Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: R FACTOR F1 2008 MODU ÇIKTI

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Oyun] >> Pc Oyunları >> Yarış Oyunları >> Cevap: R FACTOR F1 2008 MODU ÇIKTI Sayfa: <<   < önceki  1 [2] 3   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
evo_tr

31 Mayıs 2008; 12:39:48 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: solaytekin

r factoru hamachiden oynamak için yapılacakları resimli olarak anlatan bir site buldum linki aşağıda.

gtr2 gibi bundada hamachiden kapışalım

http://www.hamachi-games.ic.cz/index.php?page=29

Heh yola gelin şöyle
Ben ağdan söylüyordum ne zamandır arkadaşlara,oynayalım tabi F1 özellikle

slayeramg

31 Mayıs 2008; 12:48:37 

F1 oynayacaksanız no aids oynamanızı tavsiye ederim. Çok zevkli.

No Aids Racing League - www.prof1tr.com
solaytekin

31 Mayıs 2008; 13:29:43 

quote:

Orjinalden alıntı: slayeramg

hocam bu no aids ne oluyor?

amd4000x2-2800mhz,bıostar ta690g,asus hd3870,kingston 2x1gb 667mhz ddr2,highpower 430w,samsung 160gb sata2,samsung 17 syncmaster 793mb,lg dvd-rw,logitech momo
solaytekin

31 Mayıs 2008; 13:33:01 

quote:

Orjinalden alıntı: evo_tr

quote:

r factoru hamachiden oynamak için yapılacakları resimli olarak anlatan bir site buldum linki aşağıda.

gtr2 gibi bundada hamachiden kapışalım

http://www.hamachi-games.ic.cz/index.php?page=29

Heh yola gelin şöyle
Ben ağdan söylüyordum ne zamandır arkadaşlara,oynayalım tabi F1 özellikle

rfactor oynanacaksa zeten f1 için oynanır.diğer modlar gtr2 de mevcut ve her bakımdan bana göre rfactordan daha iyi...

amd4000x2-2800mhz,bıostar ta690g,asus hd3870,kingston 2x1gb 667mhz ddr2,highpower 430w,samsung 160gb sata2,samsung 17 syncmaster 793mb,lg dvd-rw,logitech momo
galganus12

31 Mayıs 2008; 16:31:49 

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: slayeramg

hocam bu no aids ne oluyor?

Yani yardımsız demek aynen bizim ağda oynadığımız gibi full simulasyon modu

sadrazzam

31 Mayıs 2008; 17:51:53 

evo_tr

Yarış sezonuna girerken oyunda need rft2008 diyor o yüzden yarış sezonuna giremiyorum.Bu problemi nasıl aşacağız?

Bir de ''race weekend'' yaptığımızda AI sayısını 21 yapınca tam antrenman turlarına girecekken windows a dönüyor oyun.AI yı 11 yapsam oyunu açılıyor.Bu sorun nedendir acaba?

The fastest unofficial Formula 1 speed ever recorded was by Juan Pablo Montoya,

who reached 372.2 km/h in his McLaren-Mercedes while testing for the 2005 Italian-Monza Grand Prix.
evo_tr

31 Mayıs 2008; 18:17:42 

quote:

Orjinalden alıntı: sadrazzam

evo_tr

Yarış sezonuna girerken oyunda need rft2008 diyor o yüzden yarış sezonuna giremiyorum.Bu problemi nasıl aşacağız?

Bir de ''race weekend'' yaptığımızda AI sayısını 21 yapınca tam antrenman turlarına girecekken windows a dönüyor oyun.AI yı 11 yapsam oyunu açılıyor.Bu sorun nedendir acaba?

İlk sorunu pek anlayamadım ama sanırım modu kurarken bişeyleri yanlış yada eksik yapmış olabilirsin.
2. soruna gelirsek,yeterli bir sisteme sahipmisin?Çünkü 22 araçla piste çıktığında kasmalarla oyundan atmalarla karşılaşman normal.

sadrazzam

31 Mayıs 2008; 19:41:08 

quote:

İlk sorunu pek anlayamadım ama sanırım modu kurarken bişeyleri yanlış yada eksik yapmış olabilirsin.
2. soruna gelirsek,yeterli bir sisteme sahipmisin?Çünkü 22 araçla piste çıktığında kasmalarla oyundan atmalarla karşılaşman normal.

İlk sorum için Race ''season'' seçeneğine girdiğimde ''resume'' ya da ''create'' yapamıyorum.Yani 2008 sezonuna başlayamıyorum.''Need a vehicle 08F1RFT'' diye bir şey çıkıyor.Nasıl gireceğim sezona?

İkinci sorum için muhtemelen sistemim yetersiz olabilir.Çünkü yarış içinde 22 araçla oynayınca donmalar olabiliyor.

Bir sorum daha vardı;Tv style graphic options ta seçenekleri nasıl aktif hale getireceğiz?Mesela hangi profile kaydedeceğiz?Sonuçta seçeneklerde rft 2008 modu yok.

Bir de mesela revmeter in ibreleri gözükmüyor bende.Onu nasıl aktif edeceğiz?

Ayrıca bu tv style modunda neleri aktif hale getirebiliyoruz?Şimdiye kadar bulabildiklerim gforce meter revmeter(ama 19000 ,18000,vs ibreleri yok üstünde), bir de live timing ekranını buldum.

Çok soru sordum kusura bakma.

who reached 372.2 km/h in his McLaren-Mercedes while testing for the 2005 Italian-Monza Grand Prix.
solaytekin

31 Mayıs 2008; 22:19:48 

quote:

Orjinalden alıntı: sadrazzam

quote:

İlk sorum için Race ''season'' seçeneğine girdiğimde ''resume'' ya da ''create'' yapamıyorum.Yani 2008 sezonuna başlayamıyorum.''Need a vehicle 08F1RFT'' diye bir şey çıkıyor.Nasıl gireceğim sezona?

İkinci sorum için muhtemelen sistemim yetersiz olabilir.Çünkü yarış içinde 22 araçla oynayınca donmalar olabiliyor.

Bir sorum daha vardı;Tv style graphic options ta seçenekleri nasıl aktif hale getireceğiz?Mesela hangi profile kaydedeceğiz?Sonuçta seçeneklerde rft 2008 modu yok.

Bir de mesela revmeter in ibreleri gözükmüyor bende.Onu nasıl aktif edeceğiz?

Ayrıca bu tv style modunda neleri aktif hale getirebiliyoruz?Şimdiye kadar bulabildiklerim gforce meter revmeter(ama 19000 ,18000,vs ibreleri yok üstünde), bir de live timing ekranını buldum.

Çok soru sordum kusura bakma.

hocam opsiyonda 3. kısımda vehicle var.oraya girip araç satın alacaksın

araç ne kadar çok olursa sisteme o kadar yük biner.

ben araçları az tutuyorum ama sistemime güvenmediğim için değil.aksine sistem iyi fakat sonuncu olursam 22. olmaktansa 11. olmayı tercih ediyorum

sadrazzam

1 Haziran 2008; 2:15:26 

quote:

hocam opsiyonda 3. kısımda vehicle var.oraya girip araç satın alacaksın

Tamamdır oldu.

evo_tr

1 Haziran 2008; 4:59:09 

Valla ben de aksine 2008 i çok begendim,aidsleri kapayınca oldukça zor arcade dersen alınırım ben
eski modları oynamadım ama karşılaştırma yapamıcam.

Sadrazam tv style olayına gelirsek orda bir sürü mod var menüde ben f1_2007 i kullanıyorum,tüm seçenekleri de işaretlemiştim ordan preview yapabiliyorsun ztn nası göründüğünü anlamak için.Zevkine göre seçersin sonra yukardan oyunda kurulu olan mod için save ediceksin hepsi bu.
Spotter(takım telsiz konuşmaları + araca sesle komut etme) kullanan varsa,o konuda da yardımcı olabilirim,hatta benim bulduğum 1 spotter eklentisi var sizin elinizde başka spotterlar var ise patlaşınız.

galganus12

1 Haziran 2008; 13:15:59 

@ evo_tr

sen bu tv style modunu hangi versiyon üzerine kurdun,bendeki 1255 üzerine kurulu,ondan mı sorun çıkarıyor acaba??

evo_tr

1 Haziran 2008; 17:53:54 

1255 bnmde sorun yok.

sadrazzam

1 Haziran 2008; 18:58:45 

Tv style modunda bende de sorun olmuyor.

Benim derdim sezon içinde malezya gp sini açıp, bir sonraki bahreyn yarışında oyunun windows a dönmesi.

Oz_An