arkadaşlar yazıcımı daha yeni aldım. içinde resimlerde olan bi pdf veya word dökümanı yazdırmak istiyorum. resimleri de renkli basıyor. hepsinin siyah olmasını nasıl sağlarım
Core2Duo E6300 1.86Ghz-1.5 gb ddr2 667-asus p5ld2 vm se-Palit7600GsSonic-seagate 120gb sata-viewsonic 2230wm 22" lcd-apple keyboard-philips lightscribe dvd writer-lg combo-skystar2-asus ta 551-mac os x 10.5
MP 460 Da yazıcı üzerinde çapraz duran iki tane kare işareti var ortalarındada birer çizgi siyah olanın üstünde küçük bi siyah dikdörtgen içinde beyaz şekil renklidede küçük bi dikdörtgen içindede mavi sarı kırmızı renkler var masa üstündeki mp navigatordaysa en altta tercihler bölümünden renk seçimi yapıyorum
mp navigatorde tercihlerde renk ayarı yok. fakat my printer settings bölümünde gri tonlamalı yazdır var oradan herhalde. doğru mudur
Core2Duo E6300 1.86Ghz-1.5 gb ddr2 667-asus p5ld2 vm se-Palit7600GsSonic-seagate 120gb sata-viewsonic 2230wm 22" lcd-apple keyboard-philips lightscribe dvd writer-lg combo-skystar2-asus ta 551-mac os x 10.5
yok dostum navigatörü tarama rengini belirlemek için kullanıyorum yazdırma rengini renkli yada siyah beyaz olarak yazıcı üstündeki renk dügmelerinden ayarlıyorum bunun başka yolunu bende bulamadım sadece yazıcı üstündeki dügmeler yapıyo renk işini