PDA satın almayı düşünüyorum, bu ilk pda deneyimim olacak ama çabuk alışıcağıma eminim
bu anlamda sizlerin önerilerini bekliyorum, aklımda birkaç model var
asus p535 HP 614c
bu iki modelin fiyat segmentinde olan önerileri bekliyorum.
son olarak sizce n95i satıp bu ayarlarda bir pda almaya gerçekten değecek mi? beni en çok düşündüren bir çok pda in tuş takımı barındırmaması, bu konuda endişelenmelimiyim yoksa alışması kolay olur mu?
multimedya özellikleri(camera,stereo hoparlör,16 milyon renk) bahsettiğiniz iki modelden daha iyi.fakat bu kadar özellik D-pad veya dokunmatik ekran olmadan,nümerik tuş takımı ile ne kadar rahat kullanılabilir?
ama office,dokunmatik ekranda rahat dolaşım,2.8'' ekran,el yazısı tanıması,Windows Mobile gibi özelliklerde 614c daha ağır basıyor.
bunları tarttınız mı?
PC: AMD 3700+ SAN DIEGO 1152 KB @GIGABYTE K8NF-9 / SAPPHIRE ATI RADEON x1650 PRO /2x1GB TWİNMOS cl2.5/320GB 16MB SEAGATE BARRACUDA/SAMSUNG 932b+/Thermaltake Purepower 420W>>>AOPEN ES55-C CambridgE SoundworkS FPS2000 Ekipman: W810i<>Leica 28MM O.I.S.@Panasonic LUMIX TZ4K<> hitokiri battousai
hocam n95 biran elden cıkar neden dersen n95 wifisinin çekmediği yerlerde pdalar canavar gibi çekiyor ve windows tabanlı pda her zaman iyidir o yukarıdaki pdaları bence alma ya htc thoch al yada htc bir modeli al zaten uygun fiyatlı pdalar var
hocam n95 biran elden cıkar neden dersen n95 wifisinin çekmediği yerlerde pdalar canavar gibi çekiyor ve windows tabanlı pda her zaman iyidir o yukarıdaki pdaları bence alma ya htc thoch al yada htc bir modeli al zaten uygun fiyatlı pdalar var
Tavsiyelerinizi daha somut nedenlere ve örneklere dayandırırsanız çok mutlu olurum
dostum bak..eğer nokia n95 in kamerasına alışmışsan asus p535'te biraz düşme olacaktır..özellikle flaşından hiç memnun eğilim...ancak bu kötü anlamına gelmez..auto-focus bayaa bi işe yarıyor...ben asus p535 kullanıcısıyım ve bir çok özelliğini kullanıyorum..GPS sistemi 1 saniye gecikme olmadan sanırım gösteriyor öle bişey yani..bayaa hızlı..(özellikle hava atmak için aracın kilometresini fln ve kablosuz internet de aynı bilgisayardaki gibi hız açısından( her ne kadar kullanma fırsatım olmasa da)...diğer özellikler zaten müthiş bence tam alınacak bir PDA...ama n95 de karizma telefon bir de öle düşün yani
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurdeniz65 -- 21 Mayıs 2008; 19:53:45 >
merhaba, bende n95 8gb satıp yerine samsung i780 aldım. sizde bu telefonu dusunebilirsiniz. bir inceleyin derim. nokia artık baydı beni. hep aynı menuler hep aynı ozellikler. eski modeller ile yeni modeller arasındaki farklar cok az. insanı sıkıyor cogu zaman. ama pda lar oyle degil. kullanım acısından da alısacagını sanıyorum. soyledigim modeli bir dusun. soruların var ise cevaplamaya calısırım. gerci bende cihazı yeni aldım hala sarj da.