U600 tavsiye ederim çok daha kaliteli ve kullanışlı olduğunu düşünüyorum, müzik çok önemli dğeilse hele gönül rahatlığıyla U600 alabilirsin...
Küçük bir isyanla başladı benim Beşiktaşlılığım.Çünkü hep sarı kazanırdı,laciverti ya da kırmızısı ortak olurdu sevinçlerine.Ben hiç siyahı görmedim çocukluğumda.Çevrem "seni gel fenerli yapalım" ya da "seni cimbomlu yapalım" diyenler ile doluydu.1982 yılında başladı bu feryat figan,sadece benim değil milyonların davasıymış meğerse...
Tasarım, ekran kalitesi, fotoğraf kalitesi gibi kriterler önemliyse Samsung U600; ses kalitesi ve kişiselleştirilebilir işletim sistemi gibi kriterler önemliyse de Nokia 5700 Xpress Music modelini öneririm.
Hayata bir baska gözle bakmayi ögrendiyseniz, bu seçimde kazandiklarini sananlara yalnizca aciyarak gülümsersiniz. Her seyin siradanlastigi bir dünyada bazen kaybetmek en dogru seçimdir. ve o dünyada en yerinde tercih; vazgeçistir.
arkadaşlar arada kaldım gönlüm 5700 dan yana.Çünkü bu güne kadar ne kadar samsung kullandıysam hep sorun yaşadım. Program oyun atmanın zorlukları falan.U600 de ses olayı nasıl bu konu hakkında bilgi verebilecek varmı
22 Mayıs 2008; 10:19:30
quote:
Orjinalden alıntı: batur07
arkadaşlar arada kaldım gönlüm 5700 dan yana.Çünkü bu güne kadar ne kadar samsung kullandıysam hep sorun yaşadım. Program oyun atmanın zorlukları falan.U600 de ses olayı nasıl bu konu hakkında bilgi verebilecek varmı
5700 Syimbian olduğu için ne program oyun atmakta sorun yaşarsın ne de müzik kalitesinde U600 den çok daha iyidir müzik kalitesi o yüzden sattığında 5 para etmiyecek samsung yerine 5700 almanı tavsiye ederim
herkese tesekkür ederim 5700 da karar kıldım konu kapatılabilir.
Bence gidip ikisini de eline alıp denemelisin. Burada yapılan yorumları da aklında tutarak kararını vermelisin. Bazen kişilerin fikirleri farklı olabiliyor tasarım konusunda.