slm arkadaşlar moonster marka notebook almayı düşünüyorumda ben tasarım işi yapıyorum ve iyi performans almam lağzım tavsiye edermisiniz yada bana tavsiye edebilecveğiniz bi notebook varmı
monster T81FL900 dizüstü pc almayı düşünüyorum oyun, internet, tv, film vs. her türlü şey için kullanacağım.
Özellikleri bunlar: Intel® Centrino® Duo Mobil işlemci Teknolojisi Intel® Core™ 2 Duo T8100 ( 2.1 Ghz, 800 Mhz FSB, 3 MB Cache, 64 bit ) Intel® 965PM Chipset, Intel® PRO/Wireless 4965 AGN WI-FI kartı ( ( 3 Anten bağlantısı. 5 kat daha güçlü bağlantı ve 2 kat daha fazla kapsama alanı !!! ) 512 MB nVIDIA® GF8600M GT ( 512 MB Bağımsız ) DirectX 10 destekli 15.4" WXGA (1440 x 900 ) " Crystal Bright " Parlak, Geniş Ekran 1 GB Intel® Turbo Memory 2GB DDR II 667 Mhz Kıngston Bellek ( 2 Slot / 64 bit işletim sistemi ile Max. 4 GB ) 160 GB 7200 RPM SATA 8MB Seagate 2.0 Mpixel dahili Web Camera + Dahili Mikrofon ( Cameranın sağında ve solunda 2 adet mikrofon ) Super Multi DVD-RW Dual Layer Dahili Bluetooth adaptör Ver.2.0 Card Reader 4.1 ( MMC/SD/Mini-SD*/Memory Stick/MS Pro/MS-Duo*/MS-Pro-Duo*/XD ) * Kart adaptör ile desteklenen bellek çeşitleridir. Kulaklık çıkışı ve Mikrofon girişi 56k V92 Modem + 10/100/1000 Gigabit Ethernet Biometric Parmak İzi Okuyucu 2 x USB 2.0 + 2 x Power USB ( 1A ) + 1 x IEEE1394 1 x PCMCIA Express Card Slot + S-Video Tv-Out Stereo hoparlörler + High Definition Audio WoW Audio 5 Efekt butonu ( Classic, Pop, Speech, Flat, User ) WoW Video 5 Efekt butonu ( Theather, Photo, Office, Normal, User ) MegaBass Reflex Speaker Sistem 1,5W X 2 Adet 18 mm speaker ile oldukça yüksek ses kalitesi Speaker Açma / kapama butonu 1 x Internet Explorer Tuşu 1 x E-Mail tuşu Akıllı Şarj tuşu Power USB tuşu ( Sistem kapalıyken çalışır ) Li-On Batarya 6 CELL ( Uygulamaya bağlı olarak 1,5 - 2,5 saat arası pil ömrü ) 355 x 257 x 35.2 to 37.5mm / 2.8 kg Free DOS işletim sistemi. Powered By COMPAL ( Intel® Onaylı ) 2 YIL garanti Notebook Çantası Hediyeli - - - - ayrıca monsterlarda çalışmayan oyun varsa anında iade garantiside var ancak bir şey kafama takıldı --- 2.1 Ghz,800 Mhz core 2 duo işlemcisi ve 2 gb ram 512 mb ekran kartını kaldırır mı? --- Monsterlar diğerleri gibi çok ısınır mı? görüşlerinizi ve cevaplarınızı bekliyorum herkese şimdiden tşkler
arkadaslar monster laptoplarla ilgili sorularinizi dhde bulunan monster kullanicilari derneğine yazmaniz daha faydali orda kullanan kisilerden daha saglikli bilgiler alabilirsiniz sanirim müdürleri kadir beydi onlarda ordan yardimci oluyor sorunlarinizA
arkadaslar monster laptoplarla ilgili sorularinizi dhde bulunan monster kullanicilari derneğine yazmaniz daha faydali orda kullanan kisilerden daha saglikli bilgiler alabilirsiniz sanirim müdürleri kadir beydi onlarda ordan yardimci oluyor sorunlarinizA