Gecen hafta bir konu acmıs ve Lg ses sisteminde karar kıldıgımı belirtmistim ama son anda vazgecerek Sony aldım (baslıktaki modelden).
Genel olarak cok memnunum özellikle müzik icin almıstım ve fazlasıyla tatmin etti beni ama cihazda usb girişi olmaması hayal kırıklıgı...Bütün film,dizi arşivlerim harici disklerde dolayısı ile bunları kullanamıyorum. (Ps3 e takıyorum bu seferde altyazı olmuyor)
Neyse bugun digital media port diye birsey ilgimi cekti cihaz üzerinde.Biraz arastırdım ama tam bir sonuc yok wifi ve bluetooth ile ilgiliymis galiba ama yinede isimi görmüyor cünkü bana şiddetle usb baglantı lazım.Acaba bunun bir dönüstürücüsü falan olabilir mi? Yada bu cihaza nasıl baglayabilirim diskleri ? Baska önerileri olan varsa cekinmeden söyleyebilirler :)
Dz830dan 40v3000 lcd ile birlikte 2 hafta önce bende aldım. Fakat henüz kurmadım ağustosta yeni evde kurulacak. Bu kalitedeki bir sistemde yarı fiyatındaki başka markalarda olmasına rağmen usb girişi olmaması düşündürücü bir eksiklik. Ama yinede parasının hakkını veren bir cihaz. Benimde sorum bağlantılarla ilgili;
Altın uçlu hdmi kablosu aldım. Hdmi sanırım sadece dvd falan izlerken kullanılan görüntü aktarımını yapan bir kablo. Peki normal tv yayınlarındaki sesi ev sinema sistemi kolonlarından almaya bu hdmi kablo yeter mi? Ek bir kablo gerekiyor mu? Tv'ye digiturkte bağlanacak. Nasıl bir yol izlemem lazım
ben uyduya bagladım stereo kablo ile (rca-rca diye geciyo kırmızı-beyaz olarak 2şer çıkışlı) tv izlerken sat-cable moduna getiriyorum gayet güzel oluyor