Intel Quad Core işlemciler Xp'de yeterli performası vermiyormuş.Doğruluk payı var mı? Hb yorumlarında yazıyor.hocam ne kadarlık bir pc toplamayı düşünüyorsun.Ben 1000 ytl vermeyi düşünüyorum. Verdiğin özellikler uyumlu mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat-i- -- 21 Mayıs 2008; 8:37:54 >
Lian Li Pc-C32 HTPC msi x48 anakart intel quad core q9300 işlemci high power rock solid 1200 watt power supply ocz vendetta 2 cpu soğutucu seagate 1 terabyte hard disk zotac 9800gx2 kran kartı bu sisteme en uygun ram ddr2 ve ddr 3 mü olur ve hangi marka en iyi uyum sağlar bu anakart'a
Q6600 + Gigabyte GA-G1975X+thermaltake kandalf+3870+4 ghz kingston dual 800mhz+themaltake 650 psu+ 500x2 raid seagate sata2 Asus G2 notebook aynı zamanda ufo+sony 40w2000lcd tv+hdcp(phenom 9600+gigabyte 780)
DEdiklerinize kısmen katılıyorum ama kasa ve sogutma olayına katımırum. Kasa oldukca profosonel bir kasa lian li kullanmadınız asnırım daha once,şöyle iah edeyim stok fan ile kasanın ıcındekı 12 cm lik fanı calıstırmadan gece test ettim 1080p film boyunca 40 dereceyi geçmedi stok fan ile şayet bu sesli ise bişey diyemem. Ancak bastada dedğim gibi tamamen haklısınız bu salon pc'si e işini cok iyi yapıyor. SAygılar...
quote:
Orjinalden alıntı: aootahca
Lian Li Pc-C32 HTPC>>>>>>>>>>> bu salon pc si için hazırlanmış bir kasa tavsiye etmem başını ağrıtabilir muhtemelen soğutması da kötüdür...