Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Samsung SyncMaster 794mb FLAT monitör görüntü boyutlandırma(AUTO SIZE) için yardım

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Monitör >> Samsung SyncMaster 794mb FLAT monitör görüntü boyutlandırma(AUTO SIZE) için yardım Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
alicangoral

Sisteme Gözat

21 Mayıs 2008; 15:30:50 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Samsung SyncMaster 794MB kullanıcısıyım
çok memnunum görüntü kalitesi cidden iyi
LCD leri ne kadar sevmesemde bi özelliği war kendi kendine görüntüyü auto size yapıp dümdüz gösterio
(yani köşeden basık yana kaymış falan değil)direk ekranda dümdüz verio görüntüyü
benim monitörüm flat ama ben bi türlü o düzlüğü tutturamadım 1 yıldır bi köşeyi düzeltsem ayarlardan diğerleri bozuk kalıo falan bu yok yandan basık üstten basık bu ayarlarda war hepsini düzeltmeme rağmen sonuç alamadım bi tane sizer özelliği war on yapınca fabrika ayarına getirio bundada ekranın ortasında ufacık bi pencere gibi kalıo
bu sorunu 1 yıldır çözemedim çözebilen warsa yardım ederse sevinirim
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

DERDİMİ TAM OLARAK ANLATAMAMIŞ OLABİLİRİM MONİTÖRLERE PEK İLGİM YOK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicangoral -- 21 Mayıs 2008; 15:31:55 >

4EVER PERFORMANCE
alicangoral

Sisteme Gözat

21 Mayıs 2008; 18:25:31 

UP UP UP yokmu yahu hiç bilen :S

4EVER PERFORMANCE
gkntr

21 Mayıs 2008; 21:26:18 

Yanı monitörden 1 sene kullandım dediğin sorun bendede vardı ama bi türlü bulupta çözemedim. Şunuda söyleyim ekran ayarlarında kenarlara doğru çekip sündürürsen tam olmuyo dikkat edersen simgeler falan herşey sünüyo onun için uygun çözünürlükte kullan yada benim gibi aldırış etmeden 1 sene takılacaksın (1280x1024)

iremmurat

21 Mayıs 2008; 21:45:50 

bende 1yıl kullandım bu monitörü aynı sorun bende de mevcuttu ama insan önemsemiyor görüntünün ekrana tam oturamamsının sebebi gerçek flat tüpe sahip olmaması önünde kullanılan cam düz sadece, ama hakkınıda vermek lazım görüntüsü gerçekten iyi hele de mb özelliği ile oyun veya film izlerken görüntüyü süper oluyor

ALDIĞIMA BİN PİŞMAN OLDUĞUM MSI P7N SLI PLATİNUM )/ZEROTHERM NIRVANA İŞLEMCİ SOĞUTUCUSU/E6600/2GB DDR2 667 KİNGSTON /SPARKLE 320MB 8800GTS/500GB SEAGATE 32MB SATA2 NCQ + 120gb seagate 8mb/TAGAN TG530-U22 530 WATT/SAMSUNG 961bf MONİTÖR
hunter87

22 Mayıs 2008; 0:36:18 

quote:

Orjinalden alıntı: iremmurat

bende 1yıl kullandım bu monitörü aynı sorun bende de mevcuttu ama insan önemsemiyor görüntünün ekrana tam oturamamsının sebebi gerçek flat tüpe sahip olmaması önünde kullanılan cam düz sadece, ama hakkınıda vermek lazım görüntüsü gerçekten iyi hele de mb özelliği ile oyun veya film izlerken görüntüyü süper oluyor

nası flat değil, yok artık...

GENPA DAN TELEFON ALMAK= SİNİR DEN HASTA OLMAK, ÜSTE PARA VERMEK, KAFAYI SIYIRMAKTIR. MÜŞTERİ MEMNUNİYETSİZLİĞİNDE TÜRKİYE DE BUNDAN DAHA İYİ BİR FİRMA OLDUĞUNA İNANMIYORUM.
GENPA VE MOTOROLA EL ELE, MÜŞTERİLERİ KANSER ETMEYE. BİRLİKTE DAHA NİCE MÜŞTERİ KAÇIRMALARA.
EN SEVİYESİZ 2 FİRMA = GENPA VE MOTOROLA

ozan915915

23 Haziran 2008; 19:12:57 

Arkadaşlar acil yardımınız gerekiyor bende meraktan monitörümün ayarlarını kurcaladım(794mb) ve halen ayarını düzeltemedim aşagıda resimde görüldüğü gibi ve sizden ayarlarını sırasıyla yazmanızı istiyorum.yardımcı olan tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim...

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Monitör >> Samsung SyncMaster 794mb FLAT monitör görüntü boyutlandırma(AUTO SIZE) için yardım Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Akortek Röportajı
AMD Spider Platformu Lansmanı : Akortek Genel Müdürü Kemal HEPER ile röportaj
Forex TVBox video incelemesi
Forex 5840e / 3850e TVBox ve UTV380 USB TV Kartı video incelemesi

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç