Sesler filan nasıl acaba, genelde sesleri biraz üfürük yapıyolar rfactor modlarında. Ben f1 2005 modunu baya beğenerek oynuyorum. Sesleri en çok hoşuma giden mod bu oldu bugüne kadar...
Computer Engineering Student - Xbox 360 Halo 3 Special Edition Player - Lost Fan - Nokia Owner - iPod Touch User - Overclocker - Heroes Fan - HP Pavillion User - Avril Lavigne Fan - PC Gamer - Linkin Park Fan
Sesler filan nasıl acaba, genelde sesleri biraz üfürük yapıyolar rfactor modlarında. Ben f1 2005 modunu baya beğenerek oynuyorum. Sesleri en çok hoşuma giden mod bu oldu bugüne kadar...
hocam 2005 modunu kurdum ama araçlar kilitli açılmıyor.f1 in tüm modlarını kurdum diğerlerinde hiç böyle bir şey olmadı.çözümünü biliyorsan yardımcı olurmusun...
hocam 2005 modunu kurdum ama araçlar kilitli açılmıyor.f1 in tüm modlarını kurdum diğerlerinde hiç böyle bir şey olmadı.çözümünü biliyorsan yardımcı olurmusun...
Araçlardan sadece bir tanesi açık. Diğer araçları açmak için yarışıp para kazanmak lazım... Ama crackleyerek araçlar nasıl açılıyor ben de bilmiyorum.
arkadaşlar bu mod olayı nedir tam olarak. ben de F1 99-02 yüklü. onun üstüne bir eklenti mi? sadece yeni pistler arabalar pilotlar mı var yoksa sürüş özellikleri de değişiyor mu? 99-02 nin sürüş özelliklerini hiç beğenmiyorum.
Arkadaşlar bu mod pek kaliteli değil aslında. İyi gibi duruyor ama daha önceki modlardan alınma pek çok eşy var. Pek özgün bi şey değil. Bunun yerine MMG 07 modu var onu deneyin derim. Gerçekten çok daha güzel.