Arkadaşlar modemin üzerinde tüm ışıkların nete bağlı oldugunu göstermesine ragmen ag bağlantılarında veya herhangi birşeyde problem olmamasına ragmen ne modemin kurulum sayfasına girebiliyordum nede internede bi düzeliyor kapıyorum bilgisayarı açıyorum yine aynı kurcaladım buldum kaspersky ile çakışıyormuş sildim kasperskyi şimdi sorun yok ama antivirüssüzde olmaz tabiki ne yapmam gerek arkadaşlar bi önerisi olan yada benimle aynı durumu yaşamış olan varsa yorumlarınızı bekliyorum
onu biliyorum izin verdigin modemin ipsi 2.1 sen paket yolluyabilirsin ama sana yollanan paketler 2.1 den geliyor. neyse artik isine yaradimi peki yazmak.
merhaba kav 7.0.0.125 kullanan arkadaşlar bana aktivasyon kodunu gönderebilirler mi? acil lazım antivirüs programım kara listeye alındı. Hiçbir yerde bulamıyorum. iyi günler.
merhaba kav 7.0.0.125 kullanan arkadaşlar bana aktivasyon kodunu gönderebilirler mi? acil lazım antivirüs programım kara listeye alındı. Hiçbir yerde bulamıyorum. iyi günler.
7.0.1.321 versiyonu var bende.Elimde de çok sayıda kod var
Gelip geçen her tren bağırtısında Kalkıp aynaya baktım sonra Sen içerdeyken ben Perdeleri hiç kapatmadım Hiç bakmadım arkama Başını ellerinin arasına alan Üç-beşinin arasında olmadım Öyle bıraktığın gibi Öyle yaşadığımız gibi yaşadım Sen içerdeyken ben
aynı sorunu yaşıyordum modemi yolladım servise bir üst model modem yolladılar sıfır... sorun modemin kendisinden kaynaklanıyor servisi ara ve bildir... yüksek ihtimalle bir sistem sorunu... telefonda bana güncelleme yapıp deneyin dediler denedim yine aynı hat var ama net yok :D bilgisayardan kaspersky kaldırdım (telefondaki kadın nod32, kaspersky, panda, norton, avast kullanmayın modemle sorun yaratıyor demişti).. daha sonra aradığımda bir genç çıktı yok efendim biz sizi antivirüs konusunda yönlendiremeyiz kaspersky ile ilgili bir sorun yok isterseniz kullanabilirsiniz bayan arkadaşın bilgisizliğinden kaynaklı bir sorun o dedi :D ama her halukarda modemle 3-4 dk net var birden gidiyordu şimdi canavar gibi :D sıfır modem....