hocam bende toshiba var sakın alma derim rezalet bişi..
Toshiba gayet güzel bence bende kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım.
Bence değil 1- USB ye taktığında gereksiz yere çıkan flash uygulaması ( Hızlı Hareket Etmeni Önlüyor ) 2- Diğer Kaliteli USB Belleklerle karşılaştırıldığında Yavaş Kalıyor 3- Hiçbir koruması yok önüne gelenenin kullanabileceği bir cihaz. 4- Veri Yüklemede Kingston ile karşılaştırdım bizimki daha yavaş
Bence tek artısı oldukça ufak bir cihaz.. Bir arkadaşımda Cruzer marka usb bellek var bence harikulade bir tasarıma sahip veri hızıda orta seviye diyebilirim..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emseth -- 21 Mayıs 2008; 19:13:43 >
Bilmiyorum bence gayet güzel Toshiba tabii Kingston'da var ama ugiboy bir şey önermek istiyorum az önce okudum OCZ ATV Turbo USB 2.0 Flash Drive. Çok hızlı ve çok dayanıklıymış. Ayrıca her türlü ıslanma, darbe ve sıcaklığa rağmen birşey olmuyormuş fakat fiyatı biraz uçuk ve biraz ağır gibi gözüküyor 149$+KDV.
High Speed USB 2.0 Certified Okuma: 33-35MB / sn Yazma: 26-30MB / sn Çift Kanal Teknolojisi Su geçirmez kaplama Turuncu LED Işıklar Ömür boyu garanti
Bilmiyorum bence gayet güzel Toshiba tabii Kingston'da var ama ugiboy bir şey önermek istiyorum az önce okudum OCZ ATV Turbo USB 2.0 Flash Drive. Çok hızlı ve çok dayanıklıymış. Ayrıca her türlü ıslanma, darbe ve sıcaklığa rağmen birşey olmuyormuş fakat fiyatı biraz uçuk ve biraz ağır gibi gözüküyor 149$+KDV.
High Speed USB 2.0 Certified Okuma: 33-35MB / sn Yazma: 26-30MB / sn Çift Kanal Teknolojisi Su geçirmez kaplama Turuncu LED Işıklar Ömür boyu garanti
Notu: 9/10
Özellikler süper ama fiyat çok be baba arayan ark bu fiyatlara taşınabilir bir HDD alır valla
Cidden onun yerine HDD al yani zaten laf olsun torba dolsun gibisinden söyledim onu fakat Amerika fiyatı 60$'mış galiba. O zaman sana Kingston öneririm eskiden o vardı ilk çıktığı zamanda 1 GB'lik bulmuştum ondan başak kullanmadım Kingston ama güzel ve ucuz. 20 YTL'miş Kingston 10 sn önce arkadaşım mesaj attı o da alcak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceka13 -- 22 Mayıs 2008; 20:52:10 >
valla hocam toshibanın u3 olanı olduğu için sende o flash uygulaması çıkıyordur. sen kullanıomusun o özelliği bilmiyorum ama kullanan içöin güzel bi özellik bence
valla hocam toshibanın u3 olanı olduğu için sende o flash uygulaması çıkıyordur. sen kullanıomusun o özelliği bilmiyorum ama kullanan içöin güzel bi özellik bence
hocam şöyle düşün elindeki usb belleği aynı zamanda bi işletim sistemi olarak kullanabiliyorsun. yani herhangi bir programı yada oyunu kurulum dosyası olarak değilde direkt kurulu olarak taşıyabiliyorsun. bir örnek vermek gerekirse A programını bu özelliği kullanarak usb belleğin üzerine kurduğunda, usb belleği her hangi bir pc ye taktığında direkt programı çalıştırıp kullanabiliyorsun. ama uygulamalı kullanmadığım için sana direkt menüsünden nasıl yapacağını söyleyemiyorum benim bir ark kullanıyordu bu özelliği. bi araştırsan sende bulursun bence çok zor bişe olmasa gerek..
quote:
Orjinalden alıntı: ceka13
quote:
Orjinalden alıntı: karsli7
Abi bu hafta dergide okudum Sandisk Cruzer Contour süper hızlı ve dayanıklıymış.1672 parca dosyaya sahip 500 mb lık bir klasörü Pc den UsB ye 164 saniyede aktarmışlar.Ürünün diger artısı ise U3 özelligi ile şifrelerinizi,favorilerinizi ve özel ayarlarınızı sıkça kullandıgımız programlarla birlikte yanımızda taşıyabiliyoruz.Maalesef ReadyBoost yok :( OCz ATV Turboya göre Fiyatı daha ucuz Hemde kapasite 16 GB Fiyat 90 $ Corsair Flash Voyager de alabilirsin.Su sıcaga ve darbelere karşı dayanıklı