#Arkadaşlar işlemcim bu (bunu alamaya karar verdim) ##Sizce anakart olarak ne alayim ilk aklimda olan bu ve arastirmalarim sonucunda bu biraz agır basti #Farklı model ve seceneklere açığım ayrica fiyat konusunda 250 YTL'ye kadar cikabilirim. ##birde bu ikiliyi çoşturtacak ekran karti tavsiye edermisiniz #edit: Arkadaslar unuttum sormayi şimdi bunlari aldikta bunlara bide Kasami almam gerekiyor. ##suan kullandigim kasa olmazmi acep? birde bu anakart+işlemci+ekran karti + ramler vs vs nekadarlik bir #PSU'ya ihtiyac vardir?
anakart olarak bende p35 ds3r öneririm ekran kartı gigabyte 8800gt zalman fanlı olanını güc kaynagı olarak da lc power dan 500W bir psu isinizi görecektir.
saolun arkadaslar ya bu bölümde bitane video incelemesi vardi. bi Admin arkadasimizin haber yöneticisi. oda bu ana karti inceledi dikkatimi cekti orda anakarti bagladiginda böyle yeşil borular geciyordu ? merak ettim onalr ne işe yariyor? sogutmak içinmi kullaniliyor acaba?
GIGABYTE GA EP35-DS3R Rev.2.1 Bearlake INTEL CORE 2 DUO E8400 3.00GHz SPARKLE Calibre P888+ 8800GT 512MB CORSAIR 2X1GB KIT DDR2-1066MHZ DOMINATOR SEAGATE 500GB THERMALTAKE VI1000BWS M9 MID TOWER FSP BlueStromII 500W Logitech X-530 70W 5+1 Microsoft Notebook Optical mause 3000 Nec 3510a Dvd-Rw Creative 7.1 Audigy Card SkyStar 2.6D GoldMasTer Diseq Motor By 35 Satellites İn 3500 Canals
saolun arkadaslar ya bu bölümde bitane video incelemesi vardi. bi Admin arkadasimizin haber yöneticisi. oda bu ana karti inceledi dikkatimi cekti orda anakarti bagladiginda böyle yeşil borular geciyordu ? merak ettim onalr ne işe yariyor? sogutmak içinmi kullaniliyor acaba?
bencede amaç overclock yapmak ise dfi, çoklu grafik destegi dersen seçimine göre değişir nvidia ise 680i bi anakart crossfire ise p35 gibi...
bana sorarsan ben sli-crossifre seven bi adam değilim tek kart ile basarıma bakarım..4-5 ayda bi kart cıkar sen ne kadar köprü kursan yeni cıkan ekran kartı o köprünün üstünden geçer...sonuc sli-cross ile 10fps fazla aldın verdiğin para 10fps ye degmez tek kart ile ona cok yakın değer al daha iyi hiç olmazsa paran cebinde kalır hem de guncel kalırsın...