Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Sony Ericson w580i Nasıl?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Cep telefonu tavsiyeleri >> Sony Ericson w580i Nasıl? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
limitsizim

20 Mayıs 2008; 21:33:09 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar daha önce w810 i almayı düşündüm sordum gayet güzel yorumlar geldi ama ben kızaklı bir telefon istiyordum bu telefonu gördüm size sorayım dedim bu telefon nasıl birde cafe de otururken bir kızda gördüm yanında 2 ışık vardı uzun o gerçekte varmı renk renk yanan ışıklar bir telefonda en nefret ettiğim şeydırde? Sizce w580i nasıldır sorunları nelerdır sağlammıdır arızayı çok mu çıkarır?

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
limitsizim

21 Mayıs 2008; 20:22:04 

Kendi sitesinde paket içeriginde 1 gb kart olduğu yazıyor buda bu telefonun gözümdeki artılarından biri oldu...

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
HighVoltage

21 Mayıs 2008; 21:00:10 

Kullanan arkadaşlar elbet daha iyi bilgi verir de bu cihazda bir ikiyi geçmese de aynı kasayı kullanan s500i için bolca tusların catlaması muhabbetleri vardı.

M.Kemal`in izinde olanlar; gün silkinme, tepkini gösterme günüdür, uyuma! Bayrağını as birlik ol!
pelezinho

21 Mayıs 2008; 22:07:15 

evet o yandaki ışıklar renk değiştirerek yanıyorlar telefon çok güzel arkdaş aldı şimdilik çatlama yok tuşlarda ama arkadaşın dediği gibi tuş çatlama muhabbeti vardı bi ara son versiyonlarda düzeltmişler diyolardı ama bilemiycem sonuç olarak güzel telefon almaya değer bence

GKHN33

22 Mayıs 2008; 1:30:27 

kullanan arkadaşım var bu telefonu. o yanlarındaki ışıklar bir kere cihazın orjinalinde var. tuş çatlamaya gelince evet kesinlikle çatlıyor bir şekilde istediğin kadar düzgün kullan. kardeş benim tavsiyem kızaklı telefonun yanından bile geçme. W serisinde daha bir çok telefon var onlardan birini seç yorma kafanı yani

ŞAMPİYON GALATASARAY
limitsizim

23 Mayıs 2008; 0:02:48 

w810i var aklımda bu telle o var ama bunun ekranı az daha büyükmüş heralde? bide net

Noxco

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

23 Mayıs 2008; 0:03:58 

Güzel ama tuşları çatlayabiliyormuş...

HuNTeR_1907

23 Mayıs 2008; 0:09:00 

Forumda gördüğüm kadarı ile tuşlarının çatlama sorunu var ve bundan dolayı önermem, W810i al derim, kafan rahat olsun, hem kamerası daha iyi.

Xbox 360 Arcade Pack (Falcon) @ Pal
W810i
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Cep telefonu tavsiyeleri >> Sony Ericson w580i Nasıl? Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Be Quiet Dark Power Pro PSU
Sessiz ve güçlü Be-Quiet Dark Power Pro serisi güç kaynakları
I Can Football video inceleme
20 kişi aynı anda aynı sahada!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç