bu soğutucular core2duo lara uyarlarmı?? uysalar bile nasıl bir performans verirler?? yeterli olur mu bu ikili bi e8400 için, yada bi quad core için?
bide, elimde mx1 macun var, ama sürmek biraz zahmetli, yayamıyorsunuz falan, başka bir macun bakıyorum, daha sıvı, sürdükten sonra hava yapmayacak, zalman falan nasıl??
bakıyorum şimdi ama öncelik, elimdeki soğutucularda, bi fikriniz varmı?
bu arada, zamanında mx1 aldım, benim işlemci biliyorsunuz, çekirdek çıplak, sürme problemi olmuyodu, zaten kuruduktan sonra performansı kaybolmuyo, o yüzden memnundum, ama aradığımını bulamadım, çok düzgün sürüp, işlemciyi tek hamlede üstüne oturtmak gerek, zor iş bunun mx2 si çıkmış, sizin linkteki as5 ile farkları varmı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dikmenibo -- 21 Mayıs 2008; 18:35:27 >
Pro modding= :uzun lafın kısası extreme olan herşey var fazla uzun yazamıyorum çünkü 2 satır yazdığım halde 3.cü kez imzam kural dışı... kıskananlar çatladı imzamıda çatlattı
helal valla ben ürünün kodunu verdim sen tetleri verdin tam üstüne bastık krm-ıks teşekkürler yani ben bunu dod da kullanıyorum - 40 ta bile görevini yerine getiriyo oje gibi sürülüyo çok kullanışlı
Hatta geçenlerde arcticoling cpu soğutucusunu aşmıştım içinden MX-1 çıktı ama gene ZM-STG1 kullanıdım
Pro modding= :uzun lafın kısası extreme olan herşey var fazla uzun yazamıyorum çünkü 2 satır yazdığım halde 3.cü kez imzam kural dışı... kıskananlar çatladı imzamıda çatlattı
arkadaşlar çok teşekkürler, sanırım sıvı metal den sonra en iyi macun bu gelmiş en kısa zamanda alıcam,hatta bugün bile alabilirim ama ne zaman denerim, bilmiyorum