Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
NOKIA 6500 SLIDE & SAMSUNG E950 ?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Cep telefonu tavsiyeleri >> NOKIA 6500 SLIDE & SAMSUNG E950 ? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
korner12

Sisteme Gözat

21 Mayıs 2008; 10:19:35 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar iki telefon arasında kaldım 6500S çok fazla sorun çıkartıyormuş forumlarda okuduğuma göre ne dersiniz yakın bir zamanda ikisinden birini düşünüyorum karizmatik telefonlardan hoşlandığım için bu iki model bana uygun geldi ama sizlerinde farklı tavsiyeleri varsa bunların fiyat düzeyince bir model önerebilirsiniz düşüncelerinizi bekliyorum...

ησкια 6500 ѕℓι∂є

altinok

21 Mayıs 2008; 11:40:37 

İkisi arasında kaldıysan 6500 slide. Ama benim de sana önerebileceğim 2 model daha var. Sonyericsson w910 ve Nokia 7390

korner12

Sisteme Gözat

21 Mayıs 2008; 12:21:53 

önerin için teşekkürler 6500s için şüphem var forumda alan arkadaşlar baya sorun yaşamışlar ama şans işi bakalım bu dediğin telefonlara baktım w910 fiyat olarak biraz daha pahalı 7390 ise şimdiki kullandığım 6260 modeline çok benziyor o yüzden farklı bir model almak istiyorum büyük ihtimal 6500s olacak ama tavsiyelerinize açığım...

ησкια 6500 ѕℓι∂є

korner12

Sisteme Gözat

22 Mayıs 2008; 7:02:45 

evet dün akşam uzun uzun telefoncuları gezdim araştırdım sordum ve 6500s almaya karar verdim fakat 1-2 hafta içinde alacağım çünkü fiyatlarda oynama bekliyorum inş. hayırlısı olur...

ησкια 6500 ѕℓι∂є

Katze

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

22 Mayıs 2008; 8:59:06 

quote:

Orjinalden alıntı: korner12

evet dün akşam uzun uzun telefoncuları gezdim araştırdım sordum ve 6500s almaya karar verdim fakat 1-2 hafta içinde alacağım çünkü fiyatlarda oynama bekliyorum inş. hayırlısı olur...

Nokia 6500 Slide, doğru bir karar.

∂н ѕαтяαηç кυℓüвü

FotoKritik Portfolyo || DeviantART Gallery
SONY ERICSSON CYBER-SHOT® PHONE CLUB
CANON EOS DIGITAL REBEL XTI & 18-55MM LENS & SANDISK 2 GB CF
CANON EF 50MM F/1.8 II & CANON EF-S 60MM F/2.8 USM & CANON EF 70-200MM F/2.8 L USM (YAKINDA!)
SONY ERICSSON K750i & SONY ERICSSON K790i & MXE-60 FLASH & SONY 2 GB MS PRO DUO & SANDISK 4 GB M2 & CREATIVE EP-630 & HPM-70
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Cep telefonu tavsiyeleri >> NOKIA 6500 SLIDE & SAMSUNG E950 ? Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
CeBIT 07 / Merpa (VIA Epia)
Az enerji çeken ve sessiz PClerin vaz geçilmezi Via EPIA ürünleri ithalatçısının standındayız
Raidmax Aztec
Raidmaxın ergonomik ve uygun fiyatlı kasası

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir