Arkadaslar klima iç ünitesi için bir sürü yer var simdi merak ettigim bir konu iç üniteyi odada nereye yerlestirmemiz akıllıca olur. Köseye mi? Kapı üstüne mi? Ortada bir noktaya mı?
klima odanın havasını değiştirerek konforunuzu sağlar, vantilatör değil ki bu üstünüze üfleyerek serinlik sağlasın, yattığınız oturduğunuz yerlere hava akışının gelmiyeceği yerlere iç üniteyi koydurun, yoksa ciddi sağlık sorunları yaşarsınız, konforunuz düşer.
eribo sen klima montajı yapıyormusun?yapıyor isen bundan sonra yapma yanlış montaj yaptın dikdörtgenin kısa kenarına değil uzun üfleye bileceği kenarına montaj yapılır
Klimayı kısa kenara koyarsan mı daha uzun üfler geniş kenara koyarsanmı uzun üfler???? cevabını dört gözle bekliyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: xlasi_mavixl
eribo sen klima montajı yapıyormusun?yapıyor isen bundan sonra yapma yanlış montaj yaptın dikdörtgenin kısa kenarına değil uzun üfleye bileceği kenarına montaj yapılır
Benim klima diktortgen bir odada tam diktorgen koselerinden birine kondu klimanin icinde hava yonunu degistiren kanatlar var bunlari en uzak noktaya gore cevirdim hic bir sorun olmadan sogutuyor.