Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Kasperskynin degerini anladim :)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Güvenlik >> Kasperskynin degerini anladim :) Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Y!g!T

20 Mayıs 2008; 21:29:49 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Yaklasik 1 yildir Nod32 + Ad-Aware ikilisini kullanan Yigit kardesiniz dun gece yedigi virusden dolayi buyuk capli bir degisiklik yapti. Once Nod32 , sonra Ad-Aware , sonra Pc-Cleaner , Sonra SpyDoctor , sonra Xp AntiVirus 2008 ve en son da AVG Free Edition deneyen Yigit kardesiniz bu yedigi virusu bir turlu silemedi. Kasperskyle uzun zamandir arasi bozuk olan Yigit artik son care Kaspersky diyerek Kaspersky'i pcsine kurdu. Daha sonra Kaspersky bu virusleri buldu ve temizledi. Artik Yigit ve Kaspersky sonsuza kadar mutlu mesut yasayacaklar. Onlar ermis muradina biz cikalim kerevetine.

_SONY_
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

20 Mayıs 2008; 21:34:50 

Geçmiş olsun

40 gün 40 gece düğünde varmı?
Y!g!T

20 Mayıs 2008; 21:39:37 

Aileler arasi birsey dusunuyoruz.

_SONY_
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

20 Mayıs 2008; 21:57:09 

Kaspersky çok iyi ya azmı virüsden kurtardım.

Ama insanlar içinde nod32 işi gidiyor.
speedman

20 Mayıs 2008; 22:01:15 

kaspersky kullanıyorum.10 gün kaldı deneme sürümünün bitmesine.Sonra bi 30 gün daha çakıcam

O Bir Efsane

''Michael Schumacher''

Gelip geçen her tren bağırtısında Kalkıp aynaya baktım sonra Sen içerdeyken ben Perdeleri hiç kapatmadım Hiç bakmadım arkama Başını ellerinin arasına alan Üç-beşinin arasında olmadım Öyle bıraktığın gibi Öyle yaşadığımız gibi yaşadım Sen içerdeyken ben

hasan_hzl

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

20 Mayıs 2008; 22:19:42 

Bu hikaye de Avira Antivir eksik gibi geldi bana. Bence Avira ile de bi flört etmen lazımdı.

Dual Opteron Dual Core 2218s | Tyan 2915 | Quad SLI (2) 7950 XFX 570/1550 | 16GB Ram DDR-2 ecc reg
6 terabytes (8x750GB drives) Raid ex8350 pci-e controller | Dual linked 750W power supplies | Suse 10.1 64-bit
Apple 30" Cinema LCD at 2560x1600 | Windows Enterprise Server 2003 64-bit
Stacker CM server case | Deck Legend Keyboard

Y!g!T

20 Mayıs 2008; 22:36:23 

quote:

Orjinalden alıntı: hasan_hzl

Bu hikaye de Avira Antivir eksik gibi geldi bana. Bence Avira ile de bi flört etmen lazımdı.

O tipden kaybediyor.

Bu arada arkadaslar Kaspersky ile iliskimiz pek uzun surmedi. Pc acayip sekilde kasmaya baslayinca silmek zorunda kaldim. Nod32 + Comodo Fire Wall Pro + SpyBot kurdum. Ad-Aware de onceden vardi zaten. Pc kasmiyor suan. Herhalde bu 4 program varken Kaspersky'e gerek duymam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y!g!T -- 20 Mayıs 2008; 22:37:23 >

BrooklynZU

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

20 Mayıs 2008; 22:54:33 

Teori kendini kaybetmiyor, şekilde arkadaşımız olayı yaşıyor.1 virüs yüzünden programı değiştirdi,başka sebep yüzünden yine değiştirdi,başka sefere başka sebepten yine değiştirecek ve teori devam edecek.Niye teori diyorum.Çünkü istisnalar var az da olsa.İllaki bir şekilde bahane bulunuyor değişmek için.Böyle de devam edecek.

Avira Antivir Premium,Comodo Firewall,Spysweeper

Intel E7200 2.53Ghz @ 3.0Ghz 1Gb Kingston 800 Mhz 120GB Seagate 8Mb NCQ + 320GB Seagate 16MB Sata2 NCQ Creative Live 24-Bit Creative Inspire T7700 7+1 System Thermaltake Mambo Silverpower 400watt PSU LG DVD -Writer + Samsung DVD Combo Thermaltake Silent Cat 12cm Case Fan Palit 9600GT Düz @ Sonic[512MB/256Bit] LG Flatron 1760TR 2ms LCD Gigabyte GA-P35-DS3L Motherboard
hasankeyf

20 Mayıs 2008; 23:54:31 

quote:

Orjinalden alıntı: BrooklynZU

Teori kendini kaybetmiyor, şekilde arkadaşımız olayı yaşıyor.1 virüs yüzünden programı değiştirdi,başka sebep yüzünden yine değiştirdi,başka sefere başka sebepten yine değiştirecek ve teori devam edecek.Niye teori diyorum.Çünkü istisnalar var az da olsa.İllaki bir şekilde bahane bulunuyor değişmek için.Böyle de devam edecek.

ve en sonunda arkadaş hakikati yani avirayı buluyor..

ve masalımız burada son buluyor..

