Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Kablo net almayı düşünüyorum yardımlarınızı bekliyorum

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Internet >> Kablo net almayı düşünüyorum yardımlarınızı bekliyorum Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
pcmanialuck

20 Mayıs 2008; 19:22:44 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar kablo netin online oyunlarda daha hızlı olduğunu duydum ve oyunlarda tt net ile ben lag probleminden bıktm.
kablo net 3072 alsam artış olrmu (wow oynuyorum)

pcmanialuck

20 Mayıs 2008; 19:26:03 

ve yağmur kar titreme gibi şeylerde net kopma problemi oluyo diye duymştm bunlar zırvamı (matkapla duvarı delerken net git gel yaşıomş)

My_CaRizMa
Uzaklaştırılmış

Cezası bitmiş fakat kullanıcı giriş yapmamıştır

20 Mayıs 2008; 19:45:18 

evet bende şuan kablonet kullanıyorum oyunlarda gerçekten çok iyi.ttnet yerine kablonet kesinlikle tavsiyemdir her bakımdan
L.J

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

21 Mayıs 2008; 2:38:16 

Ben 256kbps kablonet kullanıyorum. Memnunum sonuna kadar kullanıyor bant genişliğini. 1024 adsl im vardı ben hayatımda 1 kere 100kb ile dosya çektiğimi hatırlamam ama 256 kablonet ile 40kb ile dosya çektiğim bile oluyor. Ping olayına gelirsek WoW oynuyorsanız 200-250ms ping alırsınız gibime geliyor. Buda oynanabilirlik için yeterlidir. Kopma çok çok az yaşıyorum. 5 aydır kullanıyorum 20 dk lık falan 2-3 kopma dışında sorun yaşamadım, zaten arıza olaylarınıda sitelerinde bildiriyorlar. Müşteri hizmetleride çok daha ilgili, net koptuğunda aramıştım birinde 20dk sonra geri geldi=) Ben öneririm şahsen. Kota derdide yok fiyatlarıda uygun. 1mbps lik bant genişliği online oyunlar için fazlasıyla yeterlidir daha fazlasını düşünüyorsanız bilemem.

You are not your job. You are not how much money you have in the bank. You are not the car you drive. You are not the contents of your wallet. You are not your fucking khakis. You are the all-singing, all-dancing crap of the world.
krm-iks

21 Mayıs 2008; 3:16:59 

http://forum.donanimhaber.com/m_6788284/mpage_134/tm.htm

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Internet >> Kablo net almayı düşünüyorum yardımlarınızı bekliyorum Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Forex TVBox video incelemesi
Forex 5840e / 3850e TVBox ve UTV380 USB TV Kartı video incelemesi
Antazone AS-D1000 video
Antazonedan hem sessiz hem de işini iyi gören sabit disk soğutma ve sessizleştirme çözümü

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar