aıwa resımdekı gıbıdır ses duğmesı kayıp kasetçalarları cd çaları problemli radyo ve anfi olarak ıdealdır stk entegreli ekolayzırlı olarak kullanılır optic cd girisi vardır
100 ytl takasta olur takas rakamı artar
full dokunmatık KOZMETİN ONNUMARA EBAT OLARAK DAR MODEL YENİ SİSTEMDİR BİT PAZARINDAKİ 20 SENELİK ANFİLERE YADA EL YAPIMI DANDRIK ANFİLERE BENZEMEZ SANSUI BILEN BILIR SAĞLAM KOLONUN YOKSA YANDIN:) STK ENTEGRELİDİR 150 YTL PAZARLIKlıdır takasta olur
sony 100 ytl RADYOLUDUR BAKMAYIN HALINE BAS OLARAK YETISEMEZ BASKA ANFI SES OLAYI SANSUIDEN DUSUKTUR AMA BASS OLAYI FAZLADIR
pıoneer yaprak anfi 50 ytl 2*35 wat
Ufaltılmış ön izleme resmi Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
sansuı 2*170 wat dokunmatik anfi ve kaset çalar radyo ile cd kısmı arızalı kozmetik olarak sorunsuz tamir görmedi sağlam kolonun varsa al bağla pc ye sese doy:)
sony 2*50 wat bas ağırlıklı anfi kasetçalar yeri yok radyosu var pcde kullanıyorum 100 ytl
kutusu yok menşei amerikadan gelme 180*180 perdesi cihaz kumandası ve kablosu var 3000 saat izlenme süresi vardır sorunsuzdur kışın bana 800 ytl ye maloldu ama kullanmadım göz olayına gelince pek anlamam ama arastırdım ucuzuda var pahalısıda