Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Evden Eve Nakliyat Tavsiye

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> Diğer ev elektroniği >> Evden Eve Nakliyat Tavsiye Sayfa: [1]
Mesaj Fotoğraf Galerisi

Ekleyen : Forza Kartal
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Forza Kartal

21 Mayıs 2008; 14:23:10 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar evden eve nakliyat firması tecrübeleri olan ve tavsiye edebileceğiniz firmalar....

Nasıl Yaşarsan Öyle ÖLÜRSÜN,
Nasıl ÖLÜRSEN Öyle Dirilirsin.
bugraq

21 Mayıs 2008; 21:52:24 

Benim tecrübelerim hep kötü oldu. Kırılanlar, çizilenler, kaybolanlar... Teslimat adresinde kütük bir şoför ile başbaşa kalmalar...

Tek diyebileceğim istisnasız "ucuz etin yahnisi kötü olur"

Forza Kartal

27 Mayıs 2008; 15:14:37 

Bitane buldum çelebiler nakliyat geçen senede bi tanıdığın evini taşımıştı iyiymiş.

taşkafa

28 Mayıs 2008; 18:18:42 

FORZA dün bir ev taşınıyordu 5. katın büyük penceresine alüminyum merdiven gibi kalın bir egik düzlem dayamışlar. Üzerinde kocaman bir 3 x 3 kare tabla... bütün eşyalar bu vinçle yukarı taşındı.. Dam güm vurma kırma duvarlara sürme yok...Çok hoşuma gitti...asansörlü nakliyat yazıyordu.. googleden gir bak...Çok büyük rahatlık...Taşınırken benim çamaşır makinasının üstüne daglar gibi yükü yıgıp amotisörleri patlattılar ...Eve taşındım 1 hafta sonra makina langur lungur ediyor...O zaman anladım...4 amörtisör çok ucuza degiştirdim...Bu asansörlü nakliyatı araştır...Yüksek katlar için bitirim... Benim taşındıgım firma ise Nizam Nakliyat.. 585 22 56 Gülay hanım yetkilisi... Kutulama ve paketlemeyi sen yaparsan 500 Lira. Marangoz dolapları söküp takıyor.. Yok ben el sürmem siz toplayıp paketleyip taşıyacaksınız dersen 1000 Lira... Ben 500 verdim. Birde ögle yemegi...Helali hoş olsun...Makinayı bir hafta sonra anladım..Yapacak bir şey yok...Ben hallettim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 28 Mayıs 2008; 18:24:42 >

HİLE İLE İŞ GÖREN MİHNET İLE CAN VERİR,

NAMUSA HÜRMET EDEN NESLİNE ŞEREF VERİR....
Forza Kartal

28 Mayıs 2008; 18:22:42 

Sağol Taşkafa arkadaşaım taşınacağım ev 2. kat ve anlaştım firmayla hemen hemen geçen senede evi onlar taşımıştı bi sorun olmamıştı ama genede bi yoklayayım dedim. birazda maddi olarak uygun taşıyorlar ....ytl anlaştım geçen sene ...Ytl ye taşımışlardı her şey için sağol
fiyatı yazmayım vazgeçtim:) senin dediğin şeyede bi bakayım

taşkafa

28 Mayıs 2008; 21:40:06 

Forza şimdi bir ev taşıyorlardı...Gidip bu saatte kartlarını aldım. Yüksek katlara taşınan Başka arkadaşlarımızda olabilir...Bu asansör itfaiye merdiveni gibi arabanın üzerinde...7. kata kadar asansör çıkıyor...Uzatmadan karttan aldıgım numarayı yazıyorum. 0.212.873 4 300 Bu kadar...www.royalnakliyat.com adresi. Ancak kafama takılan bir soru buzdolabı, çamaşır makinası pencereden nasıl sıgarki ?...Onuda siz sorun...Yada normal merdivenden iner, çıkar... Saygılarımla...

HİLE İLE İŞ GÖREN MİHNET İLE CAN VERİR,

NAMUSA HÜRMET EDEN NESLİNE ŞEREF VERİR....
Forza Kartal

29 Mayıs 2008; 12:38:31 

quote:

Orjinalden alıntı: taşkafa

Forza şimdi bir ev taşıyorlardı...Gidip bu saatte kartlarını aldım. Yüksek katlara taşınan Başka arkadaşlarımızda olabilir...Bu asansör itfaiye merdiveni gibi arabanın üzerinde...7. kata kadar asansör çıkıyor...Uzatmadan karttan aldıgım numarayı yazıyorum. 0.212.873 4 300 Bu kadar...www.royalnakliyat.com adresi. Ancak kafama takılan bir soru buzdolabı, çamaşır makinası pencereden nasıl sıgarki ?...Onuda siz sorun...Yada normal merdivenden iner, çıkar... Saygılarımla...

Araştırmaların için sağol yalnız seninde dediğin gibi benim evin pencereleri fransız balkon ama önünde korkuluk var benimde düşündüğüm o büyük eşyalar oraya nasıl girer allah muhafaza bir düşşe ne olur düşünemiyorum velhasıl bu asansörle taşıma işi o kadar kafama yatmadı sanki biraxda tuzlu gelir gibime geliyor.

Forza Kartal

17 Haziran 2008; 13:29:08 

Arkadaşlar kesinlikle pazarlık yapın il fiyatı yüksek söylüyorlar bana 750 dediler ben 550 ytl ye anlaştım.
bu arada bilginiz olsun bazıları taşıyıcıların şefleri çok yüzsüz olabiliyor kesinlikle taviz vermeyin. bahşiş istemeler verilen bahşişi beğenmeme yemek seçme vs. umursamayın

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> Diğer ev elektroniği >> Evden Eve Nakliyat Tavsiye Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Chenbro 61163 kasa
Uygun fiyatli fakat fonksiyonel bir kasa mi ariyorsunuz?
CeBIT 07 / Komate Standı Video
Komatenin geliştirmiş olduğu bir müşteri yönetim yazılımı hakkında bilgiler alıyoruz.

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar