marmara tvnin frekansını girdiğimde logosunda m yazan başka bi kanal çıkıo mar tv nın logosu kırmızı bunu nasıl düzeltebilirm bide kaçkar tv ve gaziantep olayda frekanslarını girmeme rağmen çıkmıo. kaçkar tv bi kaç gün önce çıkıodu çıkan bi kanal durup dururken neden bozulmuş olabilir nasıl düzeltirm yardımlarınızı bekliorum...........
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi secil_65 -- 21 Mayıs 2008; 15:46:01 >
kaçkar tv ve gaziantep olay dün akşam çıkıodu arada bozuluodu şimdi yine çıkmıo kaçkar tvyide bulunca bozuk çkıodu sonra tamamen çıkmıodu şimdi arayıncada bulamaıo
bütün kanalları sildim fabrika ayarına döndüm tekrar ararttım yine çıkmadı uzun süre açık kalıo uydu ısınıodur herhalde ama başka sebebi varsa pek anlamam bilemiorum
http://www.lyngsat.com/turk42.html linkinden güncel frekansları manuel girip aratınız.Eğer çıkmaz ise reaceverınızdan boş TP leri silip tekrar aratınız.Yine sorun çözülmemişse büyük ihtimal scart reacever girişine tam oturmamış olabilir ya da lnb ve kablolarda temassızlık olabilir...