Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Digitürk receiver-çanak kablo uzunluğu???Lütfen yardım

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> Dijital Platformlar >> Digitürk receiver-çanak kablo uzunluğu???Lütfen yardım Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
merttt35

21 Mayıs 2008; 14:32:29 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar Şu anda digitürk receiver ımla çanak antenimin arası yaklaşık 6-7 metre.Ancak apartmana merkezi sistem kurulması düşünülüyor ve ben giriş katında oturuyorum! 7 katlı apartmanın çatısında kurulacak çanak antenden gelicek görüntü mesafeden dolayı bozulmaya uğrarmı?

Vereceğiniz cevaplar üzerine kuruluma katılacağım yada katılmayacağım.

Yardım ve fikirlerinizi bekliyorum!

harmonyoa

21 Mayıs 2008; 16:07:24 

bi bozulma olucağını zannetmiyorum bende senin gibi bursada otururken giriş katındaydım balkondan anten çekmedi çatıya kurdular 30 küsür metre kablo harcandı binanın arkasından felan dolaştırdılar.

Xbox360 Arcade Pal
Nintendo Wii Pal
Nintendo Wii Fit
Sony Psp Fat
merttt35

21 Mayıs 2008; 16:43:03 

Anladım..ama sizin sanırım direk çekmişler bu sistemde 14 daireye bölünecek tek çanaktan gelen sinyal...
Yinede teşekkürler cevabınız için

oxi

21 Mayıs 2008; 17:23:09 

Bende sanmıyorum, hatta daha büyük sitelerde bile 300-400 daireye tek bir çanakla bağlıyorlar, aksine bir durum olsaydı bağlantı yapmazlardı. Benim yeni taşınacağım sitede 4 blok var, çanakları ise güvenlik kulübesinin üzerine kurmuşlar mesela. Ama görüntüyü görmedim.

harmonyoa

21 Mayıs 2008; 17:50:35 

quote:

Orjinalden alıntı: merttt35

Anladım..ama sizin sanırım direk çekmişler bu sistemde 14 daireye bölünecek tek çanaktan gelen sinyal...
Yinede teşekkürler cevabınız için

ondada sorun olucağını zannetmiyorum diseq le ayırıyorlar kabloları diye biliyorum he şöyle dersen uydu kullanılan bir kablodan digitürkte geçirmek istiyorum o zaman sorun oluyor ve ben yaşadım bunu uydu ve digitürkü tek kabloda birleştirip tv me taktım ancak digitürkte sinyal gidiyordu ara sıra en sonunda uyduyu iptal ettim şimdi hiç gitmiyor ve gitmesinin sebebinide digiturk servisi digitürkün elektrik mi nedir öyle bişeyi uyduya göre biraz daha yüksekmiş.

Xbox360 Arcade Pal
Nintendo Wii Pal
Nintendo Wii Fit
Sony Psp Fat
merttt35

21 Mayıs 2008; 17:54:20 

Bu sistemi yapacak adamlarda verdikleri teklifte digitürk ve uydu aynı anda izlenebiliyor demişler.Neyse sanırım kabul etmicem zaten hali hazırda digitürküm var neden ekstradan para veriyim ki merkezi sistem için?

Herkese teşekkürler!

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> Dijital Platformlar >> Digitürk receiver-çanak kablo uzunluğu???Lütfen yardım Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
DFI LANParty UT ICFX3200-T2R/G
DFI in uzun suredir beklenen crossfire destekli ve hiz asirtma uzmani anakarti
Football Manager 2008
Efsane devam ediyor. Saatlerce bilgisayar başında oturmaya ve uykusuz gecelere hazır olun.

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar