valla bayadır bakıyordum gg dan ama istediklerim gelmedi bir turlu.. son 1 haftadır bakmadım satan adamada mesaj atmıstım genelde cumaları ekliyorum yeni urunleri demisti.. bir arkadasım metal olanını aldı yurt dısından baya guzel duruyor
peki kolay kolay çiziliyor mu? Ve de yapıştırınca garip duruyor mu?
quote:
Orjinalden alıntı: underwater
valla bayadır bakıyordum gg dan ama istediklerim gelmedi bir turlu.. son 1 haftadır bakmadım satan adamada mesaj atmıstım genelde cumaları ekliyorum yeni urunleri demisti.. bir arkadasım metal olanını aldı yurt dısından baya guzel duruyor
Arka kısmındaki Apple logosu gözükenler daha orjinal gözüküyorlar.. Yoksa bi site buldum 6 dolar, 3 dolar da türkiyeye kargo ve daha çok şekil var. (istyles.com)
Pek kaliteli görünmüyorlar. Kesimi ve kalitesi iyi olursa güzel olabilir aslında, araştırdım kaliteli bir tane buldum 30 dolara ama altın karışımlı falan fazla concon : )
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jamboree -- 21 Mayıs 2008; 21:15:20 >
bu arada gg da istedigim model gelmis siparis verdim detaylı bilgi veririm gelince.. fotoda cekip eklerim
Pek kaliteli görünmüyorlar. Kesimi ve kalitesi iyi olursa güzel olabilir aslında, araştırdım kaliteli bir tane buldum 30 dolara ama altın karışımlı falan fazla concon : )