Şimdi Ara

24 saat testi başladı. Ekleme 3.sayfada (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
0
Favori
5.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Beriko

Ah yasika ah Niye plastik almadin, cok belliydi o metallerin bukulecegi.
    Bu arada 2. siparisimde elime ulasti. tam 5.5 gunde . Enzotech ram sinkler cok sirin ve kaliteli yarin Amfibi ile yine bulusuyoruz hazneyi takcaz uv isik , sivi falan yenilenicek.Umarim bu sefer islemciyi de hallederizde rahat bir nefes alabilirim

Ben de merakla bekliyorum senin fotolar ayrıntıları
    Benimki de geldi 6.gün içinde çok sevindim.

• Yarin tamamlicaz sistemi kismetse Pazartesi aksam herseyiyle hazir olur
  • Eh dün benimkilerde geldi heleşükür
  • quote:

Orjinalden alıntı: Vipracing

Eh dün benimkilerde geldi heleşükür

Gözümüz aydın.
  • Arkadaşlar sıvı soğutmayı kurmaya başladım ama pürüzler var.
    1.si Anakartın arka paneli var 5mm kalınlığında. Arka panel kullanan arkadaşlar bu blok ile gelen kırmızı pulları bu bölgede kullandınız mı?Kullandığım ek bloğun M4 civatası kısa kalıyor ve yay takınca yayın ucu dışarda kalıyo. Son Somunu takıp nereye kadar sıkıcam ve de bloğun altına baktığımda sanki bi tarafında hafif boşluk var.
    -Soru1: Bloğun işlemciye tam oturduğunu nasıl anlıcam?
    2.si bloğun giriş ağzının yukarıda veya aşağıda olması farkeder mi?

Soruların devamı gelecek.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YasiKa -- 22 Ağustos 2008; 12:00:00 >
  • kardeş allah yardımcın olsun sende benim gibi bi yayına geçemedin
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaisersosse

kardeş allah yardımcın olsun sende benim gibi bi yayına geçemedin

Çok sağo, sandığımdan kolay değilmiş.
  • Yahu bu 4870x2 (Almadım daha) sıcaklık ve fan sesi seviyelerine baktım testlerde.Korkunç diyebileceğim değerlere yakın.İlk önce (nasipse) satın alıp yeni sisteme takmadan şu anki sisteme monte edip bir bakayım diyorum.Fecaat değilse (ki korkarım öyle)devam yoksa dual loop yolları gözükecek bana.
    Şu anda Asus 8800 gt var ekstra fanlı olanlardan ciddi sessiz bir kart sayılır.Ondan sonra kokruyorum açıkcası çok sessli ve sıcak olucak diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vipracing -- 24 Ağustos 2008; 1:25:30 >
  • yasika kardeş bu sidewinder daki radyatörlerden hangisini alayım ama ince olacak thermochiller kalın ?
  • sanırım Swiftech radyatörler en uygun olanları.
  • sağol yasika senden ikinci kez aldım gazı gidiyorum :))) sayende sonum köprü altı olacak ama neyse yinede sağol
  • haha kopru alti olayini sevdim bu su sogutma hepimizi oraya ise cikaricak anlasilan Sidewinder da yanilmiyorsam black ice gt lerde ince yapidaydi zaten hepsinin degerleri yaziyor en dogrusunu yap kendin incele yanlis olmasin. ama swiftechin ki ince idi.

Yasika pompanda gelmis hayirli olsun, artik kur su sistemi de ben de rahat ediyim.

Vipracing bence x2 alirsan sogutucusunu sokmemen en dogrusu . o derecede guclu bir kartin islemcilerinin ve ramlerinin yani sira voltaj regulator modulleride cok ama cok isiniyordur tahminimce ve onlari sogutmakta sikinti yasayabilirsin.Piyasaya komple seti ciksin X2nin ozaman denersin
  • Arkadaşlar radyatör gibi hacimli ve kargosu yüksek tutacak bir ürünü niçin yurt dışından getirmeyi tercih ediyorsunuz acaba? TR'de de artık birçok çeşit bulunabiliyor sıvı soğutmada...
  • @kaisersosse
    Evet bizdeki bu gazla gaz soğutm bile kurulur.

@Beriko küçücük Swiftech hazneyi TT Armor da nereye koyacağıma karar veremedim. Bu arada pompa olarak TT P500 ü kullanıcam onun da tuhaf bi duruşu oluyor ayakları üstünde olunca.

@X-GEN haklsın zaten radyatörü TRden aldım ama Swiftech rad. ler uygun fiyata geliyor bence.
  • niye P500 u kullanacanki?? Guzelim pompa almissin kullan iste.. Hazneyi de cd bosluklarina kenara sabitleyebilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Beriko

niye P500 u kullanacanki?? Guzelim pompa almissin kullan iste.. Hazneyi de cd bosluklarina kenara sabitleyebilirsin

Swiftech i sattım be yaa
    ön tarafta radyatör olduğu için hazneyi PSU yanına veya yakınına bi yere koymam lazım..
  • Sen isleri karistirmissin gordugum kadariyla. Sen niye radyatoru on tarafa koyuyorsunki yer mi yok koca kasada ve pompayi niye sattin??
  • ya yasika aşk olsun :) pompanın sesini dinletemeden nasıl satarsın bari sattığın arkadaş buralardaysa o söylesin sesi soluğu nasıl :)
  • Bence de once bi ses testi yapsaydin
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaisersosse

ya yasika aşk olsun :) pompanın sesini dinletemeden nasıl satarsın bari sattığın arkadaş buralardaysa o söylesin sesi soluğu nasıl :)

p500 ün pompa sesini dinletirim sana.
     24 saat testi başladı. Ekleme 3.sayfada

24 saat testi başladı. Ekleme 3.sayfada

radyatörün ağızları üstte. Hazneyi nereye bağlayayım? Pompa yı da bi yere uydurmalıyım..

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.