yeni toplıycaam sistem için asus striker 2 formula 780i anakart alıcam.ürün üzerinde 2adet pci ve 3adet pci-e bağlantısı mevcut. fakat ben 2tane 8800gts ile sli yapıcaam için pci slotlarından en az birinin feda etmem lazım.bu durumda bi tane pci slotu kalcak.ona tv kartı taktığımı varsayarsak geriye kullanılabilir durumda bi tane pci-e slotu kalcak.bu slot üstünden wi-fi, ses kartı veya benzeri bi kart takabilmem mükün mü??eğer mümkünse fiyatlar normal pci kartlara göre ne kadar fazladır??
ASUS Striker II Formula|INTEL Q9450|MSI 9800GX2|HighPower RockSolid 1000WATT|OCZ ReaperX 2X2GB CL4 800MHZ|2XSEAGATE 250GB 410AS+320GB SEAGATE 620AS|LG DVD RW+LG COMBO|CoolerMaster CMStacker 810|PHILIPS 240BW 24" http://mahirates.deviantart.com
Bu karta SLI yapınca geriye 1 PCI-16x 1 de PCI-8x slotu kalıyor. Ses, tv, fax-modem, uydu alıcısı, vantilatör, blender gibi PCI kartlar büyük çoğunlukla PCI-8x kullanır. 16X slot kullanan ekran kartından başka hiçbir bileşen görmedim henüz. Yeni çıkacak olan I-Ram'ler PCI-16x kullanıyor. O slotu ona kullandın desek geriye 1 adet PCI 8x slotu kalıyor. Buna ses kartı mı tv kartı mı takmak istediğin sana kalmış...