Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
N95'imi satıyorum, sizce hangi PDA'yi satın almalıyım?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Avuç içi bilgisayar (PocketPC/SmartPhone) >> N95'imi satıyorum, sizce hangi PDA'yi satın almalıyım? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Always0007

21 Mayıs 2008; 4:07:31 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

N95'imi elimden çıkarıcam yakında

PDA satın almayı düşünüyorum, bu ilk pda deneyimim olacak ama çabuk alışıcağıma eminim

bu anlamda sizlerin önerilerini bekliyorum, aklımda birkaç model var

asus p535
HP 614c

bu iki modelin fiyat segmentinde olan önerileri bekliyorum.

son olarak sizce n95i satıp bu ayarlarda bir pda almaya gerçekten değecek mi? beni en çok düşündüren bir çok pda in tuş takımı barındırmaması, bu konuda endişelenmelimiyim yoksa alışması kolay olur mu?

Davinci'nin şifresi soğanın cücüğünde saklı.
celtic_frost

21 Mayıs 2008; 9:22:29 

öncelikle n95'i niye satıyor sunuz?

multimedya özellikleri(camera,stereo hoparlör,16 milyon renk) bahsettiğiniz iki modelden daha iyi.fakat bu kadar özellik D-pad veya dokunmatik ekran olmadan,nümerik tuş takımı ile ne kadar rahat kullanılabilir?

ama office,dokunmatik ekranda rahat dolaşım,2.8'' ekran,el yazısı tanıması,Windows Mobile gibi özelliklerde 614c daha ağır basıyor.

bunları tarttınız mı?

PC: AMD 3700+ SAN DIEGO 1152 KB @GIGABYTE K8NF-9 / SAPPHIRE ATI RADEON x1650 PRO /2x1GB TWİNMOS cl2.5/320GB 16MB SEAGATE BARRACUDA/SAMSUNG 932b+/Thermaltake Purepower 420W>>>AOPEN ES55-C CambridgE SoundworkS FPS2000
Ekipman: W810i<>Leica 28MM O.I.S.@Panasonic LUMIX TZ4K<>
hitokiri battousai
cfiliz

Sisteme Gözat

21 Mayıs 2008; 9:35:53 

Evet, ben de tam aynı soruyu soracaktım. Satma nedeniniz ? Yani, ne özelliği eksik geldi de PDA ile tamamlamak istiyorsunuz..?

ßu kullanıcı pera kullanmaktadır!

http://cexlog.blogspot.com/
Always0007

21 Mayıs 2008; 17:44:37 

Öncelikle symbianda, mobile win kadar geniş program yelpazesi yok, örnek olarak GPS olayı. n95de hala düzgün bir şekilde gps kullanmaya başlıyamadım

Buna ek olarak daha önce pda tecrübem olmadı, PDA çok daha fonksiyonel geliyor bana

siz böyle diyince acaba yanlış mı yapıyorum diye düşünmeye başladım, gerek yok mu gerçekten böyle bir değişikliğe?

imate

21 Mayıs 2008; 19:38:44 

hocam n95 biran elden cıkar neden dersen n95 wifisinin çekmediği yerlerde pdalar canavar gibi çekiyor ve windows tabanlı pda her zaman iyidir o yukarıdaki pdaları bence alma ya htc thoch al yada htc bir modeli al zaten uygun fiyatlı pdalar var

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
Always0007

21 Mayıs 2008; 19:41:23 

quote:

Orjinalden alıntı: imate

hocam n95 biran elden cıkar neden dersen n95 wifisinin çekmediği yerlerde pdalar canavar gibi çekiyor ve windows tabanlı pda her zaman iyidir o yukarıdaki pdaları bence alma ya htc thoch al yada htc bir modeli al zaten uygun fiyatlı pdalar var

Tavsiyelerinizi daha somut nedenlere ve örneklere dayandırırsanız çok mutlu olurum

ozgurdeniz65

21 Mayıs 2008; 19:53:15 

dostum bak..eğer nokia n95 in kamerasına alışmışsan asus p535'te biraz düşme olacaktır..özellikle flaşından hiç memnun eğilim...ancak bu kötü anlamına gelmez..auto-focus bayaa bi işe yarıyor...ben asus p535 kullanıcısıyım ve bir çok özelliğini kullanıyorum..GPS sistemi 1 saniye gecikme olmadan sanırım gösteriyor öle bişey yani..bayaa hızlı..(özellikle hava atmak için aracın kilometresini fln
ve kablosuz internet de aynı bilgisayardaki gibi hız açısından( her ne kadar kullanma fırsatım olmasa da)...diğer özellikler zaten müthiş bence tam alınacak bir PDA...ama n95 de karizma telefon bir de öle düşün yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurdeniz65 -- 21 Mayıs 2008; 19:53:45 >

Starforces

21 Mayıs 2008; 19:59:58 

Gigabyte g-smart i350 nin ekranı süper diğerlerindeki gibi pikseller belli olmuyor ve VGA
Always0007

21 Mayıs 2008; 21:08:33 

Dostlar, sizin öneriler ve tavsiyeleriniz doğrultusunda son kararım şekillenicek

elimdeki n95'in geleceği size bağlı

mobilecom

22 Mayıs 2008; 10:38:18 

Valla bende HTC S710 VAR 1 AYLIK CİHAZ YANINDA 1GB KART VE 51 KANAL FARE GPS VAR TAKAS DÜŞÜNÜYORDUM AMA İZ N95 DEN GERÇEKTEN MEMNUN KALMAMIŞSINIZ.

Diller: C#, Java(biraz), JavaScript, Action Script(biraz).
Platform: Asp.Net, Php(biraz),ASP(biraz), .Net, UML, Ado.Net, Web Servis, Mobil Programlama.
İşaretleme Dilleri: HTML, XML, CSS, DHTML.
Ewren

22 Mayıs 2008; 11:34:39 

merhaba,
bende n95 8gb satıp yerine samsung i780 aldım. sizde bu telefonu dusunebilirsiniz. bir inceleyin derim. nokia artık baydı beni. hep aynı menuler hep aynı ozellikler. eski modeller ile yeni modeller arasındaki farklar cok az. insanı sıkıyor cogu zaman. ama pda lar oyle degil. kullanım acısından da alısacagını sanıyorum. soyledigim modeli bir dusun. soruların var ise cevaplamaya calısırım. gerci bende cihazı yeni aldım hala sarj da.

Söz konusu VATAN ise, gerisi TEFERRUATTIR.

HTC TOUCH DIAMOND
Always0007

22 Mayıs 2008; 17:09:40 

Ewren de bahsettiğin alışılmışlık yüzünden belki de sıkıldım n95imden haklısın :)

Always0007

22 Mayıs 2008; 23:41:00 

Ewren

23 Mayıs 2008; 0:20:59 

quote:

Orjinalden alıntı: Always0007

Ewren de bahsettiğin alışılmışlık yüzünden belki de sıkıldım n95imden haklısın :)

gözün kapalı değiştir derim...

Söz konusu VATAN ise, gerisi TEFERRUATTIR.

HTC TOUCH DIAMOND