JANT!

Sisteme Gözat

21 Mayıs 2008; 0:14:00 

quote:

Orjinalden alıntı: BrooklynZU

Aynen öyle. Bir süre sonra belki bir virüs daha kapacak ve Kaspersky silemediği zaman Nod32'ye veya bir başka programa yönelecek. Tıpkı daha önce Kaspersy sildiği gibi. ( bunu aramız bozuk lafınızdan anlıyorum) ..

Eski nick : Umut GÖRGÜLÜ

JANTİ HER ZAMAN JANTİ
Y!g!T

21 Mayıs 2008; 0:38:23 

Ne yani virus programi degistirmese miydim? O virus kalsa miydi pcde? Nod32 virusu silemedi , diger bir suru program denedim onlarda silemedi , en sonunda kaspersky kurdum o sildi. Kaspersky de pcyi kasinca onu da sildim. Silmese miydim? Pc kassa miydi? Yorumlariniza anlam vermek zor..

@JANT!
Kaspersky'i sildigimi zaten belirttim yukarida okursan gorebilirsin. Kaspersky ile aramizin bozuk olmasinin sebebide Kaspersky yuzunden pc cokmustu..

JANT!

Sisteme Gözat

21 Mayıs 2008; 0:59:12 

quote:

Orjinalden alıntı: Y!g!T

Ne yani virus programi degistirmese miydim? O virus kalsa miydi pcde? Nod32 virusu silemedi , diger bir suru program denedim onlarda silemedi , en sonunda kaspersky kurdum o sildi. Kaspersky de pcyi kasinca onu da sildim. Silmese miydim? Pc kassa miydi? Yorumlariniza anlam vermek zor..

@JANT!
Kaspersky'i sildigimi zaten belirttim yukarida okursan gorebilirsin. Kaspersky ile aramizin bozuk olmasinin sebebide Kaspersky yuzunden pc cokmustu..

Biliyorum + olarak belirtmek istedim. Ayrıca bu söylediklerimizle size virüs programınızı sildiniz hep böyle olucak , niye sildin.. demiyoruz. Tabi ki virüs var ve silemiyorsa başka bi programla deneyeceksiniz ama bizim belirtmek istediğimiz 1 ay sonra bir virüsüde Kaspersky tanımayacak ve onu kaldırıp başka kuracaksnız. 1 ay sonra tekrar Kaspersky... gibi. Bu kısır döngü..

Eski nick : Umut GÖRGÜLÜ

JANTİ HER ZAMAN JANTİ
bulentozi1905gs

Sisteme Gözat

21 Mayıs 2008; 1:12:11 

gerçekten kaspersky çok iyi 3 ayda bir windows kuruyodum bu virüsler yüzünde kaspersky

ŞEREFTİR SENİ SEVMEK SENLE AĞLAYIP GÜLMEK GALATASARAY SEVGİSİ SÜRECEK SONSUZA DEK YETMİYOR Kİ STADLAR KALBİMİZ SENLE ÇARPAR LAYIKSIN BU SEVGİYE ŞANLI GALATASARAY
NASIL Kİ BU MİLLETİN TACIDIR YILDIZ İLE AY YÜKSEL TA ARŞA KADAR ŞANLI GALATASARAY
boldshark

21 Mayıs 2008; 1:17:02 

Kaspersky'nin de, Eset'in ve diğerlerinin de silemediği virüsler oluyor. bazen sil.bat gibi komut dosyalarıyla, bazen Dracula gibi ufak yazılımlarla, bazen de regeditte yapılan değişikliklerle sorun çözülebiliyor...Ama, genel olarak Kaspersky çok iyidir...Senelerdir başımı ağrıtmadı...KIS öneririm

Mekanın, Cennet'in en Mavi'si olsun büyük üstad
snacht1903

21 Mayıs 2008; 11:30:39 

esetnod32 avg antivir kaspersky bunların hiç biri amvo exe virusunu bulamıyorlar ama suanda bende kullanıyorum en iyisi kaspersky nod32 katkatdaha iyi olduğunuda vurgularım

Core 2 E8400/Gigabayte p35/kingston hyperX ddr2 800 mhz 2x2/ Gigabayte 8800 gt /Segate 1 trb 32 mb cash/ Audgy 2zs /Skay star2 /Samsung 206 BW /Z5500 X7 /gamer klayye mouse
Umur!

21 Mayıs 2008; 17:10:26 

quote:

Orjinalden alıntı: snacht1903

esetnod32 avg antivir kaspersky bunların hiç biri amvo exe virusunu bulamıyorlar ama suanda bende kullanıyorum en iyisi kaspersky nod32 katkatdaha iyi olduğunuda vurgularım

Avira'nın amvo.exe adlı virüsü bulamadığını nerden çıkardınız ?acaba güncellemesiz eski sürümüyle mi tarattınız? Arkadaşımın bilgisayarına ve okuldaki bilgisayara Avira kurdum amvo exeyi çat diye buldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umur! -- 21 Mayıs 2008; 17:10:46 >
My_CaRizMa
Uzaklaştırılmış
7 gün