Arkadaşlar daha önce w810 i almayı düşündüm sordum gayet güzel yorumlar geldi ama ben kızaklı bir telefon istiyordum bu telefonu gördüm size sorayım dedim bu telefon nasıl birde cafe de otururken bir kızda gördüm yanında 2 ışık vardı uzun o gerçekte varmı renk renk yanan ışıklar bir telefonda en nefret ettiğim şeydırde? Sizce w580i nasıldır sorunları nelerdır sağlammıdır arızayı çok mu çıkarır?
Kullanan arkadaşlar elbet daha iyi bilgi verir de bu cihazda bir ikiyi geçmese de aynı kasayı kullanan s500i için bolca tusların catlaması muhabbetleri vardı.
evet o yandaki ışıklar renk değiştirerek yanıyorlar telefon çok güzel arkdaş aldı şimdilik çatlama yok tuşlarda ama arkadaşın dediği gibi tuş çatlama muhabbeti vardı bi ara son versiyonlarda düzeltmişler diyolardı ama bilemiycem sonuç olarak güzel telefon almaya değer bence
kullanan arkadaşım var bu telefonu. o yanlarındaki ışıklar bir kere cihazın orjinalinde var. tuş çatlamaya gelince evet kesinlikle çatlıyor bir şekilde istediğin kadar düzgün kullan. kardeş benim tavsiyem kızaklı telefonun yanından bile geçme. W serisinde daha bir çok telefon var onlardan birini seç yorma kafanı yani