kablosuz ağ aygıtının varsayılan ağ alt geçidir olan kısımdır.
Kablo modemi router özelliği olmadan 2 bilgisayara birbirinden bağımsız paylaştırmak için http://forum.donanimhaber.com/m_12277219/mpage_1/key_//tm.htm Pozitek Kablomodem> VIA 1.2 GHZli Mikrotik> P4 2.6 Radius Server> 8 Portlu 1 Ge Switch> WHR-HP-G54(dd-wrt v.24 RC5, AP mode)> WHR-HP-G54(dd-wrt v.24 RC5, Repeater mode)> WHR-HP-G54(dd-wrt v.24 RC5, AP mode)
walal ben girdim modeme sonrada kendime ozel bir wpa sifresi yaptim ben dişinda kimse kullanmasin diye ama sen bir dene yildiz cozucu gibi bişi ile cozum alirsan paylas burdayim ok
wala hepsi 24 satt ecik emin onu belediyeninde var burda ama korkuyom sorun çikarirlar sonra baa yarin oburgun ... ya benimde bir sorum var mac adresi uzerinden ip alamiyorum ah bir alsam varya...millet gidiyor wpa sifresi kiriyor...kardeşim adamlarin yuze 70inde modem sifresi zaten yok wpa koysan ne olur ben modemden yine grişşimi yapiyorum her yere yaf
o modeme şifre koyduysan adam kendi modeminden nete giremiyor demektir bu.ee o zaman modemini niye açık tutsunki bende mi öyle yapsam ki şifre koyarım yada ismine de şifreyi yazarım adamda girebilsin başımız ağırmasın sonra
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhatcn -- 21 Mayıs 2008; 18:39:11 >
kardeş wala modemi 2-3 kere açip kapatmiştim wpa koyarken suan baglaniyorsa demekki sifre sormuyor demektir modem dewamli açik.. ancak ben kapatirsam oluyor .... yani kullanici için sorun yok sanirim sadece diş kullanicilar için sifre soruyor sanirim yoksa modemi kaç kere kapttim yine baglantiyi kullaniyor adam demekki ki hep active herif...:D ama artik rest felan atmicam :D aslinda iylik yapiyorum herife...hem modemine sifremi koydum he wpa zinciri yaptim herife daha ne istiyor millet kotaliysa tabikikotasinida yiyemez artik bitek ben yerim oda yemem yapamam yani yazik...:Dzaten kotasiz dayim ...ben
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eixs -- 22 Mayıs 2008; 18:52:08 >