa Birliğine giremeyeceği kesindir; bunu Avrupalılar söylemektedir, Avrupanın önde gelen bütün politikacıları söylemektedir, Avrupalı filozofların hepsi söylemektedir. Çünkü, Avrupa Birliği bir Hıristiyan Birliğidir. ...bunu Avrupa'da herkes söylüyor, herkes biliyor... Avrupa Parlamentosunda, Türkiye'de bölücülüğün, otonom idarelerin nasıl istendiğini; Türkiye'de Ermeni davasının nasıl savunulduğunu göreceksiniz... Abdullah Gül - 08-03-1995 / TBMM
FuLLTiMeHaCKeR

Sisteme Gözat

22 Mayıs 2008; 1:16:59 

quote:

Orjinalden alıntı: 3310

ses kartı mı çalışmıyor , sadece mikrofon mu çalışmıyor. sadece mikrofonsa ses ayarlarındaki kayıt denetiminden "front mic" seç

Hiçbir ses aygıtı çalışmıyor dxdiag da ses aygıtı yüklü değil gözüküyor.

nihat35nihat

22 Mayıs 2008; 1:31:40 

Driverlerin yükleme sırasina dikkat edilmesi gerekiyor.
1. Microsoft .NET Framework (bazı driverler için gerekiyor)
2. Sun Java 2 Runtime Environment (bazı driverler için gerekiyor)
3. Chipset Driver
4. (Microsoft UAA Bus Driver for HD Audio)Universal Audio Architecture Drivers - ses kartı sürücüsünden önce yüklenmelidir.
5. Sound Driver (Conexant High Definition Audio)

Dost bulmanın yolu da dost olmaktan, Dost olmanın yolu "insan" olmaktan geçer....
FuLLTiMeHaCKeR

Sisteme Gözat

22 Mayıs 2008; 1:37:06 

quote:

Orjinalden alıntı: nihat35nihat

Driverlerin yükleme sırasina dikkat edilmesi gerekiyor.
1. Microsoft .NET Framework (bazı driverler için gerekiyor)
2. Sun Java 2 Runtime Environment (bazı driverler için gerekiyor)
3. Chipset Driver
4. (Microsoft UAA Bus Driver for HD Audio)Universal Audio Architecture Drivers - ses kartı sürücüsünden önce yüklenmelidir.
5. Sound Driver (Conexant High Definition Audio)

Hıım kardeşim mantıklı deniyeyim hemen

nihat35nihat

22 Mayıs 2008; 2:01:56 

Aygıt Yöneticisinden Driverlere bakıyoruz. Başlat > Çalıştır > devmgmt.msc (yazacaksın) enter...
Aygıt Yöneticisine girin --> İlgili bölümünü açın --> Yüklenmeyen sürücülerin üzerinde sağ tuş --> Sürücüyü güncelleştiri seçin.
ilk çıkan pencerede hayırı seçip devam ediyoruz --> üçüncü pencerede en altta "Arama yüklenecek sürücüyü ben seçeceğim" seçeneğini işaretleyip veya öyle bırakın CD'yi tarayacaktır "ileri" deyin. Driveri bulup yükleyecektir. Restart edilsin mi? diye soracak "evet" diyin.
Bu şekildede olmuyorsa; CD'deki ilgili diriverleri bir klasöre çıkartın. Sıkıştırılmış (zip, rar, exe) programları burada açın ve bu yolu gösterin.

Dost bulmanın yolu da dost olmaktan, Dost olmanın yolu "insan" olmaktan geçer....
FuLLTiMeHaCKeR

Sisteme Gözat

22 Mayıs 2008; 3:46:32 

Sorunu çözdüm arkadaşlar yeni nesil ses kartları xp ye uyum sağlayamıyor bazen bunun için bir güncelleştirme var kb888111 bunu indirip kurduğumuzda yeniden başlattıktan sonra driver güncellemesi yapılıp sorun çözülüyor.

http://rapidshare.com/files/89718978/kb888111.rar

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Teknik Yardım >> Vista'yı silip Xp yükledim Ses kartımı görmuyor... Sayfa: [1]
Buraya git: