Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Klima Tavsiyesilerinizi Bekliyorum. İkamet Adana.

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> Klima ve soğutma sistemleri >> Klima Tavsiyesilerinizi Bekliyorum. İkamet Adana. Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
ssaeflavki

21 Mayıs 2008; 13:40:48 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Öncelikle Herkese Merhabalar...
Adana'da ikamet etmekteyim. Klima alacam. Ancak henüz marka konusunda karar vermiş değilim. Tavsiyelerinizi okuduğumda şu bilinen iyi markalardan almam gerektiği ortaya çıkıyor ancak o kadar bütçem yok. Benimde amacım yazın soğutmasından çok kışın ısıtması. Adana'da bilindiği üzere kışın hava sıcaklıkları öyle eksi derecelere düşmez. Kullanacağım odanın 12 metrekare filan. Bina 3 senelik. Yalıtımda fena sayılmaz. Böyle bir ortamda kışın klimayı çalıştırdığımız zaman üşümeden oturabileceğimiz bir ortam sağlayacak klima almak istiyorum. Evimdeki tüm beyaz eşyalar beko. Birçok kişi bekodan şikayetçi ama benim bir problemim yok şimdilik çok şükür. Klimayıda Beko LG almayı düşünüyordum ama yorumlarınızı okuyunca duraksadım. Bu konuda bilgili arkadaşların yorumlarını ve tavsiyelerini bekliyorum.

Saygılarımla...

azagatroth

21 Mayıs 2008; 15:21:17 

benim bildiğim kadarıyla vestel ve lg beko klimalar aşırı şekilde ses çıkardığı ancak fiyat olarak orta seviyede seyrediyorlar.. ben bugün itibariyle sigma almış bulunmaktayım.. benimde seninki gibi bütçe olarak sınırlı davranmam gerekiyordu. araştırdığım kadarıyla iyi bir makine olarak toshiba veya mitsubishi alabilirdim ancak özellikleri bakımından sigma (sabancının) gayet iyi buldum.. ayrıca airfelide düşünmeni tavsiye ederim.. bence fiyatları orta seviyede ve kalite olarak seviyesinin iyileri bunlar

enigmatr01

23 Mayıs 2008; 20:11:17 

fujitsu ınverter sistemli klima al

koko69

23 Mayıs 2008; 23:48:06 

Arkadaşım bütçen tam olarak ne kadar bilmiyorum ama ısıtma verimini düşünerek inverter klima almanda fayda var . Ama klasik klimadan daha pahalıdır. Sana 9000 btu yeterli görünüyor. İnverter modelin daha pahalı olması dışında bir çok avantajı vardır. Netice de adana gibi klimanın çok kullanılacağı bir yerdesin. Ama electra , diamond ( mısırdan gelen modelleri hariç ), haier , samsung gibi markaların klasik klimalarını da tavsiye ederim. F/p oranı iyi ürünleri vardır.

Saygılarımla
mavi simsek

24 Mayıs 2008; 15:44:43 

slm arkadasım bence herseyden önce alacagın klimanın gaz akışkanın r410 A ve A sınıfı olmasına dikkat et. r 22 gazlı cihazlar hem atmosfere zarar veriyor hemde artık ithalatı durduruldu ilerde sorun yasayabilirsin. bende adanada ikamet ediyorum ve zibro klimalarını tavsiye ederim japon harikası ne ses var ne bişey COP degeride çok yüksek

06pony

27 Mayıs 2008; 10:23:58 

arkadaşım bence arçelik veya beko ikiside aynı neo plazma serisi işini görür öyle anlattıkları gibi sesli falanda çalışmıyor ben kendim kullanıyorum çokta memnunum

ares_turk

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

27 Mayıs 2008; 12:25:33 

ucuz istiyorsan vestel alacaksın, arçelik de öyle pahalı değil tavsiye ederim.

TBMM gizli celse zabıtları, devre: ı, içtima ı, tarih: 22.1.1921.i, 31, c: 3. sayfa 334... "komünizmin memleket için, milletimiz için, dinimiz için, kabul edilmez olduğunu anlatmak, yani kamuoyunu aydınlatmak en yararlı çare görülmüştür" M.Kemal Atatürk, Mustafa Kemal sosyalist değil, fakat görülüyor ki iyi bir teşkilatçı, yüksek anlayışlı, ilerici ve iyi düşünceli, akıllı bir lider. Mustafa Kemal soygunculara karşı bir Kurtuluş Savaşı veriyor. Emperyalistlerin gururunu kıracağına ve Sultan’ı da yaranı ile birlikte alt edeceğine inanıyorum Vladimir İlyiç Lenin, Sana Türkmüsün, Kürtmüsün, Ermenimisin, Lazmısın diye sormuyorum. Ekmek yediğin Vatanını seviyor musun diye soruyorum? Başkalarını düzeltmek istiyorsanız önce kendinizi düzeltiniz. Hz.Ömer, X-Fire Call of Duty 2 Gamers Bloğum Adana25+ http://aresturk.blogcu.com
ysaglam

27 Mayıs 2008; 17:52:32 

quote:

Orjinalden alıntı: enigmatr01

fujitsu ınverter sistemli klima al

Dostum 25 m2 lik odaya Fujitsunun ASYA09LC inverter klimasını taktırdım. Bu klima dünyanın en iyi ısıtan kliması diye ünlü. 9000 Btu klima ısıtmada 18000 BTu ya, soğutmada 12300 BTU ya çıkıyor. EER/COP değerleri -yani verimi- aynı BTU ürünlere göre daha yüksek. Fiyatıda isim yapmış klimalardan düşük. 1500 YTL. Tam 1 ay araştırarak bu üründe karar kıldım. Antalya da oturuyorum. Geçen gün baya sıcak oldu. Soğutmasını ilk defa denedim. Buz gibi üflüyor. Ben şahsen memnunum.

Şebinkarahisar Pertevniyal 1991 İTÜ DMYO Antalya

ÜÇOLUK ANTALYA'DAKİ KARADENİZ

MÜZİK SEPETİ
mbirol

28 Mayıs 2008; 17:27:57 

Konuyu dağıtmayalım buradan takip edelim.
http://forum.donanimhaber.com/m_3306812/mpage_80/key_/tm.htm

!! DR. KLİMA !!

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> Klima ve soğutma sistemleri >> Klima Tavsiyesilerinizi Bekliyorum. İkamet Adana. Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Monster T2 Rex video
TV karti, cift cekirdekli islemci ve kablosuz ag yetenekleriyle ozgurlugun tadini cikartin
Trackmania Nations Forever
F1 arabalarıyla fantastik bir yarışa hazır mısınız?

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar