Merhaba arkadaşar,ben evime bir sistem kurmaya düşünüyorum.Pek tecrübem yok.Forumu bayağı karıştırdım ama 10 larca başlık var.3-4 milyarlardan hatta daha fazla paralardan bahsedilyor.Bende yeni başlık açayım dedim.
Benim kurmak istediğim anfi ve kolonlar maximum 2.000 ytl olabilir. hdmi,optic,component giriş çıkışları bolca olsun.aynı anda xbox360,ps3,pc, hepsini bağlayayım.Switcchlerle uğraşmayayım. 1080p desteklesin,dts hd,thx filan. Çok şey istiyorum
birde şık hopörlör 5 + 1subwoofer.
biraz fiyatı yükseltebiliriz
desteklerinizi bekliyorum.
hi-fi çömezleri topiğinde bir ara uzun süre bahsedilmişti sony 1200es modelini tavsiye ederim ama şimdi net hatırlamıyorum 1080p destekliyor muydu bir araştır istersen... kolonlara gelince de derya deniz en önemlisi kullananların görüşleri ve de senin dinleyerek vereceğin karar...
ben bir haftadır karıştırıyorum forumu sen daha yeni başladın Allah kolaylık versin bu iş çok derin onu anladım,
senin istediğin özellikleri karşılayacak alt seviye AV receiver çok az bana da arkadaşlar ONKYO 605 ve DENON 1908 önerdiler bunlar tabi HDMI destekleyen modeller
Harman Kardon AVR 147 ve HKTS11 tavsiye ederim. Nakit alacaksanız pazarlık yapalirsiniz. Yaklaşık olarak gözden çıkardığınız rakam kadar tutar. Bir tek DVD eksik kalır onuda karar vermek kalır. Ucuz ve orta kalitede güzel HDMI çıkışlı DVD'ler artık mevcut. Benimkis sadece bir fikir. Ama daha iyi daha özellikli bir receiver önerisi gelebilir.