sİSTEM:amd x2 4800+, gigabyte 780g anakart, 2X1 gb ram, 320 gb harddisk, dvd -writer daha sonra 9600 gt gibi bir ekran kartı eklenecek. bu kasa kaldır mı? bir de kasa nasıl görüşleriniz çok önemli
Arkadasım aynı kasadan kullanıyorum.KAsadan gayet memnunum derınlık falan cok ıyı ekran kartı konusunda sorn olmaz fakat psu cok kalıtesız ıcını acarsan sende gorursun neredeyse bıtek baskı devre var hıc eleman yok :D Ben Sana Derımkı Akasa Zen + Guzel bıde ıhtıyacına gore bı psu al daha karlı cıkarsın.Ama illa alıcam dersen psu pamuk ipliği gibi saygılar
Valla olur olmasına asus ta larda güzel kasalar sogutma acısından olsun psu acısından olsun ama sistemin cok sınır bı derecede olucagını unutmaman gerekir
yahu bu CM da sıkmaya başladı ama millete önerdik önerdik adamlar mal satıldıkça daha iyi yapacaklarına akılları sıra feel gibi milleti yemeye çalışıyorlar galiba adam gibi psu koymayacaklarsa hiç koymasınlar ama yok olmaz 10 dolarlık psu koy,fiyata 25 dolar ekle ayıp artık ya