Samsung SyncMaster 794MB kullanıcısıyım çok memnunum görüntü kalitesi cidden iyi LCD leri ne kadar sevmesemde bi özelliği war kendi kendine görüntüyü auto size yapıp dümdüz gösterio (yani köşeden basık yana kaymış falan değil)direk ekranda dümdüz verio görüntüyü benim monitörüm flat ama ben bi türlü o düzlüğü tutturamadım 1 yıldır bi köşeyi düzeltsem ayarlardan diğerleri bozuk kalıo falan bu yok yandan basık üstten basık bu ayarlarda war hepsini düzeltmeme rağmen sonuç alamadım bi tane sizer özelliği war on yapınca fabrika ayarına getirio bundada ekranın ortasında ufacık bi pencere gibi kalıo bu sorunu 1 yıldır çözemedim çözebilen warsa yardım ederse sevinirim yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
DERDİMİ TAM OLARAK ANLATAMAMIŞ OLABİLİRİM MONİTÖRLERE PEK İLGİM YOK
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicangoral -- 21 Mayıs 2008; 15:31:55 >
Yanı monitörden 1 sene kullandım dediğin sorun bendede vardı ama bi türlü bulupta çözemedim. Şunuda söyleyim ekran ayarlarında kenarlara doğru çekip sündürürsen tam olmuyo dikkat edersen simgeler falan herşey sünüyo onun için uygun çözünürlükte kullan yada benim gibi aldırış etmeden 1 sene takılacaksın (1280x1024)
bende 1yıl kullandım bu monitörü aynı sorun bende de mevcuttu ama insan önemsemiyor görüntünün ekrana tam oturamamsının sebebi gerçek flat tüpe sahip olmaması önünde kullanılan cam düz sadece, ama hakkınıda vermek lazım görüntüsü gerçekten iyi hele de mb özelliği ile oyun veya film izlerken görüntüyü süper oluyor
bende 1yıl kullandım bu monitörü aynı sorun bende de mevcuttu ama insan önemsemiyor görüntünün ekrana tam oturamamsının sebebi gerçek flat tüpe sahip olmaması önünde kullanılan cam düz sadece, ama hakkınıda vermek lazım görüntüsü gerçekten iyi hele de mb özelliği ile oyun veya film izlerken görüntüyü süper oluyor
nası flat değil, yok artık...
GENPA DAN TELEFON ALMAK= SİNİR DEN HASTA OLMAK, ÜSTE PARA VERMEK, KAFAYI SIYIRMAKTIR. MÜŞTERİ MEMNUNİYETSİZLİĞİNDE TÜRKİYE DE BUNDAN DAHA İYİ BİR FİRMA OLDUĞUNA İNANMIYORUM. GENPA VE MOTOROLA EL ELE, MÜŞTERİLERİ KANSER ETMEYE. BİRLİKTE DAHA NİCE MÜŞTERİ KAÇIRMALARA. EN SEVİYESİZ 2 FİRMA = GENPA VE MOTOROLA
Arkadaşlar acil yardımınız gerekiyor bende meraktan monitörümün ayarlarını kurcaladım(794mb) ve halen ayarını düzeltemedim aşagıda resimde görüldüğü gibi ve sizden ayarlarını sırasıyla yazmanızı istiyorum.yardımcı olan tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim...