Phoenix ile telefona firmware yüklemeye çalşıyordum. bendeki versiyonun daha yeni olduğunu söyledi ve izin vermedi, sonra telefon bidaha açılmadı. acaba telefonu servise vermeden tekrar çalıştırabilmenin bir yolu var mı? acil yardım lütfen...
Acılmayan telefonun nasıl versiyonunu yükselticekler....
Bu konuda bir bilginiz yok ise böyle gereksiz bir mesaj atmanızı çok anlamsız buluyorum
Bu tür şeyler olduğunda telefon servise verilir ve serviste gereği yapılır.Servistekiler bizim evlerimizde attığımz gibi atmıyorlar versyonu.Onların daha farklı bir tekniği var.
Lütfen konu hakkında bilginiz olmadan mesajları yalanlayacak cevaplar yazmayın
zaten en son versiyon vardı ben eski versiyon yüklemeye çalışıyodum, çünkü bendeki versiyon ingilizce ve türkçe versiyon numarasından yüksekti. bu yüzden türkçe versiyon yüklüyemiyordum. nsu eskiye dnük versiyon yükleyemiyor. bende phoenix ile eski bir firmware buldum ve yüklemeye çalıştım, sonunda telefon açılmadı. inşallah tlefonun garantisi vardır ve servis dışı değildir...
Hard format kombinasyonunun üzerine pcdeki kullandığın programla zorlarsan görebilir..
Benimde firmware uptade sırasında error verdi cihaz kapandı,pc'de görmedi usbden fakat hard format tuşlarına basarken denedim anlık olarak gördü güncel firmware'i attım ve tel açıldı sorunsuz..
hard formartıda denedim açılmadı yine. kabloyu taktığım zaman pc de ufak bi kıpırdanma oluyodu ama sadece usb aygıt takıldı iaşreti çıkıyodu. aygıt yöneticisinden baktığımda bilinmeyen aygıt olarak görülüyodu ve hiç bir şekilde pcye tanıtamadım. gerçi telefon kendini bile tanıyamaz haldeydi zaten telefoun servise verdim kabul ettiler cumarttesi veya pazartesi alacam inş.. ilgilenen herkese teşekkürler...