Bigboy markası Asnet şirketinin oluşturduğu bir markadır. Flash diskleri Samsung üretmektedir. Web Adresi
Belirtilen Hızlar Okuma 22mb/sn Yazma 5,5mb/sn
Ürün Özellikleri
Parça Kodu:.....................BUSBML20/xxx Kapasiteler :....................1 GB, 2 GB, 4 GB Boyutlar :........................70 x 17 x 7 mm Hız :................................Veri Okuma Hızı 22MB/sn. ......................................Veri Yazma Hızı : 5,5MB/sn. MLC yonga ***Hız, ana makine ve cihaz yapılandırmasına göre farklılık gösterebilir. Uyumluluk :..................WinMe, Win2000 ve WinXP, Windows Vista Uyumlu ....................................Linux (Kernel 2.4 ve üzeri) ve MacOS Uyumlu Kolay :..........................Tak ve Çalıştır (Plug&Play) Garanti :.......................5 yıl garanti Çok yönlü :...................USB2.0 Desteği bulunan tüm cihazlarda kullanılabilir
Piyasa Satış Fiyatları
Ben Mavi Bilgisayar haftasonu kampanyası ile 39 ytl'e aldım ürünü.
Mavi Bilgisayar..........69.62 ytl (başka 8gb satan mağaza bulamadım bulan olursa fiyatları ekleyelim ki adil olsun)
KİŞİSEL TESTLERİM
(Aşağıda ki testler centrino 1.6 Ghz tek çekirdek işlemcili , 512 mb ram li acer marka laptop ile yapılmıştır.)
Bir Adet 700 mb Boyutlu Divx Filmin HDD'den Bigboy Marka 8Gb Flash Diske Kopyalanması
Yazma Testi 700 mb 1dk 30 sn
Bir Adet 700 mb Boyutlu Divx Filmin Bigboy Marka 8Gb Flash Diskten HDD'ye Kopyalanması
Okuma Testi 700 mb 45.1 sn
Rastgele Seçilmiş Şarkı, Program , Resim , ve Diğer Dosyalardan Oluşan Öğelerin Flash Dİskten Hard Diske Kopyalanması
Oldukça yarar sağladı. 40 ytl olduğu zamanlar denk gelseymiş süper bile olabilirmiş ama 70 ytl bu alet için biraz fazla. Nitekim 85 ytlye hepsiburadada OCZ ATV 8 gb (2 GB OCZ rally hediye) satılıyor.
evet bende kampanyayı duyunca almaya karar verdim zira 512 mb flash diskim artık yetersiz geliyordu 39 ytl çok iyi bir fiyat bu alet için 60-70 ytl olsa bende almazdım haklısın ...
Koysepete de şu an peşin 42 ytl, 2 gb 'ını kullanıyorum yaklaşık 2 senedir, gerçekten kaliteli bir ürün, 8 GB'ını almayı düşünüyorum şimdide... tavsiye edilir