Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Sony Dav-Dz830 ve Digital Media Port

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> Ev Sinema Ses Sistemleri >> Sony Dav-Dz830 ve Digital Media Port Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
VectrAirliness

Sisteme Gözat

20 Mayıs 2008; 20:05:55 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Gecen hafta bir konu acmıs ve Lg ses sisteminde karar kıldıgımı belirtmistim ama son anda vazgecerek Sony aldım (baslıktaki modelden).

Genel olarak cok memnunum özellikle müzik icin almıstım ve fazlasıyla tatmin etti beni ama cihazda usb girişi olmaması hayal kırıklıgı...Bütün film,dizi arşivlerim harici disklerde dolayısı ile bunları kullanamıyorum. (Ps3 e takıyorum bu seferde altyazı olmuyor)

Neyse bugun digital media port diye birsey ilgimi cekti cihaz üzerinde.Biraz arastırdım ama tam bir sonuc yok wifi ve bluetooth ile ilgiliymis galiba ama yinede isimi görmüyor cünkü bana şiddetle usb baglantı lazım.Acaba bunun bir dönüstürücüsü falan olabilir mi?
Yada bu cihaza nasıl baglayabilirim diskleri ? Baska önerileri olan varsa cekinmeden söyleyebilirler :)

dz830
http://www.sony.com.tr/view/ShowProduct.action?product=DAV-DZ830&site=odw_tr_TR&imageType=Main&category=HCS+Surround+Kit+%26+DVD+Player

Opel Vectra + Toshiba A300-15M + Ps3 + 42" Full Hd + Sony Dav-Dz830 = Hayat !
hakkinenk

21 Mayıs 2008; 15:02:16 

Dz830dan 40v3000 lcd ile birlikte 2 hafta önce bende aldım. Fakat henüz kurmadım ağustosta yeni evde kurulacak. Bu kalitedeki bir sistemde yarı fiyatındaki başka markalarda olmasına rağmen usb girişi olmaması düşündürücü bir eksiklik. Ama yinede parasının hakkını veren bir cihaz. Benimde sorum bağlantılarla ilgili;

Altın uçlu hdmi kablosu aldım. Hdmi sanırım sadece dvd falan izlerken kullanılan görüntü aktarımını yapan bir kablo. Peki normal tv yayınlarındaki sesi ev sinema sistemi kolonlarından almaya bu hdmi kablo yeter mi? Ek bir kablo gerekiyor mu? Tv'ye digiturkte bağlanacak. Nasıl bir yol izlemem lazım

Gönlüm Zengin
VectrAirliness

Sisteme Gözat

21 Mayıs 2008; 20:18:45 

ben uyduya bagladım stereo kablo ile (rca-rca diye geciyo kırmızı-beyaz olarak 2şer çıkışlı)
tv izlerken sat-cable moduna getiriyorum gayet güzel oluyor

Opel Vectra + Toshiba A300-15M + Ps3 + 42" Full Hd + Sony Dav-Dz830 = Hayat !
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> Ev Sinema Ses Sistemleri >> Sony Dav-Dz830 ve Digital Media Port Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Lg SuperMulti Dvd Yazıcı
Bu videomuzda SecurDisc teknolojisini ve bu teknolojiyi kullanan Lg dvd yazıcıyı inceliyoruz.
ThermalTake Shooner fansız VGA soğutucu
TT nin fansiz 0 ses VGA sogutucusu

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir