Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
seagate freeagent desktop usb taşınabilir harddisk

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> USB bellek/Harici Depolama >> seagate freeagent desktop usb taşınabilir harddisk Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
tunerx

21 Mayıs 2008; 3:24:33 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Seagate freeagent desktop 500 gb

Seagate 3,5", 500 GB, 7200 RPM,8 MB Cache, USB 2.0, FREEAGENT DESKTOP taşınabilir usb harddisk almak istiyorum.linki yukarıda.Ürünü hiç yakından görmedim.Takıldığım bazı noktalar var.
1.Aletin altındaki destek ayağı çıkabiliyormu & taşırken sorun yaratıyormu ( çıkıntısı çokmu)
2. 3,5" olduğu için ac adaptörle fişe bağlamak gerekiomu & fişe bağlamak yerine usbden elektrik alma gibi bi yöntem varmı(forumun birinde görmüştüm bunu çift usb bağlantısı gibi bişi oluyomuş)
3. Dış yüzeyi kolay çizilirmi..
4. Hızlı ve dayanıklımı (düşme vb.)
5. Hosting işi ile uğraşıorum veritabanı yedeklerini alıcam bu iş için kullanışlı olurmu

büyüklüğü sorun değil ama ac adaptör olayını pek istemiyorum. acil cevaplarınızı bekliyorum 24 mayıs cumartesi günü satın alıcam.durum bu yüzden çok acil.şimdiden yardımcı olan olmayan herkese teşekkürler...

WesternDigital MyBook Essential 320GB
alternatif olarak bu üründe var aynı sorularım bu ürün içinde geçerli.yardımlarınızı bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunerx -- 21 Mayıs 2008; 3:41:41 >

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> USB bellek/Harici Depolama >> seagate freeagent desktop usb taşınabilir harddisk Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Zalman Fatal1ty Ultimate
Zalman in guzel gorunuslu CPU sogutucusu mercek altinda
Sapphire 8
Sapphire 8 dijital fotoğraf çerçevesi video inceleme

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç