Arkadaşlar hersese merhaba.Ben mail hesabı kurmak istiyorum ama yapamıyorum nereye ne yazacağımı bilmiyorum (HOTMAİL) kullanıyorum.ayarlarını kullanan varsa adım adım anlatabilirmi,lütfen... saygılar.
ya bi hotmail hesabı kullanan yokmu koca forumda?bi anlatsanız ne güzel olurdu...
IPHONE'DA HOTMAİL'E BAĞLANMAK
IPhone'da diğer mailler gibi " gmail ve yahoo " hotmail'i kullanamıyoruz.Gerekçesi ise, hotmail'in pop3 desteği vermemesinden kaynaklanıyor.
Bunun içindir ki sizlerin yapacağı en güzel ve en kestirme yolu,safari'den " mail.live.com " adresine girerek, kullanıcı ve şifrenizi yazarak maillerinize ulaşmanızdır.Diğer mailler gibi mailinize ulaşma imkanınız yoktur.Ayrıca,hotmailiniz için bir kısa yol yaparsınız ana ekrana,oradan daha çabuk erişirsiniz. Farklı bir yolu daha vardır " http://v3.izymail.com/iPhoneSettings.aspx " ama biraz karışıktır. İsteyen bu sayfaya giderek,farklı yolları deneyebilir.
burdaki ayarları çalıştırmak için öncelikle mail adresini izymail le kaydetmen gerekiyor. sayfa açıldığında register de kaydını yaptır. sonra resimlerdeki ayarlra göre git bu şekilde çalışıyor. test edildi.
Gmail ve Hotmail denemedim ama yahoo mail sorunsuz kullaniliyor iPhone uzerinde. Yukarida bir arkadas kullanilamadigini yazmis, ben kullaniyorum, bu arada hesabim yahoo plus degil normal hesap
gmail ile yahoo kullanılıyor sorun yok ama hotmail ancak http://v3.izymail.com/iPhoneSettings.aspx adresinden kayıt olduktan ve igerekli işlemler tamamlandıktan sonra kullanılabiliyor.Kullanılamama sebebi de yazıldı.Fakat bu kadar zahmet çekmektense,direkt olarak safari'den kullanmak daha mantıklı değil mi? Onun kıbayolunu da ana sayfaya atın ve size sadece şifrenizi yazmak kalsın. :)
arkadaşlar izymail çoooook başarılı ancak, bir süre sonra paralı. eğer mail bnm herşeyim parası neyse veririm diyorsanız, izymail'a değil hotmaile verin. paralı hesaplarda pop3 desteği var...